IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    У тоз се кълнем да изпрати златото над 1300 и индексите поне 20% надоле
    Вся Власть Советам

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

По стандарт на човек ние сме на около 65-то място в света а САЩ са в топ 10 тоест няма как изобщо да се сравняваме .Техният стандарт е около 3 пъти по висок. Нашата цел я виждам да влезем в топ 50 при силен ръст на икономиката в следващите десет години и това е напълно постижимо ако сме в ЕС и има спад на корупцията. Тоест да се доближим до стандарта на страните от централна Европа и тогава ще има и подобряване на демографията.

Концентрацията на богатство в САЩ в топ 10% от населението до голямо степен е заради голямото прахосничество на средната класа. Хората вадят добри пари (средна годишна заплата е около 40 хиляди долара) но са затънали в кредити заради скъпи коли, къщи................... свикнали са да живеят на кредит. Но това си е личен избор - или ще стискаш дупе да станеш независим или ще робуваш на стоките - никой на сила не ги кара да пръскат толкова безразсъдно Затова и средната класа в Европа има повече активи от САЩ просто в Европа хората са по спестовни. За сметка на това топ 1% в САЩ държат огромна част от световното богатство

Не можеш да сравняваш 1:1 защото онея са на почти цял континент площ с всякакъв ресурс и са 325 млн. плюс валута световен резерв, плюс военен арсенал за 700млрд. на година и т.н. и т.н. ..... За тва те бяха топ 1 в света а ние топ 26, сега са в десятката
        Алллооо най-мощната държава в света е на некво си 6-7мо място, а не номер 1 ако искаш си го запиши на челото .....

мда сигурно напрао 18 пъти по-висок особено с наеми на некви си 30 кв в Ню Йорк от 3 бона напрао са цъфнали и вързали .... Благодарение на прахосничестово на средната класа како я пак и за тва са обеднели ?!? Ти в коя планета живееш бе Сохо ?!?

Това последното изречение е вярно, а защо е така него ти го остаям за домашно и не искам да слушам повече за прахосничество на средната класа ..... Щи дам един жокер, средната класа в САЩ има да изплаща и плаща едни 10 трилиона сметки от безмислените им войни ......
        Last edited by michaelis12; 09.05.2017, 22:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение

не падна даже и до твойте нива, ако успя да вземеш под 300, честито!
          Не ,не съм взел,но все още съм на мнение,че гапапа в 260-270 ерията трябва да се запълни.
          Мога да чакам,по добре ми е да дебна добър вход,отколкото да вляза за по-малко,но по-бързо(по безопасно е)
          Като цяла пазара си плаче за изпускане на парата,мисля,ще е тази година още.

П.С. Михаелис12,много ми намирисваш на Маранди-ти ли си?
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение

честно ти каам има места в Империята дет е по-добре да живееш във Филиповци или Факултето с мангасарите съвсем без бъзик ..... аз искам Америката през 70/80те как си беше ама тва нема да се върне никога повече .....
            По стандарт на човек ние сме на около 65-то място в света а САЩ са в топ 10 тоест няма как изобщо да се сравняваме .Техният стандарт е около 3 пъти по висок. Нашата цел я виждам да влезем в топ 50 при силен ръст на икономиката в следващите десет години и това е напълно постижимо ако сме в ЕС и има спад на корупцията. Тоест да се доближим до стандарта на страните от централна Европа и тогава ще има и подобряване на демографията.

Концентрацията на богатство в САЩ в топ 10% от населението до голямо степен е заради голямото прахосничество на средната класа. Хората вадят добри пари (средна годишна заплата е около 40 хиляди долара) но са затънали в кредити заради скъпи коли, къщи................... свикнали са да живеят на кредит. Но това си е личен избор - или ще стискаш дупе да станеш независим или ще робуваш на стоките - никой на сила не ги кара да пръскат толкова безразсъдно Затова и средната класа в Европа има повече активи от САЩ просто в Европа хората са по спестовни. За сметка на това топ 1% в САЩ държат огромна част от световното богатство

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Не ги виждам да паднат,чак до под 200,иначе би било чудесно.
              Едва ли ще удържа порива и ще си купя още на 260-270.
              Тази компания е много добра в обещанията,а те са най-силния катализатор за пазара.
              Има много хляб в тях,и влизайки отново ще държа повече време,вече няколко пъти ги байвам при дипове и няма грешка,все излизат.
              Успех.
              не падна даже и до твойте нива, ако успя да вземеш под 300, честито!

