If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
W образно покачване, а не V.
Апропо, евентуални агресивни бунтове и втора вълна на Ковид не са взети впредвид за скицата.
Е, то Уол Стрийт е друга бира.
Затова Тръмп ще бута пазара чрез FAANG в рейдж до изборите, да не загуби поддръжници.
Има мегдан за спекулация. Според мен ще изкарат от ръкава някакви положителни данни, за да не отидем уикенда към паника. Почти съм убеден, но вече нямам нерви. Ще търся някакъв по-спокоен пристан за съкровището, ако изобщо има такъв.
Даже съм на 90% сигурен че и днес сме на плюс в края на сесията но и аз немам нерви да го играя.....да удължа към 17 ч.....Петрола ми е достатъчен...
Има мегдан за спекулация. Според мен ще изкарат от ръкава някакви положителни данни, за да не отидем уикенда към паника. Почти съм убеден, но вече нямам нерви. Ще търся някакъв по-спокоен пристан за съкровището, ако изобщо има такъв.
Имате ли обяснение защо се случва всичко това ОТНОВО? Предполагам пак е работа на невидимия враг, дето обърка всичко
Ако под невидимия враг визираш, тъпотията на инвеститорите, значи е невидимия враг....
Иначе извън това, ФЕД снощи официализира тезата, че рецесията ще е дълга и тежка!
Така погледнато ралито основано на V - shape за GDP изглежа изцяло неоправдано!
След като самия ФЕД казва, че възстановяване по най-оптимистични прогнози ще е от 2021г. и нагоре, защо пазара е на рекордните си нива?
Явно няма защо! Щом и самия "олтар" ФЕД ,казва, че кризата е съвсем реална и то с напълно реални параметри...
Пазара еруптираше под предлог, фалшива криза, а тя явно не е фалшива, а обективна!
Мечи пазар номер 2! Дали вчера е била най-високата точка или не, не е толкова интересно!
Втората вълна на вируса е просто допълнителен бонус, който може да се състои или не!
Е те тва е - че от как съм се родила тълпата е на една страна, Я съм на другата - феноменът Черната овца е измислен за мен. Нещо все ми пречи да правя квото правят всички и то не е само защото принципно смятам повечето хора за глупави, а щото все ми е кеф да направя нещо smart и да съм различна И то не толкова ми кеф - просто това си ми е природата и не моА избЕгам от себе си
Не знам що тоя Fortum се сурна по нанадолнището - в него ми беше надеждата. Това да продаваш като тръгнат надолу иска специална психика, която не притежавам - аз съм от тия дето люскат стената с глава докато не счупят второто. Но пък ако ще гледам положително, днес една фирма (на мъжа ми разбира се ) ми предложи да и инвестирам парите и да ми плаща процент (някой ми е повярвал хора представете си). Та може би сега е моментът (тия дни като се обърне тренда, не баш днеска разбира се) да приема офертата.
Малките от GDXJ няма как да ги обхванеш, но не разбирам каква е далаверата да държиш GOLD, NEM и отгоре GDX. Така се е случило или има някаква стратегия?
GDXJ ми беше първата щатска акция евър, но я разкарах с +10-15%, като видях колко изостава от пазара. В ретроспекция го оценявам като много правилно решение.
за тех и туризъм ще се подърпам още малко. То аз и за теслите се дърпах.
Бая форуми съм чел, че трябва да се избягват, защото освен всичко и самите брокери си прецакват клиентите. Ако навляза навътре, ще го мисля. Засега акълът ми стига да зачавча ignore open auction и дивидентните да ги следвам по-отдалеч. Няма да се обидя, ако пратиш линкове, където са добре обяснени нещата.
Иначе при мен днес е сеч. -3,50% - компенсира за над +5% оня ден. Прекалил съм с REITовете.
Забелязах аз че доста афинитетно ти е с рейтовете..
Ми намекнах ти аз да си вземеш техи ( поне индекса), ма ти йок та йок.
Днес те и тенекетата ми оправят деня.
terziev, разбирам те за валутата щото аз търгувам с датски крони, които при всяка сделка се обръщат във и от долари. Не знам как да си направя сметка в долари и се набутвам здраво при всяка транзакция. Все се заричам повече американски акции да не пипам и все повече пипам. И на мен ми се струва че FLS още ще падат. То и WELL като гледам ще падат още и падат - за кво бързах да ги купупам Хората топръв ще си продават техните сигурно, но аз съм все наопаки.
Коментар