If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ползваш някакви заеми от банката. Колко е максималния заем който биха ти дали разделен на стойността на сметката?
Без марджин не може да продадеш акция в същия ден, защото още не е станала твоя. А май правиш и шорт, което не може без марджин.
Един шибан малък спад на бабата, след резкия скок в началото на сесията, ми е ударил trailing-а. Нещо все не успявам да я наглася както трябва и обирам само огризките.
Ташунко със сапа ти ползваш ли trailing stop или сапа ти е стопа?
Добър пример за максимата “Don't catch a falling knife”. Направо не ми побира главата защо хората се опитват да ловят дъна, вместо да пълнят портфейла с компании в растеж.
[ATTACH=CONFIG]n3657652[/ATTACH]
Защото търгуват по графиката, където растежът е uncharted territory, търсят ниско P/E или имат проблеми с дисконтирането на потоците.
Моето мнение съм го казвал - няма компания, която да е читава. Въпросът е дали може да се изкарат пари. Давайте го по-цинично, не се влюбвайте предколедно в свинята.
[ATTACH=CONFIG]n3657675[/ATTACH]
Ето RR от 28-ми. На върха на тоз кур някой сигурно е успял да се пенсионира.
Ти изкарваш ли пари от цялата тая логорея която бълваш . Или само си пишеш тук от нямане какво да правиш .
Какво го гледате тоя Rolls royce избушена работа, английска компания, тепърва там ще има проблеми. Не е за акционери.
Ролс ройса - е като за Николай Банев - опоскваш и източваш предприятия и си караш ролса, виждал съм го един път на хиподрума край Банкя, беше на един Тодоров ден преди 10-ина години. Хората зарязаха конете, слязоха от трибуните, да видят Ролс Ройса на Банев.
Моето мнение съм го казвал - няма компания, която да е читава. Въпросът е дали може да се изкарат пари. Давайте го по-цинично, не се влюбвайте предколедно в свинята.
Ето RR от 28-ми. На върха на тоз кур някой сигурно е успял да се пенсионира.
Terziev абе бай цървул да няма психични проблеми? Нередовен ми се вижда.
За съжаление нямам достатъчно енергия, за да го издирвам. Не е съвсем да махнеш с ръка, защото ми коства пропуснати ползи. От форума досега съм взимал няколко печеливши идеи, а тази педеруга разсипа седянката. От друга страна погледни уникалните статии на главната. Потрес. Все едно същата принцеса пише за инвестора.
В интерес на истината от форума за златото открих как да не му виждам мненията. И там има едно огледално копие, което пише по 5 мнения на страница и осира пейзажа за всички.
Иначе днес AM достигна цена за дългосрочно пълнене. Единствено не разбирам защо от средата на септември толкова различно върви с AR. Преди това има бая синхрон.
И ас да се направя на художник.
А на теб Ташункич колко ти е % на марджина?
---
И ще го играеш ли още енергото, че това няма спирка към дъното, ако и да прави атрактивни спайкове.
Какво го гледате тоя Rolls royce избушена работа, английска компания, тепърва там ще има проблеми. Не е за акционери.
Ролс ройса - е като за Николай Банев - опоскваш и източваш предприятия и си караш ролса, виждал съм го един път на хиподрума край Банкя, беше на един Тодоров ден преди 10-ина години. Хората зарязаха конете, слязоха от трибуните, да видят Ролс Ройса на Банев.
Терзич, гений, Rolls Roys (RR) няма накъде повече да падат, нали така каза преди две-три седмици?
Добър пример за максимата “Don't catch a falling knife”. Направо не ми побира главата защо хората се опитват да ловят дъна, вместо да пълнят портфейла с компании в растеж.
Аве, не да казвам нещо, ама казах ли ти да не продаваш NIO и че там няма горна граница. И за стоповете също, че човек няма как да следи всичко и по всяко време.
---
При теб колко е марджинът?
Terziev вчера пуяка голям рев рева на сцената дали е по по най хихихихи !!! Има разковани дъски обекта ми се струва.Ти как мислиш?
Аве, не да казвам нещо, ама казах ли ти да не продаваш NIO и че там няма горна граница. И за стоповете също, че човек няма как да следи всичко и по всяко време.
При теб колко е марджинът?
еми ето - не го продадох. Не ползвам марджин.
Не съм имала иначе конкретни планове за Модерна - идеята ми беше да следя графиката и като ми се стори, че много е скочила и е време да пада, да я джитна. Ама се забих в кухнята и нямаше как да следя. Абе трябва да си си нон стоп в екрана иначе не върви трейдинга. И ето - днеска продължава надолу. Скоро на минус ще мина ама не искам да я продавам на малък плюс - стига съм хранила банките
Коментар