Не знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам
P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.
P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.
Коментар