IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• .....

Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
    Естествено че Клинтън има по-големи шансове, но не и ги "давам" аз, а половете. Но вече са относително близко и съвсем не е невъзможно прическата да навакса до изборите. След тоя припадък нищо не се знае.

Да ти отговоря в твоя стил...

Буахаха...ама верно ли си представяш че пуловете с изледвания от по 1000 човека биха ти дали вярната картина?

Същата работа като брексита...пазара скочи един ден с 2 % заради пулл който даваше преднина от 10 % на оставянето от изследване направено между 600 човека от нонейм агенция по поръчка на вестник който обикновенно работи с друга агенция.

Винаги въпроса е, не какво ти казват...а какво мислиш и защо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
      Global warning!
      Every year investment firms recycle their rubbish forecasts
      Шампиони са GS! времевия лаг м/у тяхна прогноза и движението на пазара в обратната посока е макс месец

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        да, защото предположих че даваш по големи шансове на Клинтън въпреки всичко.

Ако съм сбъркал - извинявай.

Разбира се че екстремна победа за Тръмп или Клинтън е невъзможна
        Естествено че Клинтън има по-големи шансове, но не и ги "давам" аз, а половете. Но вече са относително близко и съвсем не е невъзможно прическата да навакса до изборите. След тоя припадък нищо не се знае.

Коментар

• Да

Ясно. За голяма изненада пак се оказва че не аз съм заблуден а че ти прекарваш много повече време в писане отколкото четене. Щото аз коментирах точно изказването на гения дето твърди че щяло да е "учудващо" ако Тръмп не спечели всички щати.
          да, защото предположих че даваш по големи шансове на Клинтън въпреки всичко.

Ако съм сбъркал - извинявай.

Разбира се че екстремна победа за Тръмп или Клинтън е невъзможна

Коментар

Не никога не съм казвал такова нещо.
            Ясно. За голяма изненада пак се оказва че не аз съм заблуден а че ти прекарваш много повече време в писане отколкото четене. Щото аз коментирах точно изказването на гения дето твърди че щяло да е "учудващо" ако Тръмп не спечели всички щати.

Коментар

• Ако следиш медиите

Буахаха...ама верно ли си представяш че Тръмп ще спечели всички щати?
              Ако следиш медиите, как си представяш днес да излезе отново старата новина какво казал Тръмп за ФЕД по СНН?. Просто случайни работи няма.

http://money.cnn.com/2016/09/20/news...%3A+Markets%29

Коментар

• Не

Не никога не съм казвал такова нещо.

Но смятам че ще спечели. .

Всъщност това съвпада и с моето желание както беше и Брексита но не казвам това защото го искам а защото се опитвам да следя процесите зад кадър.

Ето днес СНН подхванаха ФЕД, това не можех скоро да си го представя. Точно пък СНН. Както и преди 2 месеца Клинтън беше номер 1 представена пред всички официални медии, сега обаче това се променя. Няма случайни неща. А когато говорим за СНН там каквото е настроението на шефовете това се прожектира.

А извън желанието на кой да е Уолл Стреет или който и да е Клинтън да спечели, настроенията в щатите са много в полза на Тръмп масово сред хората.
                Гледаме филм номер 2 . Всички вкупом плашат хората както беше с Брексита така сега и с Тръмп. Обаче хората мислят друго. И при такава алтернатива като Клинтън Тръмп има големи шансове.

Ако беше Бърни Сандърс тогава мисля Тръмп щеше да изгуби.

Клинтън е олицитворение на всичко което преебава обикновенните хора и няма как лесно това да остане ненаказно при такава възможност.

Коментар

Ти си егати коня с капаци.

Абсолютно от всеки пост личи това. Язък че си остроумен иначе си ужасно заблуден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                    Паунда е за купуване, не за продаване. А за Тръмп ще е учудващо ако не спечели във всички щати.
                    И аз така мисля, но нека направи двойно дъно
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Ти си егати коня с капаци

Зависи за кои щати става въпрос. Ако е за бразилските, верно може във всички да спечели.
                      Ти си егати коня с капаци.

Абсолютно от всеки пост личи това. Язък че си остроумен иначе си ужасно заблуден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                        А за Тръмп ще е учудващо ако не спечели във всички щати.
                        Зависи за кои щати става въпрос. Ако е за бразилските, верно може във всички да спечели.

Коментар

• Ще го подмине вероятно ако фед вдигниат лихвите

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Имаш ли идея GBP/USD до къде ще стигне ...мисля, че ще тества дъното от 07.07 но дали ще го подмине
                          Ще го подмине вероятно ако фед вдигниат лихвите, което както се говори не е изключено.

Както казах преди много време - силно се говори че някой от богатите приятели на Клинтън са се отказали от нея. И нещата в последно време си личат. И промяната в мейнстреем медиите си личи към нея ако някой забелязва и следи процеса.

Ако това се окаже вярно ФЕД ще вдигнат изненадващо лихвите. Което ще сложи точка на играта.

Освен това на дебатите съм убеден че Клинтън ще се осере ужасно ако не припадне или не се задави от кашлица или пък не почне да прави странни движения ала паркинсон. Което ще бъде тотално шоу. С нетърпения чакам дебатите...това ще бъде веднъж в живота)))
                          Last edited by Iv_max; 20.09.2016, 21:08.

Коментар

• Да

Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                            Паунда е за купуване, не за продаване. А за Тръмп ще е учудващо ако не спечели във всички щати.
                            да. Най голямата игра е паунда.

Но малко по дългосрочна.

Ако падне с 1-2 % след ФЕД ще бъде според мен за сега добра покупка. Късите са затворени като цяло повечето и не вярвам сега да се увеличават и то срещу долара.

Коментар

• Не знам

Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              Имаш ли идея GBP/USD до къде ще стигне ...мисля, че ще тества дъното от 07.07 но дали ще го подмине
                              Не знам. Плана ни е да държим до ФЕД ако вдигнат лихвите - ще падне прилично ( но ще спечелим от друго и ще купим още много паунди, ако не вдигнат лихвите смятам че пазара пак ще падне но паунда ще се видгне значително.

Така е и с йената и Ози ...до ФЕД сме пасс

Коментар

• Global warning!
                                Every year investment firms recycle their rubbish forecasts
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X