IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А на теб Ташункич колко ти е % на марджина?

---

И ще го играеш ли още енергото, че това няма спирка към дъното, ако и да прави атрактивни спайкове.
    След като им завъртях обороти от оо 300 000 $ на ден го вдигнаха 100 %. Преди беше 30%.

Коментар

• Не знам що в демото на Plus500 нещо не мога да намеря и да купя AM. Видяхте ли междупрочем какво се случи с BAYN ? Дали си струва да се влиза?

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Без марджин не може да продадеш акция в същия ден, защото още не е станала твоя.
        В IBKR не може, но не всички останали са толкова рестриктивни. To в IBKR трябва да чакаш след реален FX. Toва в pro версията. За light-a нямам идея.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
          еми ето - не го продадох. Не ползвам марджин.
          Ползваш някакви заеми от банката. Колко е максималния заем който биха ти дали разделен на стойността на сметката?
          Без марджин не може да продадеш акция в същия ден, защото още не е станала твоя. А май правиш и шорт, което не може без марджин.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
            Един шибан малък спад на бабата, след резкия скок в началото на сесията, ми е ударил trailing-а. Нещо все не успявам да я наглася както трябва и обирам само огризките.
            Ташунко със сапа ти ползваш ли trailing stop или сапа ти е стопа?
            Last edited by jori; 01.10.2020, 22:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
              Добър пример за максимата “Don't catch a falling knife”. Направо не ми побира главата защо хората се опитват да ловят дъна, вместо да пълнят портфейла с компании в растеж.
              [ATTACH=CONFIG]n3657652[/ATTACH]
              Защото търгуват по графиката, където растежът е uncharted territory, търсят ниско P/E или имат проблеми с дисконтирането на потоците.

Коментар

Моето мнение съм го казвал - няма компания, която да е читава. Въпросът е дали може да се изкарат пари. Давайте го по-цинично, не се влюбвайте предколедно в свинята.

[ATTACH=CONFIG]n3657675[/ATTACH]

Ето RR от 28-ми. На върха на тоз кур някой сигурно е успял да се пенсионира.
                Ти изкарваш ли пари от цялата тая логорея която бълваш . Или само си пишеш тук от нямане какво да правиш .

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                  Какво го гледате тоя Rolls royce избушена работа, английска компания, тепърва там ще има проблеми. Не е за акционери.
                  Ролс ройса - е като за Николай Банев - опоскваш и източваш предприятия и си караш ролса, виждал съм го един път на хиподрума край Банкя, беше на един Тодоров ден преди 10-ина години. Хората зарязаха конете, слязоха от трибуните, да видят Ролс Ройса на Банев.
                  Моето мнение съм го казвал - няма компания, която да е читава. Въпросът е дали може да се изкарат пари. Давайте го по-цинично, не се влюбвайте предколедно в свинята.

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2020-10-01 195850.jpg
Views:	1
Size:	12.3 КБ
ID:	3657675

Ето RR от 28-ми. На върха на тоз кур някой сигурно е успял да се пенсионира.
                  Last edited by terziеv; 01.10.2020, 19:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                    Terziev абе бай цървул да няма психични проблеми? Нередовен ми се вижда.
                    За съжаление нямам достатъчно енергия, за да го издирвам. Не е съвсем да махнеш с ръка, защото ми коства пропуснати ползи. От форума досега съм взимал няколко печеливши идеи, а тази педеруга разсипа седянката. От друга страна погледни уникалните статии на главната. Потрес. Все едно същата принцеса пише за инвестора.

В интерес на истината от форума за златото открих как да не му виждам мненията. И там има едно огледално копие, което пише по 5 мнения на страница и осира пейзажа за всички.

Иначе днес AM достигна цена за дългосрочно пълнене. Единствено не разбирам защо от средата на септември толкова различно върви с AR. Преди това има бая синхрон.

И ас да се направя на художник.

А на теб Ташункич колко ти е % на марджина?

---

И ще го играеш ли още енергото, че това няма спирка към дъното, ако и да прави атрактивни спайкове.
                    Attached Files
                    Last edited by terziеv; 01.10.2020, 19:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение

/CL (nov) sold 39.10 /Stop 40.90

От risk/reward гледна точка е много атрактивно. 1/6
                      STOP moved to entry point. Free rolling onwards

Коментар

• Terziev абе бай цървул да няма психични проблеми? Нередовен ми се вижда.

Коментар

• Какво го гледате тоя Rolls royce избушена работа, английска компания, тепърва там ще има проблеми. Не е за акционери.
                          Ролс ройса - е като за Николай Банев - опоскваш и източваш предприятия и си караш ролса, виждал съм го един път на хиподрума край Банкя, беше на един Тодоров ден преди 10-ина години. Хората зарязаха конете, слязоха от трибуните, да видят Ролс Ройса на Банев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
                            Терзич, гений, Rolls Roys (RR) няма накъде повече да падат, нали така каза преди две-три седмици?
                            Добър пример за максимата “Don't catch a falling knife”. Направо не ми побира главата защо хората се опитват да ловят дъна, вместо да пълнят портфейла с компании в растеж.

Click image for larger version

Name:	RR.jpg
Views:	1
Size:	15.1 КБ
ID:	3657652

Коментар

Аве, не да казвам нещо, ама казах ли ти да не продаваш NIO и че там няма горна граница. И за стоповете също, че човек няма как да следи всичко и по всяко време.

---

При теб колко е марджинът?
                              Terziev вчера пуяка голям рев рева на сцената дали е по по най хихихихи !!! Има разковани дъски обекта ми се струва.Ти как мислиш?
                              Last edited by Ташунко със сапа; 01.10.2020, 16:22.

Коментар

Аве, не да казвам нещо, ама казах ли ти да не продаваш NIO и че там няма горна граница. И за стоповете също, че човек няма как да следи всичко и по всяко време.

При теб колко е марджинът?
                                еми ето - не го продадох. Не ползвам марджин.

Не съм имала иначе конкретни планове за Модерна - идеята ми беше да следя графиката и като ми се стори, че много е скочила и е време да пада, да я джитна. Ама се забих в кухнята и нямаше как да следя. Абе трябва да си си нон стоп в екрана иначе не върви трейдинга. И ето - днеска продължава надолу. Скоро на минус ще мина ама не искам да я продавам на малък плюс - стига съм хранила банките

Коментар

Working...
                                X