If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Струва ми се че от този момент през следващите месеци и година-две долара няма да е на мода и съчетано с това някои от азиатските пазари ще направят едни лесни 50% up. Прогноза за следващия месец още едно 12-15% надолу. Трябва да изпуснат въздух още... Не са почнали марджин коловете. Декември 2018 ще изглежда е като безобидна корекцийка
Оууууу двете разбирачорчета пак дават умни мисли тук. А да кажете че мърхо е на 3333 сипа и насдака 100 на 8531 не казахте нали. То всичко се записва ей мушмороци. Хохохохоххоп. Корона вирооооооос. Хяхяхяяххяхяяхях
Оууууу двете разбирачорчета пак дават умни мисли тук. А да кажете че мърхо е на 3333 сипа и насдака 100 на 8531 не казахте нали. То всичко се записва ей мушмороци. Хохохохоххоп. Корона вирооооооос. Хяхяхяяххяхяяхях
Връщам се аз от шахклуба с малкия и що да видя - открил съм позиция на дяволкото 66.6 при Валеро. Има простор за 40-60%капиталова, а и почти 6% диви.
Ама при 3М чакалото нъцки - някъв убавец решил да ги ъпгрейдва днес и те на зеленко, то и на 138 ми се струваха скъпи...
И за добавката на нвидиа трябват още 10на% гмур.
Еврото пощръля, доларовия индекс почна да пада. Вероятна скорошна намеса на ФЕД . Да видим кога това ще се отрази на акциите. В златото това вероятно вече е отразено в по голяма част, но може и да ходи още на горе. Да види перчема нема ли да пришпори ситуацията.
Пазара. е като шанпанско което подрусваме а тапата е короно вируса. В момента, когато се разбере че епидемията затихне пазарите ще се изстрелят рязко. Светът е удавен от ливидност и вероятно Ценралните Банки ще отхлабят паричната политика още покрай създалата се ситуация. В момета е пикът на истерията. Вируса е сезонен и неустойчив. Ситуацията в Китай показва че може да се овладее, С нарасване на дължината на деня слънчевата радиация ще пребие вируса и степента на предаване рязко ще намалее.Тук пада големо чудене що вируса нещо не се разпространява в Индия Може да се забележи там където имаме силна слънчева активност огнищета не се разрастават рязко освен, ако не имало някакво голямо струпване на много хора като в затворено пространство като при сектат в Южна Корея или Кораба в Япония.
Таргет за златото 1300-1400 август месец.
ПП. Рубини е ултра мечи насроен а както знаем той е обратен индикатор, както и много от пишещите във форума доскоро бици сега вещаят апокалипсис или най малкото се ослушват.
Има още път за надолу според мен. Плюс това опцията си е опция ограничена загуба до премията платена за нея.
Коментар