Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗа Тереза Мей не знам ама Меркел е сексуално на другия бряг според бая народ)) Втория и брак е пунта мара за пред хората. Американците го знаят това добре убеден съм
Затова и няма деца.
На тея години освен ревност, любов не бива да очакваме между двете))
Мисля че лирата ще се вдигне след решението на английската централната банка за лихвите.
Между другото относно лирата ако сложим голите факти на масата няма нито една причина освен виртуален страх от кво никой точно не знае да е въобще ниска, камо ли толкова.
На практика Английската икономика е в най добро състояние към момента и от Европа (като цяло и поотделно) - без Германия и от щатите.
Ама на кой му дреме?
Коментар
-
За Тереза Мей не знам
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеОсновните козове за превръщането на Брекзита във феноменален успех ги държи правителството на Великобритания. Мей в момента много лошо ги проиграва ( жокер: паритет на долара със стерлинговата лира не е гениална икономическа политика). Въобще както и с Меркел съмнението, че хора без деца ще вземат правилните решения в ключови моменти остава)) Втория и брак е пунта мара за пред хората. Американците го знаят това добре убеден съм
Затова и няма деца.
На тея години освен ревност, любов не бива да очакваме между двете))
Мисля че лирата ще се вдигне след решението на английската централната банка за лихвите.
Между другото относно лирата ако сложим голите факти на масата няма нито една причина освен виртуален страх от кво никой точно не знае да е въобще ниска, камо ли толкова.
На практика Английската икономика е в най добро състояние към момента и от Европа (като цяло и поотделно) - без Германия и от щатите.
Ама на кой му дреме?Last edited by Iv_max; 11.10.2016, 02:17.
Коментар
-
Основните козове за превръщането на Брекзита във феноменален успех ги държи правителството на Великобритания. Мей в момента много лошо ги проиграва ( жокер: паритет на долара със стерлинговата лира не е гениална икономическа политика). Въобще както и с Меркел съмнението, че хора без деца ще вземат правилните решения в ключови моменти остава
Коментар
-
Не знам дали си в течение на "новините"
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеразбира се Ив, но не звучат доста неудобно в ежропейските бюрократски главици
защото от цялата работа именно те са по-най на далавера. Не е ли яко за нищо правене да прибираш едни пари? Ако се търсеше ефикасно решение, точно с три договора щеше да се свърши работата
1, свободна търговия, цжободно движение на хора и т.н.
същото е и с еврото. Good idea, bad execution!
Еврозоната трябваше да е иконмически съюз а не в каквото го превърнаха политичски такъв. Докога ще изкара е въпроса тук.
За мен лично едно е сигурно: ЕУм поне в този му вид няма как да изкара още дълго!
ще трябва да се каже и покаже, че царя е гол и да се правят болезнени реформи или ще има голям бълбук)) ) , изхода бил ЕС да стане повече ПОЛИТИЧЕСКИ съюз от колкото икономически
))))
Така че не само че го осъзнават че е политически ами даже се стремят да го направят по политически))) Сиреч това което ти виждаш като проблем - всъщност е ЦЕЛ
)
Коментар
-
Ако не беше го извадил от контекста
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТова е по детски наивно изречение
Кое политическо или управленско решение има само непосредсвени предимства за всички и то веднага?
Коментар
-
Интересно е обаче
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеВ почти всяка държава има сегменти от населението, които искат да напускат. Дори в САЩ
Да не говорим да прогнилата тиква Русия дето се държи само на самодържието на един кагебеец
ФБР - Оу май Год колко куллл - шото гелдах един филм...кви работи правят не е истина...
КГБ - ужасен шийт - щото ...абе щото сме комплексари и така е модерно
Коментар
-
Правилния изход
Правилния изход за Европа като съюз е вид планова икономика.
Но тъй като това е табу за съвремения "беден капиталист" - особенно трябва да се наблегне на думата БЕДЕН. Трябва да се направи изключително завоалирано за да не обвинят някой в подкрепа на социализма. Което е още по голямо табу за комплексираните кандидат мераклий капиталисти.
Аз друг изход не виждам.
Коментар
-
Пак опряхме до Русия
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеВ почти всяка държава има сегменти от населението, които искат да напускат. Дори в САЩ
Да не говорим да прогнилата тиква Русия дето се държи само на самодържието на един кагебеец
За Русия представта ти е от файнешънил таймс. Уверявам те.
А да не говорим че повечето нямат и тази представа.
А за САЩ предстатавата на хората е от филмите.
А иначе специалисти има много. Разбирачи с мнение при това.
Много често си задавам въпроса всъщност ти какво защитаваш?
Коментар
-
Много често не са важни толкова резултатите
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеТова е по детски наивно изречение
Кое политическо или управленско решение има само непосредсвени предимства за всички и то веднага?
Така както в живота на обикновения човек не е толкова важно постигането на целите му от колкото пътя който той извървява стремейки се да ги постигне.
А думите "всички" и "веднага" не са мои а твои.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАко ЕС иска да накаже Британия за вота за да не се разпадне не е ли по резонно да се направи промени в съюза по такъв начин че никой да не иска да напуска?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеА що ги има недостатъците?
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЕ като е бил 70, че какво? Нали все някой е купувал, за да го дотикат дотам. Може би са си мисли, че не е толкова, базирайки се примерно на аджъснато форуърд ПЕ от да кажем 30?
И аз ти казах защо - с ПЕ петкратно по-високо от средното в САЩ, в една икономика, където дали компаниите имат добра възвръщаемост или не, не е особено важно. Какво искаш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеПрииера на Люксембург -
Не можело да искаш предимствата да си в ЕС ако не приемеш недостатъците
А що ги има недостатъците?
Значи не да се борим с недостатъците...а да принудим всички да се съобразят с тях.
Ебахти дебилите))
Коментар
Коментар