Хайде още къс ДАУ от мен. 18 050 вход.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЩе се услушваме - типично по нашенски ...
А тези които гледат и другите пазари , как ще го отигравате явлението Тръмп ?
Според мен мах 2 седмици надоле - време за покупки .
Имайки предвид, че тия писания как щял да докара рецесия са от същите журналисти предричайки краха му ...
Отделно, че може бързо да възстанови нормалните отношения с Русия ..."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Няма такъв филм
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеСпоред мен Тръмп е по-опасен именно защото го свързват с Путин. По същия начин Путин ликвидира собствения си ментор Березовски.
Обаче ще кажа последно...светът се нуждае от хора които не са зависими от всички кръгове които гравитират около всички политици без изключение и правят света такова извратено място каквото е сега.. Тръмп е такъв.
Създаването на "чудовище" в лицето на Путин се налага от същите медии които правят Хилари "светица" .
Останете със здраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗа хубво или лошо,стана.
Сега да видим къде сме ние?
А тези които гледат и другите пазари , как ще го отигравате явлението Тръмп ?
Според мен мах 2 седмици надоле - време за покупки .
Имайки предвид, че тия писания как щял да докара рецесия са от същите журналисти предричайки краха му ...
Отделно, че може бързо да възстанови нормалните отношения с Русия ...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеСпоред мен Тръмп е по-опасен именно защото го свързват с Путин. По същия начин Путин ликвидира собствения си ментор Березовски.
По важна е насоката и тия около него.
Слага Руди Жулиани за държавен секретар и света ще е едно много по добро място.
Коментар
-
Сега да видим къде сме ние?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСлед като наблюдавах цялата тази кампания в САЩ мога да заключа:
1. У нас няма абсолютно никаква корупция в срваниение със САЩ
2. Нашите избори са на светлиннни години по демократични, свободни и по малко манипулирани от техните
Вятъра на промяната която предвиждах се случва.
И след като Меркел бъде "обесена" пред райхстага нещата може би ще тръгнат в по правилната посока. Мога да добавя и онези на върха на ЕС ... да не ги изброявам.
Едно е ясно че с избора на Тръмп се разминахме с може би най големия риск за 3 та световна война в нашия живот.
Сега остава Йелън да се махне, да вдигнат лихвите, бизнеса да стане по нормален и когато човек си купува някога пак акции да чуства че си купува истински бизнес навсякъде по света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеИзпитвам оргазъм, като гледам как се гърчат СНН
CNN said it was a "whitelash"
След 8г с брикета и терор на малцинствата кой нормален би издържал още 4 и с вещица.
Чакай многохилядни гърла навсякъде да крещят LOCK HER UP.
Коментар
-
След като наблюдавах цялата тази кампания
След като наблюдавах цялата тази кампания в САЩ мога да заключа:
1. У нас няма абсолютно никаква корупция в срваниение със САЩ
2. Нашите избори са на светлиннни години по демократични, свободни и по малко манипулирани от техните
Вятъра на промяната която предвиждах се случва.
И след като Меркел бъде "обесена" пред райхстага нещата може би ще тръгнат в по правилната посока. Мога да добавя и онези на върха на ЕС ... да не ги изброявам.
Едно е ясно че с избора на Тръмп се разминахме с може би най големия риск за 3 та световна война в нашия живот.
Сега остава Йелън да се махне, да вдигнат лихвите, бизнеса да стане по нормален и когато човек си купува някога пак акции да чуства че си купува истински бизнес навсякъде по света.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПодозирам , че ще има "ръчно преброяване" ...Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеТръмп води солидно и това което остава май ще е чудо ако Хилари спечели. Май след Брекзита ще имаме и Тръмп.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеусещам иронията
двете нямат нищо общо, просто се сетих че ти им беше фен и ми и интерсно да видя колко са вурзани към general mqrket за корелация иде реч.
просто писах за две различни неща в един пост
Днес се харчи като топъл хляб с обем над 3х от нормалното.
Коментар
Коментар