Първоначално изпратено от jorkata_pz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПък при девалвация на юана или падат яко или пък ралят яко - върви ги разбери....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
както са я подхванли Клинтън
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеявно очакват Тръмп да стане президент
Всъщност банките имам чуството че тоя път се прекараха с Клинтън. То бива куц кон ама тая е направо без крака.
Та...Клинтън според мен вече я хванаха в крачка и не знам как ще се измъкне с тези емейли. Оказва се че е извършила очевадно престъпление и то вече официално. Как ще я спасят нямам идея.
Коментар
-
Стига бе...
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеПреди малко разбрах в непринуден разговор с една мацка че имала инфо от дубай че борсите щели да се сринат към края на годината и щяло да има голема криза....явно това ни готвят и е програмирано
Ебах му майката мислех че само аз ги имам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТи предполагам си достатъчно смарт да си вземеш спечеленото преди вота...че остане ли след него не се знае знае ли се...
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеИ кой печели : пак аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсичко е навързано. Няма отделни пазари - има един пазар. Когато в Англия, Япония или ЕС има шорт скуиз това удря всички пазари - включително и САЩ, тъй като всеки държи рискови позиции от всякъде. Ако английски банки трябва да намаляват рязко рискова експозиция те не се ограничават с английски акции. Можеш много лесно да видиш например че при резки поскъпвания на йената пазарите падат навсякъде по света. Очевидно пък при резки поскъпвания на паунда се вдигат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеВсичко е навързано. Няма отделни пазари - има един пазар. Когато в Англия, Япония или ЕС има шорт скуиз това удря всички пазари - включително и САЩ, тъй като всеки държи рискови позиции от всякъде. Ако английски банки трябва да намаляват рязко рискова експозиция те не се ограничават с английски акции. Можеш много лесно да видиш например че при резки поскъпвания на йената пазарите падат навсякъде по света. Очевидно пък при резки поскъпвания на паунда се вдигат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТова е само един trigger. За американските акции е достатъчно да има умерено добри новини, за да се вдигат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение)))
Значи пък биците пък колко имат да четат за "разчуването на мисленето" не е истина.
Ама какво е тук значението на мисленето...като цяло?))
Затова е добре малко да се разчупи. Просто да се има едно наум, че сгромолясването не е толкова сигурно, както мечкти смятат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеИзлязоха проучвания в UK че може би няма да има брекзит. И това доведе до приличен шорт скуиз, в най-различни рискови активи. Или поне на мен така ми се струва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАз имам друго обянсение разбира се и то по разумно от теорията на хаоса ( нарича се VIX ) но няма значение.
Който сее ред, жъне хаос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеПреди малко разбрах в непринуден разговор с една мацка че имала инфо от дубай че борсите щели да се сринат към края на годината и щяло да има голема криза....явно това ни готвят и е програмирано
Коментар
Коментар