Размириците не влияят на пазара. Те не влият н апаричните потоци, значи не влияят и на стойността. Три неща влият на пазара, растежа, риска и как растежа е разположен във времето. В момента ФЕД дадоха на заден, значи риска се вдига - поне докато не решат пак нещо някъде да стимулират. В САЩ започна втора много силна вълна на заболели, значи растежа се отлага във времето. Като отлагаш растежа във времето и вдигаш риска пазара пада. За колко и с колко е друг въпрос.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнениемай стана много нервно за трейдърите да влизат в петък и да стоят на тръни до понеделник наобед.
така че, почини си от екраните
гаранция, неивестираните пари ще бъдат спечелени.
Аз не мисля, ами съм убедена, че всичко е режисирано. А и спекулантите дето кешираха понеделник помогнаха допълнително
Коментар
-
Такива големи сривове май винаги са дирижирани. Големите финансови акули отвъд океана са се чули по телефона и са се разбрали, че четвъртък ще им е ден за разпродажби.
Иначе официално, това изсипване уж било заради подхранени страхове към корона-вируса...Няма голяма логика, ама...
https://www.investing.com/news/stock...f-pain-2199691
Dow Slumps on Fears Rising Covid Cases Could Trigger Second Wave of Pain( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Странно, дали само Пауъл е виновен за този висок спад от 6% ?
Или по-скоро, индиректно каза,
- Момчета от Уол Стрийт,
вие си знаете, че възстановяването ще бъде бавно,
ама не очаквайте от мен други чудеса,
защото аз наистина нямам вече такива.
Или, причината ще я научим до понеделник ?Last edited by распутин; 12.06.2020, 00:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИзказването на Джей Пауъл вчера не се хареса много на пазарите
Last edited by the architect; 12.06.2020, 01:36.
Коментар
-
Изказването на Джей Пауъл вчера не се хареса много на пазарите
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам
P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам
P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.
THE MATRIX
- 1 like
Коментар
-
Не знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам
P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.Last edited by IvelinaJensen; 11.06.2020, 22:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеДали пазарите не дават втори шанс за влизане на инвеститорите със свободни кинти?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПринципно съм си в паника от как въм се родила - един вид - това ми е нормалното състояниеВече толкова много прецаках, че най-умното, което мога да направя е поне от тук натам да се ориентирам и да действам според ситуацията с колкото може повече здрав разум и по-малко импулсивност. Акциите ако не ме разорят ще ме научат на самоконтрол, който винаги ми е липсвал.
Продадох датски шит. Сега се чудя какви американски да си купя. И дали изобщо да се осмеля да купувам днес. Ideas?Принципно казваме на много папири шит, за да не се привързваме към тях и да не ги държим вечно
Усвояваш ги нещата, макар по трудния начин, Само гледай да се задържиш поне годинка, Акциите не са хазарт като форекса, движат се по-бавно и има време да се играят хитро.
- 1 like
Коментар
Коментар