Първоначално изпратено от HSBC
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Ще гледате ли шоуто
https://www.marketwatch.com/story/fe...deo-2019-07-31За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
И на мене множко ми се види. И в най мечия вариант идните години ме съмнясва да се скине под 1850.
Та мисълта ми беше като се изсули на 2200 тек тогава ше се заемат с тия лихви сега мисля ньет, борсата е в небесата чий да го дървят ако са ги свалят ? До 3500 мноо ме съмнява да ходиLast edited by michaelis12; 24.07.2019, 14:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
не е ли малко много ве Котър ? то и тва ше дое ама малко по късно мислим .... Иначе ските съм ги намазал отдавна само Paypala ме ебава да им се невиди .... ама и той ше слезе нема къде да одиLast edited by pipbel; 24.07.2019, 14:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеАз пък очяквам от 3200 да започне корекция за 1600 тоест 50% по пързалката , намазвай скитеLast edited by michaelis12; 24.07.2019, 12:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Това е очаквания вариант ,но чипа е сменен коледното рали стана ски слаум .
Очакван спокоен август и корекция едва ли
Коментар
-
тия не работат по поръчка, са ше го юрнат да си помисли дори цветарката на Гошо Кирков че е нагоре после може с грозен гап от 100 точки надоле и без да спира, така са нагласили AIто ....
Очакван спокоен август и корекция едва ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеЕ, нека падне, де. Всички това чакаме сега... Заредили кеша чакаме на гюме и не пада...
Коментар
-
Хайде малко спекулативен трейдинг от мен ..buy Cadence Bancorporation (CADE) at 15.85 .. утре (?ако?) се върне над 16.85 продаваме, че минус 18% за един ден е твърде разпродаден за един ти отчет ...
25.07.2019 ... затворено на 16.90, че индексите много на червено ...Last edited by sirFaith; 25.07.2019, 20:11.
- 1 like
Коментар
-
Е, нека падне, де. Всички това чакаме сега... Заредили кеша чакаме на гюме и не пада...
общо взето май почнаха, лека полека ше се поразходи малко до 2600/2700 след което лек подскок аха свърши корекцията ще кажат икономистите с леко въздихание след което големите ше ушият всичко живо на 2100/2200 ... DAX на една 9тка ... ше има олеле и много замръзнали физиономии ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
Напълно съгласен с теб !! Има подсилен Pump & Dump елемент. В този ред на разсъждения - моят модел показва PUMP до края на тази година и след пота DUMP ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Са всички дават акъл когато индексите регистрираха рекордни стойности . Ама декември миналата година когато всички се беха насрали, специално сериозните.
Пък тогава не чух ,,компетентно мнение,, от ,, Икономист,, кво да се правим. Що такакоито инвестират собствени пари, другото е просто noise. Fibonacci много често е най точен.
Коментар
Коментар