IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този път 3,200 може и да пропука

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Споко.Не се шашкай за ЕТ.Тя е хубава артия.Сега като отнесем Байдън като куцо пиле домат и Тръмп дойде на власт ще има яко изригване нагоре.Ако спечели ауцхаймлера борсите ще влязат в мечи пазар.
      Байдън ще е новият президент!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
        Mда, Ташункича излезе най-прав. Не е истина как пропуснах да разкарам ET навреме. Едната ми хартия направо размаза прогнозите и въпреки това е на малък минус.
        Споко.Не се шашкай за ЕТ.Тя е хубава артия.Сега като отнесем Байдън като куцо пиле домат и Тръмп дойде на власт ще има яко изригване нагоре.Ако спечели ауцхаймлера борсите ще влязат в мечи пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

или Тръмп натиска пазара за да уплаши и консолидира електората си
          знае ли човек пък и смее ли да пита
          А как ли се чувства в момента професор Пени с и без това отрицателната си доходност хихихихи! Трябва да е станала още по-отрицателна хихихи! Но нищо му няма той е академичен финансов гений а аз само спекулант който обича да излиза навреме от артии когато усети буря хихихихи!

Коментар

• Mда, Ташункича излезе най-прав. Не е истина как пропуснах да разкарам ET навреме. Едната ми хартия направо размаза прогнозите и въпреки това е на малък минус.

Коментар

• Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнение
              Днес умишлено не си продадох 225-те Рено, въпреки че стигнаха и преминаха целта от 25.2.
              Мисля, че стана време да прескочат бариерата на 25-те и да докарат до към 27.2-27.5.
              А да видим следващата седмица!
              Е, гледаме я. Резултатът не е добър.
              Още един урок: имаш ли цел - спазвай си я.
              Досега щяха да са ги осчетоводили и да чакам нова добра цена за вход.

Коментар

• Пак. Тъпизми. Както. Винаги.

Щеше да заработиш еваларка, ако беше казал май месец взимам на $39 и то не взимам малко и юни беше продал примерно на $55+ и после да скокнеш на нещо друго

Ти обаче после се набуха още в WELL на $52, смъкна яко възвръщаемстта и сега и с това си дългосрочен, като с много други от типа на XOM и да не ги изреждам всичките

Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                Баси... и с WELL ли съм се бил прецакал. Знам, че 26% доходност за точно пет месеца не са върха на сладоледа, ама все пак това е една от най-големите компании в сектора и малко трудно се чупят рекорди. Извинявам се на тези, които са ме послушали и са пропуснали по-добри сделки.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Дааа,
                  Големите разбраха, че Рижият сдава багажа....
                  Аз съм изпълнен с надежди, че борсите по света ще направят едни 10 % надолу, а може и повече..
                  След лек спад БФБ ще ни зарадва с оптимизъм и до Коледа ще имаме 20 % ръст ( а дано, но ...)
                  или Тръмп натиска пазара за да уплаши и консолидира електората си
                  знае ли човек пък и смее ли да пита

Коментар

• Дааа,
                    Големите разбраха, че Рижият сдава багажа....
                    Аз съм изпълнен с надежди, че борсите по света ще направят едни 10 % надолу, а може и повече..
                    След лек спад БФБ ще ни зарадва с оптимизъм и до Коледа ще имаме 20 % ръст ( а дано, но ...)

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

според мен едрите риби друсат крушата да опадат слабите спекуланти
                      който и да спечели изборите ще има яко рали, винаги е било така, пазарите се кефят на "сигурността" че има президент
                      мисля че с този спад се готвят за скок
                      ще видим

не е препоръка и ми е все тая как пазара ще флуктуира
                      гледам му сеира

да му мислят играчорите
                      Съгласен съм с теб и много ми се иска да си прав. Само да не стане като с мечката и дренките.

Коментар

• Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнение
                        Пазара надолу, Covid нагоре, на Trump му спретнаха перфектна буря, няколко дни преди изборите. Демократите го стиснаха за матракулките яко.
                        според мен едрите риби друсат крушата да опадат слабите спекуланти
                        който и да спечели изборите ще има яко рали, винаги е било така, пазарите се кефят на "сигурността" че има президент
                        мисля че с този спад се готвят за скок
                        ще видим

не е препоръка и ми е все тая как пазара ще флуктуира
                        гледам му сеира

да му мислят играчорите

Коментар

• Пазара надолу, Covid нагоре, на Trump му спретнаха перфектна буря, няколко дни преди изборите. Демократите го стиснаха за матракулките яко.

Коментар

• Днес CCL e на промоция ;-)

Вече с потенциал за +1300%

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

Знам, че си наясно напълно с движението на цената на газа, но за тези от колегите, които по-рядко и по-повърхностно следят цената, нека имат в предвид, че тя е само 2% по-високо от цената в петък. А в Североизточните щати, където оперира AR/AM дори е 2% по-ниско.
                              Благодаря, но признавам, че в този случай и аз хвърлих един повърхностен поглед на Хенри. Динамичничко е днес. Взех малко на 3,76 и може би избързах.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                                Продавате ли?
                                Не! Купувам!

Коментар

Working...
                                X