If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е най накрая че ти е писнало вече, да даваш акъли и на счетоводителите.
Ти чат пат взимай и калкулатора да се учиш да смятай я процент я доходност, че по малко да се излагаш
Мамин златен, я ми кажи колко МИ е доходността, моля? И отворко, мамин, ти търсил ли си счетоводна къща, където нямат проблеми с оформя на данъците от четири борси и поне седем юрисдикции. Айде, у лево, че сигурно Тръмп плаща повече данък от тебе.
---
Такива загубеняци като тебе ме амбицират да взема отиграя и някоя нафтова. В това време можеш да ходиш да се обадиш на другия загубеняк, за да обсъдите защо сте толкова умни и ги разбирате борсите, а не можете да изкарате пари от тях.
ДА! 200 камъка реалнa доходност за под 30 секунди. От златната мина на Ташункича. Дребен като мен и на толкова се радва. Докато натисна бутона и удари лимита за продажба. Егати ликвидността, егати чудото. Maй ще ставам от масата за днес, за да не си насилвам късмета. А още по-голям кеф, че най-накрая си намерих счети, което да разбира за какво му говоря.
---
Иначе на когото му се рискува преди дебатите, може да направи гранде пачка. Гледам обаче, че и коловете я отразяват тази възможност. Очакват се спасителни пояси за хотели, авио... тези три неща.
Е най накрая че ти е писнало вече, да даваш акъли и на счетоводителите.
Ти чат пат взимай и калкулатора да се учиш да смятай я процент я доходност, че по малко да се излагаш
ДА! 200 камъка реалнa доходност за под 30 секунди. От златната мина на Ташункича. Дребен като мен и на толкова се радва. Докато натисна бутона и удари лимита за продажба. Егати ликвидността, егати чудото. Maй ще ставам от масата за днес, за да не си насилвам късмета. А още по-голям кеф, че най-накрая си намерих счети, което да разбира за какво му говоря.
---
Иначе на когото му се рискува преди дебатите, може да направи гранде пачка. Гледам обаче, че и коловете я отразяват тази възможност. Очакват се спасителни пояси за хотели, авио... тези три неща.
money, е това е вече ценно. Независимо дали човека го е казал по усет или след задълбочени анализи. Или пък го е чул от някой капацитет.
Чини ми се и на мен така, няма хъс у купувачите, макар , че сме още вторник, напълно е възможно. И това, че нямаме яснота кой ще вземе изборите.
money, е това е вече ценно. Независимо дали човека го е казал по усет или след задълбочени анализи. Или пък го е чул от някой капацитет.
Чини ми се и на мен така, няма хъс у купувачите, макар , че сме още вторник, напълно е възможно. И това, че нямаме яснота кой ще вземе изборите.
Добър финал на сесията, не можем да се оплачем, Dow с +410 пункта, е отстъпи от над +500, но и това не е малко.
Nasdaq и там +200 пункта. Утрешния ден ми изглежда пак на зелено, но с по-малък ръст... ще видим
това е ясно, ама той се амбицира от вашите неназовани тикери
Ами нали е голям специалист да търгува тогава.Ама не може щото нито може нито пари има за да купува.Ние въобще даже не го имаме за жив и не искаме да комуникираме с него.Да съм му кажел къде търгувам да да ама не.
Добър финал на сесията, не можем да се оплачем, Dow с +410 пункта, е отстъпи от над +500, но и това не е малко.
Nasdaq и там +200 пункта. Утрешния ден ми изглежда пак на зелено, но с по-малък ръст... ще видим
Утре е дебата със Байдън.
Тръмп искаше оня да мине тест за психотропни лекарства.
То се очакват три дебата до изборите.
Новото предложение на Демократите за стимулите е пак неприемливо
Иначе, пускат една добра новина, предварително са заредили с гориво FAANG акциите и воала, целия маркет подема от тях, имаме ръст
Какви две страни? Toлкова ли не можеш да вденеш, че тоз плужек безподобен точно това цели. Засира с 200 тук, за да се ходи в "неговата" тема. Такъв безподобно жалък образ не съм предполагал, че може да съществува. Колко ли бой е изял в гимназията, направо не ми се мисли. Ако се засечем случайно и още ще яде. Халал да му е, наистина осра форума и вече не се чете. Баси в хардуер.бг на по-високо ниво се обсъждат борсите.
това е ясно, ама той се амбицира от вашите неназовани тикери
Коментар