Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Сега направих справка за туитър. Първо че голяма мъка докато се регистрирам за да видя какво е това чудо. Пише да въведа мейл, пък после е оказа че не може защото не съм въвел телефон. Туитър е бледо копие на фейсбук. Има 300к абоната срещу милиард и половина на фейсбук. Да не говорим че на мен и фейсбук не ми харесва и забелязвам че и приятелите ми се появяват все по-рядко там. Според мен фейса умира. Трудно е да обясня какво и защо мисля. Гледам предимно продуктите. Опитвам се да намеря продукт който да искам да си купя, което е трудно защото аз по принцип много рядко искам да притежавам нещо. Та без гугъл ми беше ясно че няма да мога да живея. А без фейса мога. Епъл също съм изумен как продават тези. За мен са си отявлени мошеници продаващи единствено благодарение на гениалните идеи на Стив Джобс за реклама. Сега възлагам надежди на виртуалнаъа реалност или изкуственият интелект или някакво друго събитие на което да повярвам. Нищо не ми е привлякло вниманието. Просто последните години нищо значимо не се е случило. Тея болници ги загледах защото все пак съм си наложил правило да отделям по час два на ден за пазарите. Това ми е единственото занимание. не работя друго така че ще е грехота да не отделям някакво време. Избушеняк ама глей какви движения прави и поне генерира яко кеш, както каза колегата. За разлика от някои наши избушеняци. няма да ги казвам, е ще ме изтрият и язък за дългото мнение дето написах
Коментар