ИТ спекулацийката ми разказа играта. -15% след отчета. Да ми дойде акълът в главата, да не пипам облаци.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Хахах, това вярно ми е най-големият шит (след CXW). Буквално. Купувал съм на 12. После направих някои покупки на 5 и нещо, но средната ми цена е 8,5. Държа го заради дивидента, но и там се прецаках. Бях съвсем нов и не бях сигурен как се облагат. Още повече IBKR нещо объркаха и не ми удържаха от първото плащане. Подлъгах се по това и влязох през глава. И после БАМ 27% данък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
Между другото един от твоите шитове днес е на 7.63% за момента ( ЕТ ). И Аз имам солидна ( за моя портфейл) позиция там.
AM/AR/WES/MPLX - това е моята добра игра в сектора. От всичките съм изкарал повече от двойно. За първите две съм писал поне едно 30 пъти. WELL пък (друга "шитня") ми е 15% от портфейла със средна цена 43. Няма да пиша колко ми е от днес резултатът, че някои или не вярват или се дразнят. Според мен обаче няма да задържи тази цена и утре ще има връщане.
Коментар
-
В момента вадят луди пари и със сигурност ще върнат дивидента. Тогава ще излети съвсем. Юни месец я пусках тук, когато беше 19-20 долара, но едни експерти казаха, че била "шит". Нямам я в портфейла, само защото не може човек да има всичко..
Коментар
-
В момента вадят луди пари и със сигурност ще върнат дивидента. Тогава ще излети съвсем. Юни месец я пусках тук, когато беше 19-20 долара, но едни експерти казаха, че била "шит". Нямам я в портфейла, само защото не може човек да има всичко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеКакво мислите за WY (Weyerhaeuser Co) ? Аз мисля, че днес е добра позиция за влизане до отчетите им. Отчетите им са след няколко дена и мисля, че ще надхвърлят всякакви прогнози с това лято където беше.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Навремето познавах един патологичен случай, който живееше в някакъв измислен свят. Беше толкова убедителен, че всички се чудехме тоя човек за чии му е да се прави на такъв какъвто не е.
Продължавай с тикерите щом носят душевен комфорт. Ти си знаеш
Подозорам повечето участници са извадили изводи.
Късмет
А щом си си направил изводите, можеш занапред да се въздържаш от бабешки клетви кой ще занули и от квалификации кой е глупак и кой измамник. Особено за хора, които за разлика от теб пишат конкретно и не се излагат с прогнози.
Пожелавам ти разум.
Коментар
-
По този повод днес в Блумбърг цитират Ерик Шмит, бивш шеф на Гугъл
“The context of social networks serving as amplifiers for idiots and crazy people is not what we intended,” Schmidt said at a virtual conference hosted by the Wall Street Journal on Wednesday. “Unless the industry gets its act together in a really clever way, there will be regulation.”
Навремето познавах един патологичен случай, който живееше в някакъв измислен свят. Беше толкова убедителен, че всички се чудехме тоя човек за чии му е да се прави на такъв какъвто не е.
Късмет
Коментар
-
А ако добавиш и ADM, където "не очакваш ръст" ??? Айде, пак вади калкулатора и този път гледай да не "забравиш". Повтарям, че само репоствах твоите собствени глупости. Именно защото имаш изключително избирателна памет. Сигурно защото си артистична натура и смяташ, че реалността е такава, каквато си я рисуваш.
Не е проблемът, че си сбъркал. Случва се на всеки. Проблемът е, че не си признаваш, не си взимаш никаква бележка и продължаваш да кълнеш като бабичка. За над половин година дращене в този форум не съм виждал друг да удари толкова много поредни греди като теб. Сега разбирам защо избягваш да "хвърляш тикери"
Късмет
- 1 like
Коментар
-
Хайде, пак кълне. Много кефи как ти си мислиш, че не си от глупаците. На какво основание ми е много интересно? Глупак на борсата е човек, който не изкарва пари..
Коментар
-
Така е. Хората се подвеждат лесно в блянове за бързи и лесни пари. Глупаците така или иначе ще се наиграят къде от собствени грешки, къде от измамници с големи обещания, но мислещите хора поне е добре да видят и различни от “зарибяващи” постове.
Коментар
-
Че и картинка на портфейла съм ти дал даже. Постнато на (09.10.2020, 14:45)
[ATTACH=CONFIG]n3666014[/ATTACH]
Хъмфри, леко напомняне че явно и с паметта си зле. Ивето питаше за мнение. Листнал съм компаниите със статус OUT, както и представянето им сравнени с моите за същия период.
Не за друго, а за да се видят отново малоумните ти аргументи.
Опитваш се да заблуждаваш хората, но поне вкарай малко повече мозък.
п.с. Ако добавиш и NIO в групата ритърна от 5 се качва на 9%, което е далеч по-добре от твоите 3% за същия период.
Не е проблемът, че си сбъркал. Случва се на всеки. Проблемът е, че не си признаваш, не си взимаш никаква бележка и продължаваш да кълнеш като бабичка. За над половин година дращене в този форум не съм виждал друг да удари толкова много поредни греди като теб. Сега разбирам защо избягваш да "хвърляш тикери"Last edited by terziеv; 22.10.2020, 15:41.
Коментар
Коментар