IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Нали знаеш, че аз не се занимавам със спекулантство. Просто искам да си купя малко, след като вече си имам (и още ще си пазарувам GSK) - ценя браншът на хапчетата - защото е неунищожим - също както и например суровинният бранш, на който искам да наблегна тоже.
    Хубавото при GSK e попътния вятър от евтиния паунд дето им духа в платната.
    Но хапче бранша както го наричаш не са само те, например и ABBV, SNY, TEVA, PFE, NVO, NVS...все солидни и с яки основи компании, всички кихат над 4% дивидент, селектнал съм ти тия щот те знам че все това ти е в главата първо....
    Не са и особено скъпи като цяло, средното за тях към момента е търговия на ок 11 ебитда със 4.2% дивидент на фона на консенсусен 8% годишен растеж идните години.
    Ако сравниш с познатата ти чичофарма - ще си поучуден...

Коментар

• DJ Industrial 20.000,00 +0,39 % 14:01
      NASDAQ-100 5.128,00 +0,45 % 14:02
      S&P 500 2.288,50 +0,34 % 14:01
      днес може на отвори над 20К. все се колебае още

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

куси ли си заредил? споко, ще има от всичко, засега цепят задника и изцеждат парите на здраво скъсяващите
        Нали знаеш, че аз не се занимавам със спекулантство. Просто искам да си купя малко, след като вече си имам (и още ще си пазарувам GSK) - ценя браншът на хапчетата - защото е неунищожим - също както и например суровинният бранш, на който искам да наблегна тоже.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Айде, бе - няма ли да стане вече 20 000 пункта Дядката, че да се накефят бичетата - пък ако ще да е за 8 минути?

Интересно - защо поспадна Pfizer днес-вчера, някой знай ли? Дали ще се поспихне поне до 26 еврака, където ми се ще да го изловя?
          куси ли си заредил? споко, ще има от всичко, засега цепят задника и изцеждат парите на здраво скъсяващите

Коментар

• Айде, бе - няма ли да стане вече 20 000 пункта Дядката, че да се накефят бичетата - пък ако ще да е за 8 минути?

Интересно - защо поспадна Pfizer днес-вчера, някой знай ли? Дали ще се поспихне поне до 26 еврака, където ми се ще да го изловя?
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Промяната за деня е само +0.62%
              Не е добре да се играе на пук.
              До дни ще се разбере ще им бърка ли на големите в джобовете Тръмп,тогава ще е по бистро,сега е мътно и кърваво.
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• 6/7/8/9 -30 мин бели бара в подножието на сигурен връх ,говори че тука няма никаква човешка намеса -само едно -да им го начукаш на роботите купувачи на Дау -Сел Дау от 19937 цел -май 2019 ПУ

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Не ги следя,сега ги погледнах,за мен са умрели отдавна,с джънк е трудно да се работи.
                  Зависи от кога ги имаш.
                  около 0.4500 средна мерси все пак

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                    DCTH
                    Някой има ли мнение за тях че имам от тях и се чудя да ли да ги затварям днес ?
                    Не ги следя,сега ги погледнах,за мен са умрели отдавна,с джънк е трудно да се работи.
                    Зависи от кога ги имаш.

Коментар

• DCTH
                      Някой има ли мнение за тях че имам от тях и се чудя да ли да ги затварям днес ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

Затворих ги на по-малко от 20%, но съм сигурен, че скоро ще има добър вход за по-голям таргет от 20%.
                        И аз ги чакам за влизане и за повечко държане си мисля вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          Мъск стана съветник на Тръмп,да не ви убягнаха 20% ъп при Тесла?
                          Аз намазах филията.
                          Затворих ги на по-малко от 20%, но съм сигурен, че скоро ще има добър вход за по-голям таргет от 20%.
                          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Мъск стана съветник на Тръмп,да не ви убягнаха 20% ъп при Тесла?
                            Аз намазах филията.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                              Китай разбира се, но основно- слабото глобално търсене при все по-нарастващ дълг, предстоящите опити за нормализиране на монетарната политика и влиянието им върху мултипълите. Иначе естествено, че таймингът е важен, при мен размерът на залога варира доста динамично според текущото настроение на пазара, при всеки импулс за ръст намалявам експозициите, а при забавяне постепенно ги увеличавам, в момента например бетата ми грубо е около -0,6. Основното, което може да обърне мнението ми е ръст в потреблението, който не е инспириран от държавни разходи, а от по-агресивно повишаване на доходи, а това на този етап ми изглежда абсурдно.
                              А на мен ми се струва, че изненадата може да дойде от друга посока - политическа конфронтация САЩ-Китай или САЩ-Европа ... все пак Тръмп ще трябва поне да покаже характер ...
                              Всъщност за мен няма значение откъде ще дойде натиска а кога ? Моето мнение, че тази година няма да има мечи пазар никъде на запад ... Няма причина за такава. Основното да липсва такава е , че пазарите се топлят на огъня на надеждите - онзи съшия, който докара Борис Джонсън и Тръпм на власт. В момента който изгасне този огън ще настане мрак и мечките ще излязат на лов. Но до тогава всичко ще е на стенд-бай и дори може да видим известен оптимизъм до края на годината.
                              Така , че засега не бих затворил пари в къси позиции. Но мисля благоразумно да намаля малка част от портфейла (западните банки) и просто да ги похарча това лято ....
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Китай разбира се, но основно- слабото глобално търсене при все по-нарастващ дълг, предстоящите опити за нормализиране на монетарната политика и влиянието им върху мултипълите. Иначе естествено, че таймингът е важен, при мен размерът на залога варира доста динамично според текущото настроение на пазара, при всеки импулс за ръст намалявам експозициите, а при забавяне постепенно ги увеличавам, в момента например бетата ми грубо е около -0,6. Основното, което може да обърне мнението ми е ръст в потреблението, който не е инспириран от държавни разходи, а от по-агресивно повишаване на доходи, а това на този етап ми изглежда абсурдно.

Коментар

Working...
                                X