IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дайте да коментираме с числа - смятате ли че ще го върнат на 10 000 Nasdaq-a ?

Коментар

• Направо да закриват статистическите служби и ти директно да доклдаваш как върви икономиката на щатите на база на твоя бизнес (който може и да е продажба на сладолед и кола в парка в щата Уайоминг)

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Няма да стане точно така.Пари печатаха и при Буш и при Обама,но нямаше толкова бизнес както при Тръмп.Не живеете в САЩ,че да имате поглед върху нещата.

Коментар

• Еййй накрая успях да се логна на борсата от самолета.Идеята ми за шорт сел на Apple в петък проработи.Ще дебна да го покрия на 111 $ и ще се получи много мазна печалба за мен.Ако не стигне до там и на 113 става Шорт сел на 121 си беше отвсякъде гот.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Бизнеса ти работи и акауна ти е пълен благодарение на печатницата, а не на Тръмп.
          Тръмп е екливалент на Баце, ама тва ще го разбереш по време на втория мандат когато Тръмп се развихри и поръчките за товари пресъхнат. Некъде към 2022- 2023.
          Няма да стане точно така.Пари печатаха и при Буш и при Обама,но нямаше толкова бизнес както при Тръмп.Не живеете в САЩ,че да имате поглед върху нещата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Доверяваш се на пропагандата на демократите които държат медиите.Не им чета статистиките,защото лъжат като гербаджии.Аз вярвам на това което ми е влязло в акаунта и това което съм успял да купя като инвестиции и за което не дължа нито цент.Никога банковия ми акаунт не е бил толкова пълен както при Тръмп.Това е истината за мен.Другото е плявата с която ви заливат.Обама беше едно недоносче.Най-много депортирани от Америка при него,смотана здравна реформа,никакъв сериозен прогрес в бизнеса.
            Бизнеса ти работи и акауна ти е пълен благодарение на печатницата, а не на Тръмп.
            Тръмп е екливалент на Баце, ама тва ще го разбереш по време на втория мандат когато Тръмп се развихри и поръчките за товари пресъхнат. Некъде към 2022- 2023.
            Last edited by Todor Sabev; 08.09.2020, 14:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
              Еми да. До сега само веднъж са ми казали браво в този форум, като продадох Priceline на $1350 и на следващия ден се срина с 12%. Нищо, че Priceline в следващата една година скочи на над $2000

Това е преобладаващият манталитет. За съжаление

+
              Бравото си е едно на ръка, а колко готино щеше да е, ако си се върнал на 1400

Коментар

Това не е ново. И преди 25 години е имало подобни вълнения, но са овладявани много по-бързо и лесно. Ама със съмсем различни президенти и риторика

А Тръмп се изкефи и реши да налива масло в огъня, първо с риторика и после като прати незаконно федералните части. Дойде му дюшеш. Тръмп пред нищо няма да се спре. Ако може да запали гражданска война и това ще направи

В Портланд протестите бяха толно замряли, но Тръмпчо ги прати тези главорези без обозначение да отвличат хората в частни коли, да ги бият, да стралят по очите им (има няколко оселпяли). Само виж какво правиха тези главорези. Няма начин да не са били инструктирани да действат по този начин

Идеята е да се създава хаос

Икономиката на щатите при Тръмп нито е расла по-бързо, нито са създадени повече работни места отколкото при Обама. Сравняваме последните три години на Обама с първите три на Тръмп, от преди пандемията

Много лесно се ловиш на кухите лозунги на палячото. Виж статистиката
                Доверяваш се на пропагандата на демократите които държат медиите.Не им чета статистиките,защото лъжат като гербаджии.Аз вярвам на това което ми е влязло в акаунта и това което съм успял да купя като инвестиции и за което не дължа нито цент.Никога банковия ми акаунт не е бил толкова пълен както при Тръмп.Това е истината за мен.Другото е плявата с която ви заливат.Обама беше едно недоносче.Най-много депортирани от Америка при него,смотана здравна реформа,никакъв сериозен прогрес в бизнеса.

Коментар

• Що пада нафтата?

Коментар

• Еми да. До сега само веднъж са ми казали браво в този форум, като продадох Priceline на $1350 и на следващия ден се срина с 12%. Нищо, че Priceline в следващата една година скочи на над $2000

Това е преобладаващият манталитет. За съжаление

Първоначално изпратено от representjah

Да ама това е толкова скучно - няма фанфари, няма аплодисменти, няма нищо. Няма писане по форуми, няма тълпи които да те величаят..

Лично аз смятам, че има реален шанс в близките месеци всеки един инвеститор да удвои и дори утрои капитала си в един период от 10 години напред. Ако имаш десет лева, очаквай да имаш 30-40, но в никакъв случай 10 милиона. Тука уж форум на инвеститори, ама е пълно с тото-играчи. Всеки иска да стане милионер с една-две сделки и по възможност за два-три дни. Ами не става така, изисква се труд, много грешки, много четене, много практика въобще неща които 99.9% от хората по света не притежават.

И пак ще завърша с Бъфет - всеки човек трябва да прецени за себе си кое предпочита: да бъде най-добрия любовник на света, но всички хора да го смятат за най-лошия/неспособния, или да бъде най-лошия/несособния на света, но останалите да го смятат за най-добрия.

