IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъкмо се появиха и данните от Италия +778 нови болни и +49 починали (общо 197). Съвсем не обнадеждаващо. Ама хич.

Коментар

• Като гледам в САЩ смърността (14 от 236 болни) и си мисля, че там нещата са изтървани. Просто не се тества и затова не намират, но хората там вече умират.

За сравнение в Япония при 381 болни има само 6 умрели.

А ето и какво се случва в Ню Йорк...
      New York state coronavirus cases triple over 48 hours to 33

https://www.cnbc.com/2020/03/06/new-...urs-to-33.html

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Ако до края на деня не обърне, работата вероятно ще е доста сериозна при цялото бутане на ЦБ.. Иначе неприятните изненади с вируса май тепърва започват, ако изчисляваш на базата на поне двуседмичен времеви лаг, реалната смъртност ще излезе доста над тази на СЗО и следва избор между икономически шок и такъв от доста над предварително очакваната смъртност.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Закъснях с тези пордажби, но не виждам спиха от вируса да премине в близките седмици. Напротив даже.
        Има време до пика в световен план, тепърва откриват първи случаи в много страни. А за MSFT, които пишеш, изглежда ми доста скъп + всичко FAANG, твърде популярни.
        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• TIP 1.15%
          TLT 6.22%
          Дето му се вика - ашколсун, машалла

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            Закъснях с тези пордажби, но не виждам спиха от вируса да премине в близките седмици. Напротив даже.
            Ако до края на деня не обърне, работата вероятно ще е доста сериозна при цялото бутане на ЦБ.. Иначе неприятните изненади с вируса май тепърва започват, ако изчисляваш на базата на поне двуседмичен времеви лаг, реалната смъртност ще излезе доста над тази на СЗО и следва избор между икономически шок и такъв от доста над предварително очакваната смъртност.

Коментар

• Закъснях с тези пордажби, но не виждам спиха от вируса да премине в близките седмици. Напротив даже.

Коментар

• Мисля, че ще има доста надолу още. Всъщност днес продадох малко от Адидас (18% от позицията) на 241 и целия SAP, който ми беше малка позицийка, на 107.1.

Адидас мисля, че ще мога да си го взема пак на около 200, а и САП очаквам да падне на около 85, на колкото го бях взел и може би ще си го взема и него пак.

От американските само се облизвам за MSFT, но мисля за под 155, даже за 145 си мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение

Вчера точно при затварянето влезнах с малко в SVXY, ще добавям на всеки 10-15% надолу
                  Първа добавка, днес и малко BVB си взех, че съм им фен

Коментар

• Затварям TVIX на 108% печалба,не смея да държа повече.

Коментар

• Това облизване за падащи хамерикански тоалетни артии до кога ще продължава. Сиреч кога ще купите. Че и аз да се запася от сега. Пипи Money ти ги разбираш кажи?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        Според мен не схващаш същността на нещата. Въобразявам си, че се затварят се рисковите експозиции купени с кери трейд.
                        Ако съборят гущера с 30 цента може да кротнат пазарът на акции поне до изборите в САЩ това си мисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                          Минаха на вариант" В" ,събаряне на доларът след като с лихвите вече не хваща дикиш.
                          Според мен не схващаш същността на нещата. Въобразявам си, че се затварят се рисковите експозиции купени с кери трейд.

Коментар

• Минаха на вариант" В" ,събаряне на доларът след като с лихвите вече не хваща дикиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнение
                              истината за човешкото падение ще лъсне чиста и неподправена.
                              Казвай по-добре как да изкярим от истината за падението. За вироса вече знаем

Коментар

• Слушам и гледам сега ханукярската телевизия СНН как пищят. Седя и си мисля. Колко е пропаднала човешката раса след като не намира сили да се разкая за всичката мръсотия която сътвори последния век и сега обвинява някакъв си вирос за нещастията които ще последват. Но истинската отплата предстои и тогава няма да е вирос и истината за човешкото падение ще лъсне чиста и неподправена. Хяхяхяяяяяяяяяяя

Коментар

Working...
                                X