Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПоздравления Вожд, Ще има и още кинти за борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТака, така, обясни им
Аз на тяхно място бих се бухнал в Dr.Reddy's (RDY) без да се замислям, защото Луна е в шести дом, а Юпитер в съвпад с Венера и опозиция на Меркурий...
Ама знам, че тези sleepy traders нищо няма да направят, само ще си пускат бележчици на лични
Да не им видим трейдовете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Много яки товари има сега.Правят се яки пари.Днес спазарихме товар от Memphis,TN до Willston,ND 1440 мили за 4200 $.Добрите ми шофьори правят в момента между 24- 30 000 $ на месец.
Коментар
-
30 к $ са достатъчни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТака, така, обясни им
Аз на тяхно място бих се бухнал в Dr.Reddy's (RDY) без да се замислям, защото Луна е в шести дом, а Юпитер...
Ама знам, че тези sleepy traders нищо няма да направят, само ще си пускат бележчици на лични
))
Да, Юпитер може да бъде големия коз срещу големото МяуАко е благосклонен, разбира се
Но поне е в по-стабилна позиция от Венера
ps. - "големото Мяу" наричат в имотната тема това, което на бфб наричаме с простото: "избушвация"
- 1 like
Коментар
-
Превоз на втора ръка мебели от ИКЕА от едното гето на Чикаго до другото
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Вождът е по специалните товари.
- 1 like
Коментар
-
Вожде, камионите изцяло ли спряха да житкат, че си така деен из папир-тържището
Какво се случва с поръчките из щатско, Транспорта мърда ли, Каква е ситуацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТранспортът яко мърда в щатите, но не и за man with a van на помощи
(виж Dow Jones Transporation Averge)
Вождът е по специалните товари.
- 1 like
Коментар
-
Така, така, обясни им
Аз на тяхно място бих се бухнал в Dr.Reddy's (RDY) без да се замислям, защото Луна е в шести дом, а Юпитер в съвпад с Венера и опозиция на Меркурий...
Ами точно сега в Америка виждат Венера откъде изток, а ние я виждаме откъм запад, познай коя е истинската позицияОстава да захванем и астро-трейдинг против уроки
Last edited by Money; 25.09.2020, 19:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеТранспортът яко мърда в щатите, но не и за man with a van на помощи
?
Коментар
-
Транспортът яко мърда в щатите, но не и за man with a van на помощи
Вожде, камионите изцяло ли спряха да житкат, че си така деен из папир-тържището
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЗащо ADM тръгнаха надолу напоследък? Да не би да ги урочасахме?
Ами точно сега в Америка виждат Венера откъде изток, а ние я виждаме откъм запад, познай коя е истинската позицияОстава да захванем и астро-трейдинг против уроки
- 1 like
Коментар
-
Сделките ми за месец са много.На ден има поне 50 сделки.Не съм ги броил точно,но оборота веднъж го броих и беше 300 000 за деня.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Опа, трейдърчетата проспаха още +3.71% с ILMN
Общо 10.6% нагоре проспани, защото са много заети (с други по-важни неща, като приказки от 1001 нощ)
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеILMN +5%
Ето ви дей трейдинг в реално време
Last edited by Money; 25.09.2020, 19:12.
Коментар
Коментар