Първоначално изпратено от Todor Sabev
Разгледай мнение
Иначе съм пределно наясно, че когато нещо е на върха няма как да очаквам същите печалби от него както когато е било на дъното. Но има и друго - къде точно е върха? A понякога дори човек като мен вади късмет. Както съм казала и преди заради каръщина купих GILD баш на върха. Но изтърпях месец или повече не помня колко беше и тоя път късметът ми се смили над мен и скочи акцията за момент и за последен път от тогава до моята цена да успях да ги джитна на нула.
Другото, което пак съм го казвала, че нямам проблем да продавам на минус. Правила съм го поне 5-6 пъти. Проблемът е, че само за 2 от тях НЕ съжалих. За останалите съжалявам, защото след това скочиха. Пък аз освен, че ги продадох на минус купих с капитала уж растящи акции за момента акции, които след като купих моментално обърнаха посоката. Та реално двойно се набутах. Когато често ти се случват такива неща просто няма как да продаваш с готовност на минус.
От месец портфолиото ми е на минус и се задълбочава. В момента примерно е на точно - 22 000 кинта. И не съм се сринала психически, нито сънят ми е нарушен заради това (той от друго си е нарушен по начало, но не и заради акциите).
Като знам че има хора, които една нощ не могат да преспят на минус, а аз съм така последните почти 4 месеца. Може би щото принципно още не съм загубила мои вложени пари. Но все пак.... на червено съм....
Коментар