If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
It's now baked in the cake. The Fed will cut rates on March 18 and most likely at least twice more. According to CME Fedwatch the odds of a rate cut in March jumped to 96.3% today from 8.9% a week ago.
Looking ahead to December, it's highly likely at least two additional cuts are on the way.
If the pandemic is like a very severe flu, models point to global economic growth being two percentage points lower over 12 months, at around 1%; if it is worse still, the world economy could shrink. As that prospect sank in during the week, the S&P 500 fell by 8%.
Връщам се аз от шахклуба с малкия и що да видя - открил съм позиция на дяволкото 66.6 при Валеро. Има простор за 40-60%капиталова, а и почти 6% диви.
Ама при 3М чакалото нъцки - някъв убавец решил да ги ъпгрейдва днес и те на зеленко, то и на 138 ми се струваха скъпи...
И за добавката на нвидиа трябват още 10на% гмур.
Ваша милост що ловите там ?
Понеже 3М са и лидери в защитните консумативи и средствата за протекция, очаквам поне 100 % ръст до края на годината.
Все повече ми се струва, че тази истерия около коронавируса се насажда изкуствено в цял свят с цел да се прикрие друг, много по-голям проблем. И икономиката на Китай имаше нужда от охлаждане, и американските индекси трябваше да спихнат до по-нормални нива. Вирусът беше удобен повод, сега ще струпат всичко върху него.
Струва ми се че от този момент през следващите месеци и година-две долара няма да е на мода и съчетано с това някои от азиатските пазари ще направят едни лесни 50% up. Прогноза за следващия месец още едно 12-15% надолу. Трябва да изпуснат въздух още... Не са почнали марджин коловете. Декември 2018 ще изглежда е като безобидна корекцийка
Коментар