Първоначално изпратено от Iv_max
ив,
това, което правиш няма смисъл от него...'красотата' на интернет форумите е в това, че може да се сблъскат характери, теории, системи ...без това да доведе до бой

ако го нямаше чепкането...съм сигурен, че 80% от тук пишещите щяхме да пишем много по-рядко.
Преди време мислех като теб, но с времето се убедих, че ако всички сме еднакви значи сме жертви на системата...разни хора разни идеали...важното е да има цветове и шарки....
иначе ще заприличаме на ония идиоти от CNBC дето като видят някой инакомислещ и скачат като петли на бой.
Преди години равновесния много ковеше една моя любима позиция на БФБ, в която вкарах енда S-class нова пари.... доста му се дразнех и доста се чепкахме, но в крайна сметка той излезе по-прав от мен....не загубих всичко де, но при всички положения не бих вързал толкова пари втори път...в същото време няколко приятели, които пишем и тук си пишехме във затворена група и мога да ти кажа, че това не ни беше хич от полза, защото като приятели си влияехме и се надъхвахме един друг да правим...глупости и да се доверяваме на едни мажоритари дето знаят само да харчат чуждите пари .....
много се отклоних...
мисля стана ясно.
с равновесния продължаваме да сме на диаметрално различни позиции, но да ти кажа с удоволствие бих го черпил едно класно виски...щото във всеки човек, който дълбае по темата има нещо ценно, а той дълбае доста.
Коментар