Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Не виждам да ускори на долу, за сега и не ми харесва за позицията която бях заел, Затова ги затворих ръчно преди да ми стигне стопа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
защо затворени?? Стоп? не виждам да е било даже близо до 25420Last edited by Todor Sabev; 04.06.2019, 14:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Егати тъпия въпрос
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
защо затворени?? Стоп? не виждам да е било даже близо до 25420
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Затворени къси.. Вероятно краткосрочно покачване
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеШорт по тренда DJI
Stop 25420,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Е, да, за CEF-овете е много типично да се търгавят под NAV, а някои много редки (защото се предполага, че фонд менидъра е много кадърен) над NAV.
Всъщност става дума за CEF-овете с активен мениджмънт, нали?
Или не?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнение
Имам няколко CEF-а дето си седят под NAV от сума ти време. Там съм ги купил и сигурно там ще ги и продам.
Всъщност става дума за CEF-овете с активен мениджмънт, нали?
Или не?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНякой тука от инвеститорите в ЕТФи притестнява ли се, че при кофти пазар (distressed market) цената на ЕТФ акцията може да падне значително под NAV?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе питам... Какво мислят хората с по-краткосрочни хоризонти, на които може да им се наложи да продадат?
Или всички тука са трезвомислещи хора и инвестират само дългосрочно?
Ама също и ЕТФите не е задължително да са в акции. Има и fixed income и т.н. Всякакви хеджове, които хората уж държат с идеята, че ще скачат ако акциите падат. Ама к'во правим ако и бодновите ЕТФи паднат под NAV заради някакви аномалии в redemption-а на ETF акциите?
Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнение
е какво като падне, нали ще тръгне да връща след:
On average, bear markets have lasted 14 months in the period since World War II, while market corrections have lasted an average of five months. The S&P 500 index has fallen an average of 33 percent during bear markets in that time.
Притеснява ме, че не мога да си пазарувам УС ЕТФ-и от европа като частно лице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНякой тука от инвеститорите в ЕТФи притестнява ли се, че при кофти пазар (distressed market) цената на ЕТФ акцията може да падне значително под NAV?
On average, bear markets have lasted 14 months in the period since World War II, while market corrections have lasted an average of five months. The S&P 500 index has fallen an average of 33 percent during bear markets in that time.
Притеснява ме, че не мога да си пазарувам УС ЕТФ-и от европа като частно лице.
Коментар
Коментар