Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Каква е целта на извънредната среща на Обама с Йелен днес ?
Ще обявят негативен рейтинг на следв среща на ФЕД ли ?
Китай щял да обяви до 19 април златно покритие на юана, както и пускането на борсата за злато в Шанхай този месец.
Трудности в финансовата състема на Япония (йената), ще спасяват банки в Италия.
Времената само бичи не са май.„Нямам да предложа нищо друго освен кръв, тежък труд, сълзи и пот”
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеаз това редовно си го шортя с печалба и то не на майтап....с дейтрейдинг може да си добавиш някое друго $ стига да уцелиш момента за влизане и изход
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеА защо пък не и short X..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Точно така
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЧесто се присмиваш на фундаменталистите и затова така коментирам. Но е добре, че си повече към фундамента.
Ето сега днес цял ден Дарк пуловете продават нон стоп и цента се движи само от алгосите. Които точно в момента алгосите пак почват да купуват...или да затварят не знам ама купуват
Имах един пост като ИББ стана 286 - всички любители на битехнологиите да изпозлват късмета си.
Предполагам никой не го е използвал...щото аз го използвах и застанах къс ама тоя път на BIB.Last edited by Iv_max; 11.04.2016, 22:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАз толкова пъти казах, че от както съм в тази бира винаги съм бил фундаменталист по душа и сега казах че абсолютно винаги когато съм дълъг съм дълъг не на индески а на моите си компании и още повече пъти казах че сега мисля пак фундаментално ама надолу...и чак сега ти откри топлата вода че и аз съм фундаменталист. Аз винаги съм фундаменталист когато виждам фундамент на горе който сега не виждам.
А тесла не я купих не щото не бих искал ама ме беше страх кат знам каква пръчка е. Въпреки че сега след последните развития почвам лекичко да си променям мнението но е твърде скъпа и преклаено рано да я купувам но и пък твърде рисковано да я шортвам.
Коментар
-
Да бе.
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
Само на пазара на акции, това изречение е съвсем нормално и логично
да не говорим че АА е в кладенеца към момента ако видиш какво е отчитала преди една година.
Аз взех малко пут опции за всеки случай.))
Коментар
-
Аз толкова пъти казах
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗа мене ти също си отчасти фундаменталист. Ако не беше щеше да вземеш Тесла на 144 преди месец-два без да те интересува реалната стойност на бизнеса, а само потенциала за отскок.
А тесла не я купих не щото не бих искал ама ме беше страх кат знам каква пръчка е. Въпреки че сега след последните развития почвам лекичко да си променям мнението но е твърде скъпа и преклаено рано да я купувам но и пък твърде рисковано да я шортвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от absd Разгледай мнениеКолеги дайте нещо за дневна търговия че нещо много скучно тази вечер
long AGN
long UA
ако не свърши работа пробвай long CHK
Майтап! Аз не разбирам от тези неща - дневна търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеПогледнах набързо 20те най-големи, медианата на П/Е форуърд им е 21,7, срамота е да кажеш на това евтино
А какво става ако изключим неудобните компании, като фейсбук и амазон?
Коментар
-
е разбира се
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗа мене ти също си отчасти фундаменталист. Ако не беше щеше да вземеш Тесла на 144 преди месец-два без да те интересува реалната стойност на бизнеса, а само потенциала за отскок.
Ама когато има фундамент. Като няма фундамент какъв фундаменталист да съм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
Днес май Алкоа ще отчита и се очаква да бие очакванията.
Само на пазара на акции, това изречение е съвсем нормално и логично
Коментар
Коментар