Първоначално изпратено от kotara22
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Last edited by RUBLA; 23.11.2017, 10:30.
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТочно това е глава с ръмене линията 2565 ясно очертана не както на Стамбата главата в Eur/usd , тази е от лявата страна на тренда таргет 2445
Все още ли требе да шортим...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
https://www.ft.com/content/b8bf1a06-...3-c63fdc9b8c6c
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеА) главата от 2600 се образувала, на кого трябваше да напомням че забравих Аз не бях ли ви предопредил за 2600 че не си спомням
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеА) главата от 2600 се образувала, на кого трябваше да напомням че забравих Аз не бях ли ви предопредил за 2600 че не си спомням
Коментар
-
Първоначално изпратено от Garcilаso Разгледай мнениеПовечето важни компании вече изкараха отчетите за третото тримесечие, затова реших да видя какви са очакванията за другата година. Гледам, че Ройтерс са събрали прогнози за S&P500 за ръст на приходите 4% и на печалбите 12% за следващите 12 месеца. Такава дивергенция не мога да си я обясня, след като нито излизаме от криза, нито компаниите могат да изтискат още много от разходната си част. Може би се надяват на данъчните промени, но пак разликата е плашеща.
Коментар
-
Повечето важни компании вече изкараха отчетите за третото тримесечие, затова реших да видя какви са очакванията за другата година. Гледам, че Ройтерс са събрали прогнози за S&P500 за ръст на приходите 4% и на печалбите 12% за следващите 12 месеца. Такава дивергенция не мога да си я обясня, след като нито излизаме от криза, нито компаниите могат да изтискат още много от разходната си част. Може би се надяват на данъчните промени, но пак разликата е плашеща.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар