Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Най-накрая да освободя ресурс за по-голямо парче от AR/АМ и те вече не са за купуване. То от тези май само ET остана на промоция.
Днес май ще съм пас. Не виждам нищо за купуване (гррррр между ръцете ми мина LAKE, мамамустара!). Не ми се и продава, че са ми убавци.
Приемам предложения. Без тех.
---
А пазарът вече избяга. Не виждам очевадни промоции, като до преди 5-6 дни. Имотните, финовете, газ/нафта в небето. Добивните почти не са паднали... със сигурност има, ама следя близо двеста и от тях не виждам нещо начертано. А миналата седмица се чудех кое по-напред да взема.Last edited by terziеv; 11.11.2020, 17:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
За шортене ли става дума? На колко ги взе че на 266 продаде?. Ще видим кой бил крив кой прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеАз напълних гащите с БАБА-таи сега на 266$ и излезнох с 40% от позицията си да изчакам да видя какво ще става.
Гледам, че почнаха да излизат и новини колко невероятен бил деня "Singles Day" на BABA-та днес и обикновенно новините са точно на обратно.
Гледам че и 268$ стигна на пре-маркет-а ама като цяло се мъчи доста в тези граници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Бъди нащрек.Не ме кефи нещо пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Бъди нащрек.Не ме кефи нещо пазара.Last edited by pantaleev; 11.11.2020, 16:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеАз напълних гащите с БАБА-таи сега на 266$ и излезнох с 40% от позицията си да изчакам да видя какво ще става.
Гледам, че почнаха да излизат и новини колко невероятен бил деня "Singles Day" на BABA-та днес и обикновенно новините са точно на обратно.
Гледам че и 268$ стигна на пре-маркет-а ама като цяло се мъчи доста в тези граници.
Коментар
-
Аз напълних гащите с БАБА-таи сега на 266$ и излезнох с 40% от позицията си да изчакам да видя какво ще става.
Гледам че и 268$ стигна на пре-маркет-а ама като цяло се мъчи доста в тези граници.Last edited by pantaleev; 11.11.2020, 15:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеС BABA в момента стават интересни неща. Върви премаркет с нелоши обеми на цена >261. В същото време в ХК цената е 256. Сигурно пропускам нещо, но преди не съм виждал такава разлика. Или пък китайците са някви тъпаци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Edва ли има много хора във форума, които да са по-добре запознати с точно тези компании, отколкото си ти самата.
Иначе чудесно е, че спорите, ако е заради самия спор. Реално право имат само тия с гадателските способности. Не знам тук има ли такива)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
стига си драскал тук - писах ти 3 майла. Виж ги - намерих дойна крава.
Иначе вчера купих Ørsted и NKT, и днес са ми нагоре. Портфолито съм го пускала назад. BAVA също ги имам и са леко нагоре днес - пропуснах да ги продам на пика преди няколко месеца и от тогава са ми на дълбок минус. Дано от хубавите новини днес се съживят леко. Carlsberg (CARL B) също отдавна чакам да скочат и скочиха ама изпуснах пика да ги разкарам. А месеци ги чаках да мина на плюс. На много малък плюс съм от тях и ще чакам следващия пик
Коментар
Коментар