IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Размириците не влияят на пазара. Те не влият н апаричните потоци, значи не влияят и на стойността. Три неща влият на пазара, растежа, риска и как растежа е разположен във времето. В момента ФЕД дадоха на заден, значи риска се вдига - поне докато не решат пак нещо някъде да стимулират. В САЩ започна втора много силна вълна на заболели, значи растежа се отлага във времето. Като отлагаш растежа във времето и вдигаш риска пазара пада. За колко и с колко е друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
      май стана много нервно за трейдърите да влизат в петък и да стоят на тръни до понеделник наобед.
      така че, почини си от екраните
      гаранция, неивестираните пари ще бъдат спечелени.
      Това до мен ли беше? Как реши, че имам неинвестирани пари? Аз такива не търпя - реинвестирам на минутата - голяма тъпотия. Пък и почти нищо не разкарах - ще изляза по-сериозен инвеститор от тия, дето ме учат да на дългосрочно инвестиране, а се отърваха от собствените си дългосрочни инвестиции след един месец. В този ред на мисли си прав - нямам абсолютно никаква причина да следя акции утре - и без това няма какво да направя освен да си късам нервите.
      Аз не мисля, ами съм убедена, че всичко е режисирано. А и спекулантите дето кешираха понеделник помогнаха допълнително

Коментар

• Без волатилност всеки идиот може да прави пари на борсата. С волатилност всеки идиот ще си изгуби парите. Е и някои които не са идиоти

Коментар

• Такива големи сривове май винаги са дирижирани. Големите финансови акули отвъд океана са се чули по телефона и са се разбрали, че четвъртък ще им е ден за разпродажби.

Иначе официално, това изсипване уж било заради подхранени страхове към корона-вируса... Няма голяма логика, ама...

https://www.investing.com/news/stock...f-pain-2199691

Dow Slumps on Fears Rising Covid Cases Could Trigger Second Wave of Pain
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Общо взето според очакванията, с изключение на ET. Никой не харчи, а парите няма къде да ходят, защото хората ги дресираха да не спестяват нищо. Пак ще кацнат при акциите. Не ми се мисли обаче, ако уикенда излезе някой Енрон.

Коментар

• Странно, дали само Пауъл е виновен за този висок спад от 6% ?
              Или по-скоро, индиректно каза,

- Момчета от Уол Стрийт,
              вие си знаете, че възстановяването ще бъде бавно,
              ама не очаквайте от мен други чудеса,
              защото аз наистина нямам вече такива.

Или, причината ще я научим до понеделник ?
              Last edited by распутин; 12.06.2020, 00:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                Изказването на Джей Пауъл вчера не се хареса много на пазарите

Ахам. Мда. Правилно казваш. Ами що не им хареса вчера ами днес не им харесва евро. Хххххххх
                Last edited by the architect; 12.06.2020, 01:36.

Коментар

• Изказването на Джей Пауъл вчера не се хареса много на пазарите

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                  Не знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам

P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.

Коментар

• От това цялото нещо разбрах, че трябва да съм спекулант. Инвеститорите за пореден път напълниха джобовете на хитреците

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                      Не знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам

P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.
                      Абсурдът е най-логичното нещо във Вселената. И в бизнеса. И в живота.

THE MATRIX

Коментар

• май стана много нервно за трейдърите да влизат в петък и да стоят на тръни до понеделник наобед.
                        така че, почини си от екраните
                        гаранция, неивестираните пари ще бъдат спечелени.

Коментар

• Не знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам

Last edited by IvelinaJensen; 11.06.2020, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                            Дали пазарите не дават втори шанс за влизане на инвеститорите със свободни кинти?
                            Дават шанс на 3 типа инвеститори. Задремалите или страхливите с пари, които не се възползваха от първия срив да поправят грешката си. На талантливите инвеститори - да продадат на сметка и после със спечеленото да закупят още повече. И на наивниците, които са се набутали да се замислят дали изобщо повече да се пробват в тази област. Аз още чакам мъжа ми да се накани да ми връчи няколко милиона, на които да намеря приложение

Коментар

• Дали пазарите не дават втори шанс за влизане на инвеститорите със свободни кинти?
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                                Принципно съм си в паника от как въм се родила - един вид - това ми е нормалното състояние Вече толкова много прецаках, че най-умното, което мога да направя е поне от тук натам да се ориентирам и да действам според ситуацията с колкото може повече здрав разум и по-малко импулсивност. Акциите ако не ме разорят ще ме научат на самоконтрол, който винаги ми е липсвал.
                                Продадох датски шит. Сега се чудя какви американски да си купя. И дали изобщо да се осмеля да купувам днес. Ideas?
                                Това с датския шит - много добре казано Принципно казваме на много папири шит, за да не се привързваме към тях и да не ги държим вечно Усвояваш ги нещата, макар по трудния начин, Само гледай да се задържиш поне годинка, Акциите не са хазарт като форекса, движат се по-бавно и има време да се играят хитро.

Коментар

Working...
                                X