IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Щом се появи Кърков значи е време за дълги
    Да го изчакаме Архито да стане по-дързък и тогава

Коментар

• Майкрософт на -7% по- ми хареса, но още не съм взел

Утре може да има слаб откат нагоре, ако лошите новини забавят темпа. Но другата седмица май ще има още екшън

Коментар

• Струва ми се че от този момент през следващите месеци и година-две долара няма да е на мода и съчетано с това някои от азиатските пазари ще направят едни лесни 50% up. Прогноза за следващия месец още едно 12-15% надолу. Трябва да изпуснат въздух още... Не са почнали марджин коловете. Декември 2018 ще изглежда е като безобидна корекцийка
        Last edited by desperado; 28.02.2020, 00:17.

Коментар

• Айде на 4000 ще се видим пак да видим кой е оцелял

Коментар

• Абе още ли не сте паднали бе ханукяри. Айде че 4000 чака. То това 8531 на Наско100 ще подпира подпира колко да подпира. Апокалипсиса започна.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Да, ти най ги разбираш индекдите загова каза късо от 3333. Спомням си аз. Каза ,да. Ти ги най ги разбираш. Хяхяхях.

Коментар

• Дай да ти видим дългите дето си ги пуснал. Ти си от светата тройца разбирачори. Ама той апокалипсиса ще си свъъъъъърши работата. Хяхяхяхяхяххяхя

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  Оууууу двете разбирачорчета пак дават умни мисли тук. А да кажете че мърхо е на 3333 сипа и насдака 100 на 8531 не казахте нали. То всичко се записва ей мушмороци. Хохохохоххоп. Корона вирооооооос. Хяхяхяяххяхяяхях

Коментар

• Оууууу двете разбирачорчета пак дават умни мисли тук. А да кажете че мърхо е на 3333 сипа и насдака 100 на 8531 не казахте нали. То всичко се записва ей мушмороци. Хохохохоххоп. Корона вирооооооос. Хяхяхяяххяхяяхях

Коментар

• BKNG нагоре с 1%. Това е странно в тази ситуация...

Коментар

• Нищо не съм взел. Мисля, че има голяма вероятност за още надолу. Но мисля за малка позиция в MSFT с идеята да стане по-голяма ако още падне.

California is monitoring at least 8,400 people for the coronavirus

https://www.cnbc.com/2020/02/27/cali...ronavirus.html

Коментар

• Връщам се аз от шахклуба с малкия и що да видя - открил съм позиция на дяволкото 66.6 при Валеро. Има простор за 40-60%капиталова, а и почти 6% диви.
                          Ама при 3М чакалото нъцки - някъв убавец решил да ги ъпгрейдва днес и те на зеленко, то и на 138 ми се струваха скъпи...
                          И за добавката на нвидиа трябват още 10на% гмур.

Ваша милост що ловите там ?

Коментар

• Еврото пощръля, доларовия индекс почна да пада. Вероятна скорошна намеса на ФЕД . Да видим кога това ще се отрази на акциите. В златото това вероятно вече е отразено в по голяма част, но може и да ходи още на горе. Да види перчема нема ли да пришпори ситуацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Има още път за надолу според мен. Плюс това опцията си е опция ограничена загуба до премията платена за нея.
                              Има, има...

Лихвата по 10г. трежъри на още по-ново дъно, 1.249%

Коментар

• Първоначално изпратено от Edmont Dantes Разгледай мнение

Шортиш на дъно.

Пазара. е като шанпанско което подрусваме а тапата е короно вируса. В момента, когато се разбере че епидемията затихне пазарите ще се изстрелят рязко. Светът е удавен от ливидност и вероятно Ценралните Банки ще отхлабят паричната политика още покрай създалата се ситуация. В момета е пикът на истерията. Вируса е сезонен и неустойчив. Ситуацията в Китай показва че може да се овладее, С нарасване на дължината на деня слънчевата радиация ще пребие вируса и степента на предаване рязко ще намалее.Тук пада големо чудене що вируса нещо не се разпространява в Индия Може да се забележи там където имаме силна слънчева активност огнищета не се разрастават рязко освен, ако не имало някакво голямо струпване на много хора като в затворено пространство като при сектат в Южна Корея или Кораба в Япония.

Таргет за златото 1300-1400 август месец.

ПП. Рубини е ултра мечи насроен а както знаем той е обратен индикатор, както и много от пишещите във форума доскоро бици сега вещаят апокалипсис или най малкото се ослушват.
                                Има още път за надолу според мен. Плюс това опцията си е опция ограничена загуба до премията платена за нея.

Коментар

Working...
                                X