Първоначално изпратено от Protokol
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнениеИ останалите 9 не са за пренебрегване
Също така:
One undeniable talent that popular forecasters have is their skill at telling a compelling story with conviction, and that is enough.
Въпреки, че винаги грешат това няма значение, защото
Old forecasts are like old news - soon forgotten - and pundits are almost never asked to reconcile what they said with what happened.
Същото важи и за форума. Важното да се предсказва енергично и с убеденост
Коментар
-
http://www.wnd.com/2016/09/polls-tru...ng-presidency/
Polls: Trump '1 state from winning presidency'
И маркета потвърждава горното.
YTD KOL +75% TAN - 36%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеLong USD/JPY, LONG AUD/USD. LONG GBP/USD
леко къси фютчерси
Това е сетъпа за утреЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеYou know the first rule of economic predictions? Predict an event or a time, but never both together.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение"The Big Short", Steve Eisman се присъединил към моето и на Равния мнение ))))
“The only big short out there is when the world loses confidence in QE.”
за момента продължават с принтенето и крепят този измислен ръст, отделно байбека
вече има сигнали за пропукване, но нищо сериозно, ако фед изобщо вдига ще е с малко, ЕЦБ до март са бетон
инфлацията и тя е другата променлива която трява да тръгне нагоре по някое време, бевработицата в САЩ почти я нямам в Европа намалявам това всичкото е поне по официални данни! Но тъй като централните банки уж тях гледат и ние трябва да се водим от тях. Аз лично имам своите резерви спрямо официалната стъкмистика,
@Ив, равен> интересно ми е какво вие мислите по въпроса и ако може да дадете линкове или фактология ако съм много грешен в мисленето си за да мога да коригирам. Чувствам се доста бос и имам откъслечна информация т,е, по дефиниция дори и правилно да разсъждавам е трудно ако не почти невъзможно да изкарам правилните изводи. Ако не друго поне желанието да се образовам не ме е напуснало въпреки че в Унито доста се разочаровахLast edited by pirdop; 20.09.2016, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеАко загубиш 12 к и не те заболи,най вероятно ако ги удвоиш пък няма да те зарадва.При мен не е така аз слагам всичко /или повечето/на един актив и стискам очи....
Още като почнах да търгувам исках да съм или много богат или много беден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАко имаш 500 милиона 1 милион не е проблем)
така и за мен 12 к не е проблем
Още като почнах да търгувам исках да съм или много богат или много беден.
Коментар
-
"The Big Short", Steve Eisman
"The Big Short", Steve Eisman се присъединил към моето и на Равния мнение ))))
“The only big short out there is when the world loses confidence in QE.”Last edited by Iv_max; 20.09.2016, 06:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеSWIFT системата къде е в тази схема? Банките не ползват ли нея за разплащания помежду си?
Така че банките, за да правят плащания помежду си трябва да прехвърлят активи и то такива активи, че другите банки да ги приемат. Банка А не може просто да пробута на Банка Б някакъв заем (заемите от гледна точка на банките са актив), защото Банка Б няма как да е сигурна дали Банка А не се опитва да й пробута някакъв лош кредит.
Затова плащанията стават като всяка банка продава част от най-ликвидните си активи (краткосрочни ДЦК) на ЦБ или на клиърингова къща и в замяна получава "резерви" или сметка в клиъринговата къща. Плащанията стават като ЦБ "мърда" резервите между банките.
Мисля, че дори банките в САЩ когато използват частната система за плащания CHIPS, реално движението на активите става пак в баланса Феда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеДа бе, ама повечето хора имат лошия навик да усредняват да не изтърват далаверата Дедо Бъфет нали така обича да прави. Ама гъдулките не могат да стоплят, че той може да купи и остатъка, ако го интересуваdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЕ, не знам. То дали ще вкараш един милион на 40 или на 12, ако фалират пак губиш един милион
Коментар
Коментар