IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мене Рей Далио е имал предвид това.

Wishful thinking е. Според мене парите ще влизат в предимно облигации, само лихвите да мръднат още малко нагоре. Което също не е зле защото ще лихвите няма пък да се движат рязко нагоре.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Tова си е доста елементарно и му викат уишфул финкинг.
    Даже и да е вярна цифрата пак е по малка от общия кап на световните борси.
    И защо да влязат всички пари на борсата след като примерно 1 Джон Смит идните 10г ще вземе поне 30% лихва от депозита си, а при сегашните мъултипъли на маркета минусите му са гарантирани ?

Много ми напомня това на запенените бичета по бфб дето от години спорят че кеша по банките бил 10пъти повече от капитализацията на борсата и ще растем безкрайно с все нови и нови гъдулки дето ще го насочват насам.....да ама не.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

A утре ?
      Да не се окажеш синьо-морав, подут и тъжен като болна маймунка...

Готин вентас точно на 6% ийлд, няма пропуск...
      А edc-то отново флагман !
      Тужен - колко тужен? Аз сега съм по-тужен - щото в Австралия Rio Tinto вече скочи с около 3.6% - човек не може да се нагувичи, баси.

ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха: болна маймунка - това беше смешно.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

И защо да влязат всички пари на борсата след като примерно 1 Джон Смит идните 10г ще вземе поне 30% лихва от депозита си, а при сегашните мъултипъли на маркета минусите му са гарантирани ?

Много ми напомня това на запенените бичета по бфб дето от години спорят че кеша по банките бил 10пъти повече от капитализацията на борсата и ще растем безкрайно с все нови и нови гъдулки дето ще го насочват насам.....да ама не.
        Вярно. Но защо се игнорират златото и суровините., те могат засмучат значителен кеш . По време на спад или след спад на индексите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
          За сега корекцията е слаба ракия. Само плаши гаргите. Да падне на 2400, че да понапазаруваме.

ВИКС-а забил нос в земята, -20%.
          Абе минус 20%, ама все още е 30.
          Според мен преди да паднем ощe 100% на 15-20 със стабилен тренд надолу нови върхове няма да има. Дотогава - whipsaw market.

От маркет топа на 26 януари насам.
          Брях да му се не види, emlc-то се показва като доста по добър хедж от бондовете и златото.

Ticker
          Gain%
          DIA -6.37%
          EEM -6.16%
          SPY -6.09%
          VGK -5.80%
          QQQ -5.04%
          TLT -2.94%
          IAU -2.16%
          EMLC -1.51%
          FXE -0.40%

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            При положение, че има $70tn настрана чакащи да се включат в играта с акции и облигации, може би е рано за притеснения...

https://www.google.co.uk/amp/mobile..../idUSKCN11J1ZX

Коментар

• При положение, че има $70tn настрана чакащи да се включат в играта с акции и облигации, може би е рано за притеснения...

https://www.google.co.uk/amp/mobile..../idUSKCN11J1ZX

Коментар

• За сега корекцията е слаба ракия. Само плаши гаргите. Да падне на 2400, че да понапазаруваме.

ВИКС-а забил нос в земята, -20%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Какво става, другари: май днес няма да ни бият повече?
                  A утре ?
                  Да не се окажеш синьо-морав, подут и тъжен като болна маймунка...

Готин вентас точно на 6% ийлд, няма пропуск...
                  А edc-то отново флагман !
                  Last edited by pipbel; 06.02.2018, 20:17.

Коментар

• Какво става, другари: май днес няма да ни бият повече?

Коментар

• При мене най-голямото “потапяне” за деня е SPGI, +7.89%, което не е зле като за по време на корекция.

Коментар

• Дядото Дау и внукът му: Насдак днес се опитват да се бият с мишкуняците - аферим.

Абе - оплезен наркоман, още ли не те е довършила дрогата бе - ами пак си тук и казваш: "хяхяхяхяхяхяхяяяяяяя"?

Коментар

Мишо, как ли се чувства РД сега след скорошното изказване за глупаците с кеша...
                          Човека си го е казал как ги вижда нещата

Коментар

• Поемете дълбоко въздух, гмуркането продължава всеки момент.

Коментар

• Няма страшно, Креди Суис са били fully hedged and will not take losses.

Тези продукти са малко като биткойна, парите преминават от един джоб в друг. Важното е банките да са на сухо.

Коментар

• Perusing the 179-page prospectus of Credit Suisse’s VelocityShares’ daily inverse Vix short-term exchange traded note (XIV) reveals several warnings that an 80 per cent loss in a day could result in its closure.

Коментар

Working...
                                X