IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
    Някой да притежава гриповете Модерна И Бионтех ?дайте да ги обсъдим и тях грипно време е все пак.
    времето за спекула там май отмина, трудно една фирма ще се наложи, предвид и проблемите с производствения капацитет
    пък и твърде много ваксини са в разработка, всяка голяма държава си направи някакви инвестиции в тая посока, дори и турците имат. в българия имаме опит с вноса от там, бокьо ще ни оправи

https://bnr.bg/post/101336116/do-mes...eshtu-covid-19

като цяло с ваксините май ще е кървава и мътна...чета, че в австралия бил много слаб грипния сезон, заради мерките срещу ковид.
    това не е добре за моето GSK
    Last edited by arbeitmachtfrei; 04.09.2020, 15:00.

Коментар

• Нормално за датски пенсионер

Ако спреш да губиш пари на борсата (вече си на минус 15К, нали така?) и ти ще си подновяваш колата на 2 години като всеки нормален датчанин

Иначе ще пиеш една студена вода и ще се жалваш

Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Не съм ама гледам, че ти си я виждал Той оперира само на датските борси през банка, която автоматично докладва всяка крона на данъчните - така че измъкване няма. Ама съм виждала депата и портфолиото и разбрах от де има пари на всеки 2 години да си подновява колите. Пенсионер на 75 лазерника. Ко да ти кажем.....

Коментар

• Някой да притежава гриповете Модерна И Бионтех ?дайте да ги обсъдим и тях грипно време е все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Ти на свекъро виждала ли си му данъчната декларация, или пак кълвеш на евтини манипулации то един свекър не може да прозреш , а па да чакаме с пазара да се оправиш.
          Не съм ама гледам, че ти си я виждал Той оперира само на датските борси през банка, която автоматично докладва всяка крона на данъчните - така че измъкване няма. Ама съм виждала депата и портфолиото и разбрах от де има пари на всеки 2 години да си подновява колите. Пенсионер на 75 лазерника. Ко да ти кажем.....

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Пълни глупости. Свекъра ми от спекулации прави милиони. Тъкмо ми писа че купил нещо оня ден и го продал на другия и гушнал 80 000 кинта. До сега все на плюс е бил. Така че това купи и дръж си го... Айде да залагаме кога big teck срив ще смени посоката. Както казах залагам или днес няколко часа след отварянето или вторник да потегли бавно и славно нагоре. Давайте - вие сте.

Ти на свекъро виждала ли си му данъчната декларация, или пак кълвеш на евтини манипулации то един свекър не може да прозреш , а па да чакаме с пазара да се оправиш.
            Last edited by Todor Sabev; 04.09.2020, 13:22.

Коментар

• Моето предвиждане е, че ще си останем в режим Buy the dip! и Don't fight the Fed! още няколко години

Ако НАСДАК успее да направи -10% пак добре...

Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
              Вчерашното си беше нежно пощипване само, гърмене е поне година да се точи две надолу-една нагоре и накрая да видим Насдак на 4000 примерно

Коментар

• В такъв случай дай си парите на свекъра ти да ти ги управлява

Пълни глупости. Свекъра ми от спекулации прави милиони. Тъкмо ми писа че купил нещо оня ден и го продал на другия и гушнал 80 000 кинта. До сега все на плюс е бил. Така че това купи и дръж си го... Айде да залагаме кога big teck срив ще смени посоката. Както казах залагам или днес няколко часа след отварянето или вторник да потегли бавно и славно нагоре. Давайте - вие сте.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                  Нищо не можеш да направиш като спекулант. Ще се занулиш накаря. Казаха ти го много пъти

Коментар

• Очакванията са за добри данни за пазара на труда в САЩ днес (в 15:30 ч. българско време), което може да се счете като положителен знак. А на 7 септември в САЩ е празник (Labor day) и няма да има търговия.

