IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ако имаш 500

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
    Е, не знам. То дали ще вкараш един милион на 40 или на 12, ако фалират пак губиш един милион
    Ако имаш 500 милиона 1 милион не е проблем)

така и за мен 12 к не е проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
      И да фалира от 12 $ няма голям проблем...) Виж тези от към 40 $ трябва да са притеснени)
      Е, не знам. То дали ще вкараш един милион на 40 или на 12, ако фалират пак губиш един милион

Коментар

• Много концентрирано и яко продаване

Много концентрирано и яко продаване днес.

Ние сме оут от играта с фютчерсите и само гледаме филм. Но пък сме яко във валутите ))

Коментар

• И да фалира

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
          Не ми се вярва да фалира, но като нищо ще dilute-нат сегашните акционери като пуснат нови акции. То затова до някъде и акциите са толкова надолу.
          И да фалира от 12 $ няма голям проблем...) Виж тези от към 40 $ трябва да са притеснени)

Коментар

• Верно е)))

Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
            Жалко, че отдавна са безналични, поне щеше да си ги сложиш в рамка

Четох днес някакъв анализ от някоя банка, май SG беше, че ако сметнем 5те млрд. провизии, които имат за достатъчни за делата срещу тях, им трябвали към 20тина млрд. пресен капиталец или нещо такова. Лошото е, че сегашната им капитализация е 16-17 млрд. Дали е така не знам, пък и го четох по диагонала. Ако пуснат скоро някакъв слух, като стигне 11,20 ще отскочи набързо към 13,5-14 кинта най-вероятно. Ако не, здраве да е. Самият фалит на ДБ ще ни е сравнително малък проблем, ако наистина има жмуц. Тези имат много повече деривати от Лемън
            Верно е)))

Коментар

0.0000001 % )))))

или нещо такова )))

Просто да съм в играта.

))

Бях го забравил личния ми акаунт, вчера си затвотих късия Х дето го влача от 3 месеца заради Ники дето взех 1000 къси заради него а то тръгна със 100 % нагоре после станаха 5000 и с много проценти на загуба бяха ама понеже съм късметлия сега затворих с 30 % печалба грубо. Та покрей него се сетих че имам акаунт и реших да го пораздвижа с малко дойтче банк...въпреки че съм супер негативен към дойтче
              Не ми се вярва да фалира, но като нищо ще dilute-нат сегашните акционери като пуснат нови акции. То затова до някъде и акциите са толкова надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение

Четох днес някакъв анализ от някоя банка, май SG беше, че ако сметнем 5те млрд. провизии, които имат за достатъчни за делата срещу тях, им трябвали към 20тина млрд. пресен капиталец или нещо такова. Лошото е, че сегашната им капитализация е 16-17 млрд. Дали е така не знам, пък и го четох по диагонала. Ако пуснат скоро някакъв слух, като стигне 11,20 ще отскочи набързо към 13,5-14 кинта най-вероятно. Ако не, здраве да е. Самият фалит на ДБ ще ни е сравнително малък проблем, ако наистина има жмуц. Тези имат много повече деривати от Лемън

Няма страшно, ДБ ще секюритизират активите си, ще ги поразпродадат и като си свият баланса ще имат нужда от по-малко капитал.

https://www.thestreet.com/story/1374...y-capital.html

Коментар

• 0.0000001 %

Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  Тва колко процента е от портфейла ти 1-2% ли. Много неуверено от твоя страна. Колко ще изкараш че да се отрази на целия ти портфейл.
                  0.0000001 % )))))

или нещо такова )))

Просто да съм в играта.

))

Бях го забравил личния ми акаунт, вчера си затвотих късия Х дето го влача от 3 месеца заради Ники дето взех 1000 къси заради него а то тръгна със 100 % нагоре после станаха 5000 и с много проценти на загуба бяха ама понеже съм късметлия сега затворих с 30 % печалба грубо. Та покрей него се сетих че имам акаунт и реших да го пораздвижа с малко дойтче банк...въпреки че съм супер негативен към дойтче

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
                    SWIFT системата къде е в тази схема? Банките не ползват ли нея за разплащания помежду си?
                    Ето Wiki отговаря:

SWIFT does not facilitate funds transfer: rather, it sends payment orders, which must be settled by correspondent accounts that the institutions have with each other.

Коментар

Купих си 1000 акции на DB. )))

В личния акаунт)
                      Тва колко процента е от портфейла ти 1-2% ли. Много неуверено от твоя страна. Колко ще изкараш че да се отрази на целия ти портфейл.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                        Мерси и на двамата. Но не виждам какво променя блокчейн освен да направи скъпия клиъринг и сетълмънт по-евтин. Ако банките извън САЩ искат да имат доларови депозити те трябва да имат доларови резерви и връзка с този, който печата зелените гущери. Т.е. без поне индиректна връзка с Феда депозитите няма как да се движат между банките. Само да поясня, че банките не могат да правят плащания помежду си директно, освен ако не карат коли пълни с банкноти (или ако по изключение една от банките действа като клиърингова къща или settlement bank, а другата не).

Ако аз съм една българска банка и почна да отварям доларови сметки, но самият аз нямам сметка в американска банка (или друга неамериканска банка, която от своя страна има сметка в американска банка), никой не би поварвал, че доларите които създавам от въздуха са истински, каквото и да означава това Примерно идва клиент и казва дай ми на заем $1000 и аз отварям депозит на името на клиента. Добре ама аз първо трябва да купя евродолари в Лондон в някаква пропорция, която за мене ще е минимално изискуемия резерв.

Пък и защо в този консорциум участва и Bony? Според мене не е случайно. Bony е най-голямата американска банка (след JPM), която върши всякакви "инфраструктурни" услуги като securities custody, tri-party repo и т.н.
                        SWIFT системата къде е в тази схема? Банките не ползват ли нея за разплащания помежду си?

Коментар

В личния акаунт)

Коментар

• Купих си 1000

В личния акаунт)

Коментар

Дай на човек оръжие...и той може да обере банка, дай му банка...и той може да обере света.
                              Ами дай му оръжие и може и теб да обере, защо да търси банка!?!))))
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Дай на човек оръжие...

Дай на човек оръжие...и той може да обере банка, дай му банка...и той може да обере света.

Коментар

Working...
                                X