IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Misho ILIEV;n3148117]

Интересно, преди четири години когато казвах на приятели и познати, че купувам акции, те ме гледаха с тотално изумление. Сега все повече познати ме питат как могат да инвестират на борсата, какви акции или финансови продукти да купят и т.н. Когато познатите ми започнат да ми дават акъл как аз да инвестирам - ще го приема като сигнал за шортене на пазара
    мише кът си такъв профиционалист каже къде е върхо . хяхяхяхяхях . мноу яки очилца имаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Интересно, преди четири години когато казвах на приятели и познати, че купувам акции, те ме гледаха с тотално изумление. Сега все повече познати ме питат как могат да инвестират на борсата, какви акции или финансови продукти да купят и т.н. Когато познатите ми започнат да ми дават акъл как аз да инвестирам - ще го приема като сигнал за шортене на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
        защо не 4акаш новата година да пускаш къси а го правиш сега на възходящия тренд? когато миналата година стана драмата с китай аз писах 4е ако имам милиарди ще набутам вси4ко в дълги индекси вие ми се смяхте щото идвал прословутия огромен спад и края на света а сега аз ви се смея на вас

Коментар

• защо не 4акаш новата година да пускаш къси а го правиш сега на възходящия тренд? когато миналата година стана драмата с китай аз писах 4е ако имам милиарди ще набутам вси4ко в дълги индекси вие ми се смяхте щото идвал прословутия огромен спад и края на света а сега аз ви се смея на вас
          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            стоуни сега си много отворен ама след нова година твоя човек дето го возиш с таксито Доналдъка ще затрие америката и индексите почват да падат . хяхяхяхяхяхяхяхяхяхя. тогава да те видя какви са ти позициите кът си мноу отворен . яххяяххяхяхяхяхяхяхя
            какъв доналдът возя и кво такси?аз дау не търгувам и смятам 4е е идоитозъм да виждаш как се пъне да прави рекорди секи ден и да има ясно изразен възходяш тренд и ти да пускаш къси щото след нова година видиш ли кво си доналдът шял да убие индексите и сащ ..ами ако след новата година дау оскубе и отиде на 25 000 ти какво ше правиш дето си набоцкал къси с 5000 пункта загуба?
            Вся Власть Советам

Коментар

• https://finance.yahoo.com/news/nevsu...125000903.html

Много яки тия % и числа.....

Коментар

• късо еврейчета от бомбата на дъртака 19252

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Гледайте как са шамаросали нашите държавни облизвации... разбира се - всички мълчат като мишкуняци. 10% срив, не съм видял по-сринати след като великият човек бе избран в САЩ - освен, то се знае: чушкаджийските. Не че съм гледал всички държави, де... [ATTACH=CONFIG]n3148049[/ATTACH]
                  YELD UP => PRICE DOWN
                  Не сме по-специални от останалите (засега)

Коментар

• Гледайте как са шамаросали нашите държавни облизвации... разбира се - всички мълчат като мишкуняци. 10% срив, не съм видял по-сринати след като великият човек бе избран в САЩ - освен, то се знае: чушкаджийските. Не че съм гледал всички държави, де... Click image for larger version

Name:	-я-яс..JPG
Views:	1
Size:	27.6 КБ
ID:	3148049
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Где го снейкито, нъл му рекох че ще видим 32-35$ рейндж за тева....
                      Снощи тежка колъовска вечер, ма днес гледам ми се изпълнила заявката и съм утроил тевата на средна 36.7.
                      Все още ми е 1.8% от п-ла само и има място за допълване и по нанадоле. По пирамидната схема...
                      А рискове не е да няма, ако се осъществят всички ( за копаксона ще видим март17, някоя по голяма глоба може да има скоро, евентуално рязане на дивидента заради дълга и т.н.) може и 30$ да не удържи.

Пу дано и фибрията да качи днес или поне да не пада, че миналата седмица като се канех да я кеширам се сурна същия ден 6%.
                      В момента +32%, не е зле за 2 месеца, ще я махам, може и да имам изпуснати още профити после, ма не ги мисля, гледам чат пат да не падам под 35-36% кеш. Късото сребро и то почва се обажда за кеширване...

Коментар

• стоуни сега си много отворен ама след нова година твоя човек дето го возиш с таксито Доналдъка ще затрие америката и индексите почват да падат . хяхяхяхяхяхяхяхяхяхя. тогава да те видя какви са ти позициите кът си мноу отворен . яххяяххяхяхяхяхяхяхя

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение

няма нужда да ги мисля. Това е филма - гледай го белкем повярваш.. И това са факти, ама казани преди години пък и сега като те гледам тебе...звучат като теория на конспирацията. Затова ви казах да гледате филма.

Въпреки че на някой хора никакви факти не са нужни като си вярват в нещото си....
                          Редиш ли къси както беше писал че ще редиш колкото и да се катери нагоре?
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                            Колеги какво мислите за EEM
                            Тръмп ще върне производството в америка, ще им сложи мита, значи надолу. Като влезе във владение ще се види дали ще се сурне още или ще се възстанови.

Коментар

• Колеги какво мислите за EEM

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Безплатни акции на BAC взехме и двамата, само че ти не ги задържа. Като вземеш нещо без пари, то трудно може да падне много, а лесно да скочи доста.

Вярно, късмет, че толкова бързо отлетяха нагоре. Аз предвиждах $16-17 до края на годината и $20-22 до края на 2017... А виж какво стана...
                                Толква "вода изтече" от тази операция до сега че за мен все едно е са минали 10 години. Особенно относно разбиранията ми.

Ти се радваш на някакъв късмет а какво да кажат тези които за 1 месец реализираха печалба от -5 % до + 7 % от дау? Или за една вечер от -5 % до + 2 %.

Бях посочил една статия в Блумбърг за Ренесанс които правят от 30 до 80% печалба на година и то във фонда който е под прожекторите ( говорим за много милиярди с които цъкат цял ден ) . Нали все разправяхте че хедж фондовете имали мижава печалба щото било невъзможно да имат по голяма. Разправяхте също че никой не бил работил с милиярди за ежедневна търговия. А това което беше в Блумбърг е върха на айсберга. Но когато ви го казвам аз не ми вярвате...дали като ви каже и Блумбърг ще го повярвате? Ще чакаме всичко което ви казвам аз да го напише някой инцидентно в "официалните медии" и пак се съмнявам че ще се замислите.

Цитдаел, Хъдсан Ривър, Ренесант, Би инвестмънт, стотиците сателити на изброените по горе и т.н са причината да имате толкова "забавления" на пазара и дългсрочните и краткосрчоните от вас. Само че те правят пари а вие чакате дългосрочно или краткйосрочно да ви ги вземат.

И няма достатъчно доказателства за глупака....той винаги се надява.

На пазара, ако не си отговорен за движенията или ако не си в схемата да помагаш на отговорните да си въртят далаверата задоволявайки се с малък пай си овца на която рано или късно ще и вземат парите. Това е извън вашия капацитет или кръгозор на виждане и разбиране. Всеки има някаква стратегия щото се мисли за много умен...а на практика има късмет или няма късмет.

Мишо бил предвиждал цена до края на годината за БАК. Това ако не е трагично ще е по смешно от най смешния виц. Но....кво значение има...

Коментар

Working...
                                X