Коментар

• Това не е ново. И преди 25 години е имало подобни вълнения, но са овладявани много по-бързо и лесно. Ама със съвсем различни президенти и риторика

А Тръмп се изкефи и реши да налива масло в огъня, първо с риторика и после като прати незаконно федералните части. Дойде му дюшеш. Тръмп пред нищо няма да се спре. Ако може да запали гражданска война и това ще направи

В Портланд протестите бяха толно замряли, но Тръмпчо ги прати тези главорези без обозначение да отвличат хората в частни коли, да ги бият, да стралят по очите им (има няколко оселпяли). Само виж какво правиха тези главорези. Няма начин да не са били инструктирани да действат по този начин

Идеята е да се създава хаос

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Не мисля,че си прав.Виждаш това което ви пускат по телевизиите повечето големи от които са притежание на демократите.Въобще и идея си нямате,че тия безредици с негрите ги предизвикаха демократите.Аз живея в САЩ от 11 г и най-много пари съм направил по времето на Тръмп.Полудя бизнеса.Дойдат ли ония педераси на власт първото нещо което ще направят е да вдигнат данъците.В Илинойс който е щат на демократите вече вдигнаха данъците и за някой неща чувам че са 2-3 пъти повече.
                      Икономиката на щатите при Тръмп нито е расла по-бързо, нито са създадени повече работни места отколкото при Обама. Сравняваме последните три години на Обама с първите три на Тръмп, от преди пандемията

Много лесно се ловиш на кухите лозунги на палячото. Виж статистиката
                      Last edited by Money; 08.09.2020, 16:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение

Така е- Ама след изборите на янките. Там е по-интересна прогнозата. Пазарите какво са. Геополитика или финансии? Финансии или геополитика?
                        Финансиииииииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение

що, нали индексите щяха да ходят нагоре и само нагоре, според някои форумни герои ???
                          имаше времена, когато СИП като направи 8% за година е успех, ама как да го обесниш на млади промити мозъци,
                          свързани със борсите последните 10 години, когато и СИП вървеше само и предимно нагоре.
                          БВП на САЩ е назад +30% за второто тримесичие, кога и как ще се върне на нивата от преди Коледа ???
                          Ковида намалява в САЩ, затова демократите активираха по-усилено бунтовете в цялата страна, това последно им остана за спасение.
                          А, и се очаквало 40% да гласували по пощата.
                          Долара е слаб, все още по-долу с 10% спрямо еврото през Март.
                          За да не паднат драстично индексите, ще трябва победа на всеки от двамата, но и със вземане на Сената, за да може всеки да прекара финансовите улеснения.
                          А, при сплит, единия ще прави контра на другия.
                          Общо взето или се купуват акции и се държат за внуците или се продават, когато трябва, после пак се купуват
                          Е, има варианти и за шортене.

https://trud.bg/очакват-срив-на-фондовите-борси/
                          Аз лично съм решил да заема изчакваща позиция.Убеден съм,че ще има много по-ниски нива за влизане при редица акции.Този пазар в момента за мен е нереално висок.Дори си мисля,че големите го използваха за излизане при някой позиции и влизане в други където цените са на по-нормални нива.Накрая горещия картоф ще остане в държачите на артии.Аз мисля да държа кеша и да спекулирам.Стигат ми и 200 $ на ден от спекула без големи покупки за тази цел.Скромничко колкото отчопля .

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                            Като чета тази статия за Бъфет, започвам да се чудя аз какво да правя ?
                            https://www.investor.bg/surovini/365...ilnost-311321/
                            що, нали индексите щяха да ходят нагоре и само нагоре, според някои форумни герои ???
                            имаше времена, когато СИП като направи 8% за година е успех, ама как да го обесниш на млади промити мозъци,
                            свързани със борсите последните 10 години, когато и СИП вървеше само и предимно нагоре.
                            БВП на САЩ е назад +30% за второто тримесичие, кога и как ще се върне на нивата от преди Коледа ???
                            Ковида намалява в САЩ, затова демократите активираха по-усилено бунтовете в цялата страна, това последно им остана за спасение.
                            А, и се очаквало 40% да гласували по пощата.
                            Долара е слаб, все още по-долу с 10% спрямо еврото през Март.
                            За да не паднат драстично индексите, ще трябва победа на всеки от двамата, но и със вземане на Сената, за да може всеки да прекара финансовите улеснения.
                            А, при сплит, единия ще прави контра на другия.
                            Общо взето или се купуват акции и се държат за внуците или се продават, когато трябва, после пак се купуват
                            Е, има варианти и за шортене.

https://trud.bg/очакват-срив-на-фондовите-борси/

Коментар

Ако Тъмп спечели очаквай още по-масови сбълъци и безредици. Човекът се кефи да насъсква хората един срещу друг. Не само, че му е кеф на злабната душица, но това си му е стратегията още от самото начало. Гледай филма за Роджър Стоун, Get Me Roger Stone. Това нещо работи и те го ползват от времето на Макарти и предават ноу хауто от поколение на поколение. Човекът си го казва в прав текст

Сега друг въпрос е как това се отразява на акциите. Ами никак

Не мисля,че си прав.Виждаш това което ви пускат по телевизиите повечето големи от които са притежание на демократите.Въобще и идея си нямате,че тия безредици с негрите ги предизвикаха демократите.Аз живея в САЩ от 11 г и най-много пари съм направил по времето на Тръмп.Полудя бизнеса.Дойдат ли ония педераси на власт първото нещо което ще направят е да вдигнат данъците.В Илинойс който е щат на демократите вече вдигнаха данъците и за някой неща чувам че са 2-3 пъти повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

Основни правила на Бъфет:
                                1. Никога не губи пари
                                2. Никога не забравяй точка 1.

Толкова ли е трудно да не правиш нищо? Иди на море, изклати някоя девойка, скочи с парашут ако толкова ти се правят неща.
                                Той самият не загуби ли пари при срива?

Коментар

Working...
                                X