IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Който имаше акъл се качи на Ролса, прибра парата и слезе. Който няма акъл, не само няма собствени идеи, но и го е шубе да следва добрите идеи на другите. Гледай да не пищиш, когато Antero удари 5 и пак да пишеш, че някой лъже.

Пак ще дойде време за Ролса. За малки суми не става, защото таксите са ми високи. С големи не ми се рискува в момента.

Коментар

• Я, Ролса паднал на 80. Нема ли да влизате да прайте пачка. До колкото виждам за кратко е паднал до 25 -30 или бъркам.
      220 процента на горе.

Rolls-Royce Holdings
      LON: RR

82,49 GBX +56,70 (219,87%

https://www.google.com/search?client...sclient=psy-ab
      Last edited by Todor Sabev; 29.10.2020, 00:00.

Коментар

• Antero са жилезни. Пак добър отчет. Не че това ще спре сурването, ако утре затворят още нещо. WELL горе долу, но определено можеше и по-зле. Изобщо дяволът не е чак толкова черен... засега.
        Last edited by terziеv; 28.10.2020, 23:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Малко рисково ми се струва, ако и да смятам, че индустриалните ще дърпат. На колко я виждаш догодина?
          12+ към края на 2021г.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
            GE (General Electric Company) мисля че вече става за купуване. Догодина напролет очаквам да се изстреля яко нагоре.
            Малко рисково ми се струва, ако и да смятам, че индустриалните ще дърпат. На колко я виждаш догодина?

Коментар

• GE (General Electric Company) мисля че вече става за купуване. Догодина напролет очаквам да се изстреля яко нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                Който и да победи акциите ще скочат
                Мммммне всички. Ако бях на теб и свекъра, баш сега почвам да бутам всички излишни пари на борсата. В стабилни дивидентни. Дори още да паднат малко, пак ще сте на двуцифрена далавера. За съжаление аз не мога да си го позволя и май ще гледам отстрани как ставате милиардери. На няколко порции всеки ден. Вече има такива, които са по-евтини от активите си. AR пак ще лансирам. AM не е за днес по обясними причини.

Коментар

• Който и да победи акциите ще скочат

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Не мисля че той ще е като гледам настроенията на американците,но ако стане президент ще стане много лошо за борсите.И ще има нова война.
                    Важно е кой брои гласовете. Т.е. според мен Тръпм е история и дали има или няма подкрепата на мнозинството е без значение.

---

Eдинственото, което ми хрумна е да купя едни безумни опции на маскаджии.
                    Last edited by terziеv; 28.10.2020, 19:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Байдън ще е новият президент!
                      Не мисля че той ще е като гледам настроенията на американците,но ако стане президент ще стане много лошо за борсите.И ще има нова война.

Коментар

• Този път 3,200 може и да пропука

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение

Споко.Не се шашкай за ЕТ.Тя е хубава артия.Сега като отнесем Байдън като куцо пиле домат и Тръмп дойде на власт ще има яко изригване нагоре.Ако спечели ауцхаймлера борсите ще влязат в мечи пазар.
                          Байдън ще е новият президент!

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                            Mда, Ташункича излезе най-прав. Не е истина как пропуснах да разкарам ET навреме. Едната ми хартия направо размаза прогнозите и въпреки това е на малък минус.
                            Споко.Не се шашкай за ЕТ.Тя е хубава артия.Сега като отнесем Байдън като куцо пиле домат и Тръмп дойде на власт ще има яко изригване нагоре.Ако спечели ауцхаймлера борсите ще влязат в мечи пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение

или Тръмп натиска пазара за да уплаши и консолидира електората си
                              знае ли човек пък и смее ли да пита
                              А как ли се чувства в момента професор Пени с и без това отрицателната си доходност хихихихи! Трябва да е станала още по-отрицателна хихихи! Но нищо му няма той е академичен финансов гений а аз само спекулант който обича да излиза навреме от артии когато усети буря хихихихи!

Коментар

• Mда, Ташункича излезе най-прав. Не е истина как пропуснах да разкарам ET навреме. Едната ми хартия направо размаза прогнозите и въпреки това е на малък минус.

Коментар

Working...
                                X