If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да 2 % плюс общо след разходи и данъци. Мерси за акцията. Влезнах на 14 долара
Welcome, have a fun ... и профит , разбира се
п.с. имам чувство, че ще отскочи с няколко процента, но за кратко.... и отново ще тества дъното от вчера
Затвърждавам мнението си като чета куп анализатори оценяващи спада като прекален …
Нищо лично
Дъгги позиции. Дивергенцията между DJI и DAX е все още в сила,, което не се случвало отдавна. До сега DAX правеше нови дъна преди DJI. А сега е точно обратното.
Мажат се ските тук. Дано хълмът не е много стръмен...
Очертава се стръмен за технологичните боклуци. Но пък лошо няма хубава доходност дадоха. Мирише на дотком балон съчетан с банкова фиеста ала Лемън прекрасна двойна симфония. Дали ще е сега или малко по-късно гарантирано е шоуто
Ще го запомня
Питах щото ми се привидяха тия числа 33-35 .... А може и да са само спирка. Мисля, че при тези планове за цялостно преструктуриране ще трябва време ( 6-12 м ) да намери дъно ...
Успех !
I have time. I like overreactions, is 52 week low. However, if it goes to 42, I am out.
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи
Ще го запомня
Питах щото ми се привидяха тия числа 33-35 .... А може и да са само спирка. Мисля, че при тези планове за цялостно преструктуриране ще трябва време ( 6-12 м ) да намери дъно ...
Успех !
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Понеже съм сигурен , че имаш повече опит би ли споделил :
- как определяш на какви нива ще закриваш позиция на загуба . В случая със SIG докога ще добавяш и кога ще затваряш ?....или как дойде
Например се сурне до към 33-35 и задържи там месец ...или година (години) ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи
Коментар