IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Terziev видя ли какво стана при дивото куче Динго хихихихихи !!!
    Не ми се говори... трябваше да стана от масата с печалбата. Пак тръгна нагоре и се подведох. После алгоритмите на пет шест пъти само частично изпълнение ми извъртяха, дееба динамиката, и стана мазало. На -150 долара съм общо от това, като сигурно 120 са само от такси. Освен това ми удари стопа на Нутриен, a там исках да държа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
      Below 100-day moving average?

/CL (nov) sold 39.10 /Stop 40.90

От risk/reward гледна точка е много атрактивно. 1/6

Коментар

• Днес правя пачки с APM

Ама понеже личните съобщения не работят и затова го казвам тука

Коментар

• Terziev видя ли какво стана при дивото куче Динго хихихихихи !!!

Коментар

• Below 100-day moving average?

Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
            Петрола заформи добър сетъп за шорт. имам позиция

Коментар

• Петрола заформи добър сетъп за шорт. имам позиция

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Можеш да се радваш, защото излязох на загуба на 12.30
                Поздравления, че можеш да продаваш на загуба. 99% от играчорите стискат...
                Браво

Коментар

Нафтовата е SU - на 12,38. И 3-4% ми стигат.
                  Доживях да сложиш истински сигнал
                  има тикер, има вход (12,38 лв.) има и изход (+3-4%)

Халилуя

Сега вече може да следим играта ти

Коментар

Баси, то бива си нагъл. Аз съм човекът в този форум, който посочва точен вход и компании без недомлъвки. То затова се и дразниш.

---

Чак пък да се радвам, ай това няма да го смятаме
                    Дай още един опит

Коментар

• Виж сега, лошо няма да те е шубе. Но тогава си трайкай и не ни замеряй с тъпи тикъри, които не казваш на какви ниво си купил или продал

И после ако се дигнат да повтаряш до припадък как са се диганли, а ако паднат да се измъкваш като ... из ...

Ай сега ще следим какво ще направиш със SU

С LAKE си нагоре. Малко ама нагоре

Стискам палци нещо да излезе, особено ако днес не си на демо

Коментар

• Хаха, точно ти не си този човек

Шубе те е да не видим резултата от "търговията"

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Баси, то бива си нагъл. Аз съм човекът в този форум, който посочва точен вход и компании без недомлъвки. То затова се и дразниш.

Коментар

• Баси, то бива си нагъл. Аз съм човекът в този форум, който посочва точен вход и компании без недомлъвки. То затова се и дразниш.

---

Last edited by terziеv; 29.09.2020, 19:45.

Коментар

Най накрая се престраши да посочиш цена за вход, дори и на демо да е.
                            Тъкмо да ми покажеш как се отиграва.

И вземи пийни една ракия довечер, че си мн изнервен нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение

Е най накрая че ти е писнало вече, да даваш акъли и на счетоводителите.
                              Ти чат пат взимай и калкулатора да се учиш да смятай я процент я доходност, че по малко да се излагаш
                              Мамин златен, я ми кажи колко МИ е доходността, моля? И отворко, мамин, ти търсил ли си счетоводна къща, където нямат проблеми с оформя на данъците от четири борси и поне седем юрисдикции. Айде, у лево, че сигурно Тръмп плаща повече данък от тебе.

---

Такива загубеняци като тебе ме амбицират да взема отиграя и някоя нафтова. В това време можеш да ходиш да се обадиш на другия загубеняк, за да обсъдите защо сте толкова умни и ги разбирате борсите, а не можете да изкарате пари от тях.

Last edited by terziеv; 29.09.2020, 18:55.

Коментар

ДА! 200 камъка реалнa доходност за под 30 секунди. От златната мина на Ташункича. Дребен като мен и на толкова се радва. Докато натисна бутона и удари лимита за продажба. Егати ликвидността, егати чудото. Maй ще ставам от масата за днес, за да не си насилвам късмета. А още по-голям кеф, че най-накрая си намерих счети, което да разбира за какво му говоря.

---

Иначе на когото му се рискува преди дебатите, може да направи гранде пачка. Гледам обаче, че и коловете я отразяват тази възможност. Очакват се спасителни пояси за хотели, авио... тези три неща.
                                Е най накрая че ти е писнало вече, да даваш акъли и на счетоводителите.
                                Ти чат пат взимай и калкулатора да се учиш да смятай я процент я доходност, че по малко да се излагаш

Коментар

Working...
                                X