IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

еееееи голям страх аре малко шамари и правите акинг в гащинг
    А, аз не съм човек, дето се шашка от спадове. напротив: бих предпочел спадче, та да се нагувича на сгода.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

`Ми аз мисля, че от тия нива е ного по-лесно мишкуняците да ни бият, отколкото да ги бием ние.
      еееееи голям страх аре малко шамари и правите акинг в гащинг

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение

Виж на седмична какво се заформя на дакса и нисето и кажи какво виждаш?аз видим още бой и спад
        `Ми аз мисля, че от тия нива е ного по-лесно мишкуняците да ни бият, отколкото да ги бием ние.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Защо ни биха днес - и: отлив към облизвации?
          Виж на седмична какво се заформя на дакса и нисето и кажи какво виждаш?аз видим още бой и спад
          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

И аз това си помислих като погледнах GSK - че нищо не разбирам. Просто ако беше толкова очевидно, че ще фалират анализаторите трябваше също да са забелязали.

Както казва Бъфет, човек трябва да стои в кръга на нещата които разбира (или поне си мисли, че разбира). Няма занчение дали този кръг е малък или голям, важното да не се излиза от него
            Дядката е прав по принцип, ама защо реши, че GSK ще фалират, заради няколко цифрички, които са такива вероятно заради еднократни ефекти от разни работи? Например - врътките, които правиха с Novartis - колосална обмяна на активи.

Ето отчетът - гледай колко растат продажбите и основната печалба... а и нали не мислиш, че милиони инвеститори са идиоти? Впрочем ти рече, че не се тревожиш за. Аз си я харесвам тая компанийка могъща, имам акции и мисля да си зема още.

http://annualreport.gsk.com/assets/d...AR.FULL.V3.pdf

Коментар

• Защо ни биха днес - и: отлив към облизвации?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Кажете нещо за Teva. Утре може и да направи двойно дъно... Мисля да се включа...
                ами освен да се чака на 32 и да се пълни друго не виждам какво може да се каже
                "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

ми след 110 дни без спад от повече от 1% какво очакваш
                  Поне за мен до края на март месец едва ли ще има корекция
                  После идва Q1 от където ще лъхне оптимизъм така ,че април -май там някъде по сериозна корекция
                  Last edited by lobos; 21.03.2017, 20:41.

Коментар

• Кажете нещо за Teva. Утре може и да направи двойно дъно... Мисля да се включа...
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                      http://www.varchevbrokers.com/не-спи...т-пазар/
                      Не спирайте да вярвате в бичият пазар

зомбирането взема невиждани размери
                      ми след 110 дни без спад от повече от 1% какво очакваш
                      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• http://www.varchevbrokers.com/не-спи...т-пазар/
                        Не спирайте да вярвате в бичият пазар

зомбирането взема невиждани размери
                        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Спомних си, че януари 2016-а бях предложил списък с 10 американски шистови газови компании, които ми се струваше, че вече бяха прекалено разпродадени.
                          По този критерий ти извади 2 от тях, че са много смущаващи....ами те си фалираха, останалите се умножиха.
                          Критерия е много силен в среда, близка до чистия капитализъм. А Американската газ е най-близко до "идеала" за бизнес в такава среда.
                          Причини много: местни и общи регулации, невъзможност за китайски дъмпинг, липса на европейски социализъм и т.н.
                          А Фармацията е най-далече, може би
                          Виж това например:
                          http://finviz.com/quote.ashx?t=prgo&ty=c&ta=1&p=d
                          След, като му видях Book/sh се облизах. Още повече, че Мълан бяха предложили да го купят по времето когато беше 3 пъти по-скъпо.
                          И аз може да не разбирам, но какво от това, Мълан би трябвало да разбират.
                          Обаче като му влязох в баланса....ами и тук валюто е в интангибъл асетс и гудуил. Може би да оставим фармацията на тези които разбират.

А виж това, като стана дума за Book/sh:
                          http://finviz.com/quote.ashx?t=YGE&ty=c&ta=1&p=d
                          Вече две години недоумявам защо не фалира. В смисъл знам защо не фалира. Не фалира защото китайското правителство налива пари в него постоянно. Дори в момента строи нов завод в Европа. Не разбирам само защо никой не реагира на това.
                          Много симпатични започнаха да ми стават китайците. Мислят два хода напред пред уж умната западно европейска цивилизация.
                          В случая имам в предвид, че докато ние се решим да ги обмитим по сериозно - те заводите им вече ще са тук. Европейския бизнес ще е китайски. И ще са платили за него - с юани
                          Не си спомням да съм спорил за конкретни компании при шистоваците, особено да ги защитавам в техните безумни кредитни експанзии ...
                          Относно http://finviz.com/quote.ashx?t=YGE&ty=c&ta=1&p=d ми стана интересно защо е на тази цена при този "наличен" кеш
                          Вероятно дълговете са му х100 ...
                          Last edited by Protokol; 21.03.2017, 15:44.

Коментар

Явно нищо не разбирам щом ме смущават тия коефиценти
                            Book/sh 0.56 P/B 75.48
                            И аз това си помислих като погледнах GSK - че нищо не разбирам. Просто ако беше толкова очевидно, че ще фалират анализаторите трябваше също да са забелязали.

Както казва Бъфет, човек трябва да стои в кръга на нещата които разбира (или поне си мисли, че разбира). Няма занчение дали този кръг е малък или голям, важното да не се излиза от него

Коментар

Book/sh 0.56 P/B 75.48
                              Спомних си, че януари 2016-а бях предложил списък с 10 американски шистови газови компании, които ми се струваше, че вече бяха прекалено разпродадени.
                              По този критерий ти извади 2 от тях, че са много смущаващи....ами те си фалираха, останалите се умножиха.
                              Критерия е много силен в среда, близка до чистия капитализъм. А Американската газ е най-близко до "идеала" за бизнес в такава среда.
                              Причини много: местни и общи регулации, невъзможност за китайски дъмпинг, липса на европейски социализъм и т.н.
                              А Фармацията е най-далече, може би
                              Виж това например:
                              http://finviz.com/quote.ashx?t=prgo&ty=c&ta=1&p=d
                              След, като му видях Book/sh се облизах. Още повече, че Мълан бяха предложили да го купят по времето когато беше 3 пъти по-скъпо.
                              И аз може да не разбирам, но какво от това, Мълан би трябвало да разбират.
                              Обаче като му влязох в баланса....ами и тук валюто е в интангибъл асетс и гудуил. Може би да оставим фармацията на тези които разбират.

А виж това, като стана дума за Book/sh:
                              http://finviz.com/quote.ashx?t=YGE&ty=c&ta=1&p=d
                              Вече две години недоумявам защо не фалира. В смисъл знам защо не фалира. Не фалира защото китайското правителство налива пари в него постоянно. Дори в момента строи нов завод в Европа. Не разбирам само защо никой не реагира на това.
                              Много симпатични започнаха да ми стават китайците. Мислят два хода напред пред уж умната западно европейска цивилизация.
                              В случая имам в предвид, че докато ние се решим да ги обмитим по сериозно - те заводите им вече ще са тук. Европейския бизнес ще е китайски. И ще са платили за него - с юани
                              Last edited by Tkilata; 19.03.2017, 00:16.

Коментар

Тук лампичка ли виждаш или нещо по-ярко
                                http://finviz.com/quote.ashx?t=GSK
                                Book/sh 0.56 P/B 75.48

Коментар

Working...
                                X