Коментар

• Нищо не можеш да направиш като спекулант. Ще се занулиш накаря. Казаха ти го много пъти

днеска ще продължи още малко надолу и може още привечер да тръгне да пълзи бавно нагоре. Ако не то понеделник със сигурност ще обърне посоката. Най-големите и изпечени спекуланти продадоха както вече казах - тия с големите обеми дето сринаха пазара. От малките спекуланти кой уцелил - уцелил. Кой не си остава с надеждата за следващия път. Ако не си спекулант в тоя маркет по-добре хич да не се занимаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Ти вчера гърмене ли му казваш това е още нищо, има къде да пада още доста та малко да охлади всички спекуланти.
                        днеска ще продължи още малко надолу и може още привечер да тръгне да пълзи бавно нагоре. Ако не то понеделник със сигурност ще обърне посоката. Най-големите и изпечени спекуланти продадоха както вече казах - тия с големите обеми дето сринаха пазара. От малките спекуланти кой уцелил - уцелил. Кой не си остава с надеждата за следващия път. Ако не си спекулант в тоя маркет по-добре хич да не се занимаваш.

Коментар

• Имам един тъп екселски въпрос... защо вместо дати излизат тези хаш тагове?

А като сложа курора върху тях и горе в прозорчето си излиза датата? Каква е тази работа?

Security USGG10YR Index
                          Start Date 01/08/2005 00:00
                          End Date 27/08/2020 00:00
                          Period D
                          Date PX_ASK PX_BID
                          #NAME? 0.7325 0.7341 0.0016
                          ########## 0.6884 0.69 0.0016
                          ########## 0.6835 0.6851 0.0016
                          ########## 0.6542 0.6558 0.0016
                          ########## 0.6282 0.6315 0.0033
                          ########## 0.6509 0.6525 0.0016
                          ########## 0.6801 0.6834 0.0033
                          ########## 0.6687 0.6704 0.0017
                          ########## 0.6882 0.6898 0.0016
                          ########## 0.7094 0.711 0.0016
                          ########## 0.7208 0.7224 0.0016
                          ########## 0.6747 0.678 0.0033
                          ########## 0.6415 0.6432 0.0017
                          ########## 0.5755 0.5788 0.0033
                          ########## 0.564 0.5657 0.0017
                          ########## 0.5362 0.5379 0.0017
                          ########## 0.5477 0.551 0.0033
                          ########## 0.5069 0.5085 0.0016
                          ########## 0.5543 0.5576 0.0033
                          ########## 0.5282 0.5298 0.0016
                          ########## 0.5462 0.5495 0.0033

Коментар

• Вчерашното си беше нежно пощипване само, гърмене е поне година да се точи две надолу-една нагоре и накрая да видим Насдак на 4000 примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                              Тек балонът, който всички знаеха, че в един момент ще гръмне, но никой не знаеше кога, гръмна мощно и безкомпромисно. Няма да се очудя ако големите играчи - кръстили са се " големите инвеститори", но за мен мен са си расови трейдъри-крадци от сой - са се наговорили да го спукат и да отмъкнат паричките на глупаците и от днес или понеделник пак да си напзаруват евтинко. А ние тук го мъдрим и търсим под вола теле за срива вчера. За мен това е единствената причина - богатите се обогатиха допълнително на гърба на простолюдието. Типичен пладнешки обир. Честито на печелившите. Аз не съм от тях разбира се - чувствам се като измаменото патенце.
                              Ти вчера гърмене ли му казваш това е още нищо, има къде да пада още доста та малко да охлади всички спекуланти.

Коментар

• Тек балонът, който всички знаеха, че в един момент ще гръмне, но никой не знаеше кога, гръмна мощно и безкомпромисно. Няма да се очудя ако големите играчи - кръстили са се " големите инвеститори", но за мен мен са си расови трейдъри-крадци от сой - са се наговорили да го спукат и да отмъкнат паричките на глупаците и от днес или понеделник пак да си напзаруват евтинко. А ние тук го мъдрим и търсим под вола теле за срива вчера. За мен това е единствената причина - богатите се обогатиха допълнително на гърба на простолюдието. Типичен пладнешки обир. Честито на печелившите. Аз не съм от тях разбира се - чувствам се като измаменото патенце.

Коментар

Working...
                                X