If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
The bank puts the probability of a recession beginning within two years at around one-in-two and within three years at about two-in-three. Now that's something worth paying attention to.
Tи гаче обяви че си продал снощи късияBIS - а гледам го пада повече от гилда, както върви май няма купим суперколата с него...
А ти спокойно...суперколата ( аз имам май по хубава но както и да е ) си е наред...
Не ми знаеш позицията
А снощи затова скъсих Гилд и даже казах че шибания гилд ще ми прецака индекса и това и стана на практика и даже пак снощи казах че мисля да намаля позиците в BIS и биотехите ( някой които продадох тотално днес - заради което и паза падна )))) ) и аз точно това направих в началото на деня.
Хич не ми дреми....за продуктовия им цикъл. Гилд сега пада ли? - пада...ако беше продал на по високо...и да купиш дори с 1 % по надолу добре ли е? - добре е. .
Tи гаче обяви че си продал снощи късияBIS - а гледам го пада повече от гилда, както върви май няма купим суперколата с него...
Коментар