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Чета Михаелис и се връщам някъде в късният соц от осемдесетте години. Империализама е все така гнил, но някак си се сещам за вица за мушмулата.
                еми чети чети и в двата случая в Америката и в Българията през 70/80те беше по-добре от ей са в 21 век в Неолиберализма. Едната беше на първо място наща беше в топ 26, са наща е в топ 60 (по данни на WB не на филанкешията) другата е още у 10 тката заради военния им арсенал. И в двете държави имаше бачкане и в двете имаше мнооо работи дет са пак ги има ама само за 5 човека. Същата раота само мащабите са по-големички при Сашовците иначе корозията и деградацията е същата ..... тамошните млади са същите гьотферени като нашите слушат си техната Рапърска чалга и ич не ги е еня къде са и за кво са тука въобще .....

Коментар

• Чета Михаелис и се връщам някъде в късният соц от осемдесетте години. Империализама е все така гнил, но някак си се сещам за вица за мушмулата.

Коментар

Въпреки всичките проблеми в страната ми се живее в България но тук си е голяма кочина няма спор! спрямо кварталите в сащ , тук живеем като аборигени.
                    честно ти каам има места в Империята дет е по-добре да живееш във Филиповци или Факултето с мангасарите съвсем без бъзик ..... аз искам Америката през 70/80те как си беше ама тва нема да се върне никога повече .....

Коментар

между другото Сохо аз разлика между България и САЩ честно казано не виждам и в двата случая заради една шепа хора дет изпотрошиха пейзажа им се еба верата хората само мащабите са различни .... в техния случай поне са заобиколени от локва не мое се изнесат ако немат кинти, а в нашия случай може поне да се изнесем даже и пеша....

P.S. в момента има засилена миграция от САЩ към Канада ако ги следиш тия раоти, но тя Канадата балдиса благодарение на комшиите си така че то се тая .....
                      Въпреки всичките проблеми в страната ми се живее в България но тук си е голяма кочина няма спор! спрямо кварталите в сащ , тук живеем като аборигени.

Коментар

• между другото Сохо аз разлика между България и САЩ честно казано не виждам и в двата случая заради една шепа хора дет изпотрошиха пейзажа им се еба верата хората само мащабите са различни .... в техния случай поне са заобиколени от локва не мое се изнесат ако немат кинти, а в нашия случай може поне да се изнесем даже и пеша....

P.S. в момента има засилена миграция от САЩ към Канада ако ги следиш тия раоти, но тя Канадата балдиса благодарение на комшиите си така че то се тая .....

Коментар

Ходил ли си в САЩ? виждам че търсиш нещо негативно за тях че да се хваниш да хейтваш но това няма да ти донесе пари. Има бедни изоставени места но пък за сметка на тях няма друго място с такива квартали за средната класа . Ти къде живееш ?
                          а виждам, че ти си ходил и си им доста голям фен на Демокрацията им, но не не съм ходил няма нужда и да ходя .... , но иам повече познати там и в Канадата от колкот в БГ и половината се върнаха, бълдъзата хои сека година в Сашш у Ню Йорка у Флорида незнам си къде още, знам го ко е Сашш не се кози не гледам само картинки в нета .... Аз живея на доста по-добро място от Сашш все още казвам все още, ако продължават с вкарване на цигани ше треа се местим пак некой ден ......
                          У Сашш нема вече средна класа освен няколко последни Мохикана дет се броят на пръсти у неколко града на кръст, толкоз за Сашш, то и в Драгалевци и Банкя има квартали за средна класа ама останалото е дармадан ....

P.S. ти що не се преместиш там бе Сохо ей премести се ше станеш като Бъфета със 100 коприльона у джоба особено у щата Мичигън, нема споменавам колко пенсионни фонда са дали фира и немат пари за пенсии също като в БГ ама аре да не "хейтвам" повече, че и "хейтвам" от къде я намери тая дума, кога станахте калайджии кога гъзо ви почерне, а не го знаете тоя език ама ич ...
                          Last edited by aleks262; 09.05.2017, 15:07.

Коментар

• http://www.varchevbrokers.com/jeff-g...америка
                            да но кога?от години се говори това
                            Вся Власть Советам

Коментар

Ходил ли си в САЩ? виждам че търсиш нещо негативно за тях че да се хваниш да хейтваш но това няма да ти донесе пари. Има бедни изоставени места но пък за сметка на тях няма друго място с такива квартали за средната класа . Ти къде живееш ?
                              Типичен пример за българин.... Вместо да си оправи собствената камбанария той тръгнал да ни показва кусурите на другите. не е важно на мен да ми е добре, важно е на вуте да му е зле... ей тази максима явно споделя господин михайл. И като ни го покаже какво? Борсата ли ще падне? Или Сев.Корея и нейните нови небостъргачи ще стане номер едно?

Коментар

Ей тука един поздрав за адаша дет не ми верваше, че разпадащата се Империя немат една асфалтирана улица и американюгите нема кво да ядат, а иначе имат претенции да управляват света и акциите им са "all time high" .....

Кат ги гледам са по-зле от Перник и Филиповци, егати кочината е станало Сашово, още малко и ше затварят магазина NYSE .....

Коментар

Working...
                                X