Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПо принцип ако си купил под 100 евро може още днес да продадеш с над 20% печалба. Според мене кризата във VW ще има положителен ефект също и в малко по-дългосрочен план.
Но автомобилният бизнес е доста цикличен и не е за дългосрочно държане. Аз съм готов да държа 2-3 години, но ако скочат на 200 в следващите 12-18 месеца сигурно ще продам.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТова което сега казваш,го казах преди седмица същото
И аз съм влязал дълъг там.
А Импе,има още много на къде да растат теслите,особено като набузят и цената на петрола след известно време.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеО,не мисля да чакам толкова много,пазарите са по динамични от колкото си мислиш,казаха,че до края на 16-та ще оправят белята.
Но автомобилният бизнес е доста цикличен и не е за дългосрочно държане. Аз съм готов да държа 2-3 години, но ако скочат на 200 в следващите 12-18 месеца сигурно ще продам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДа,слядя ги Дойчовците,ще видим какво ще направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеLond Deutsche Bank in premarket at 23.50
Goal: 25Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениеLond Deutsche Bank in premarket at 23.50
Goal: 25
парите от пе4албата отиват zа SOS Kinderdorf.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеКостенурките са добър bet, но човек трябва да се запаси с малко търпение. Според мене тези, които са готови да чакат 2-3 години ще бъдат много щедро възнаградени.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТова което сега казваш,го казах преди седмица същото
А Импе,има още много на къде да растат теслите,особено като набузят и цената на петрола след известно време.Last edited by Misho ILIEV; 08.10.2015, 00:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеНе са паднали достатъчно за да са атрактвни дългосрочно.Аз се набухах в костенурките,вижда ми се по перспективно на тези нива.Германците няма да си оставят магарето(голфа) в калта
А Импе,има още много на къде да растат теслите,особено като набузят и цената на петрола след известно време.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
И аз позаглеждам теслата, макар да е ясно, че никой Българин няма да си купи кола, която се казва така.
Наско - ако очакваш да падне до 178 евро (примерно) - няма да стане. Изтърван могъщият ръст туканка е - ъх, който си е купил 12-а година, просто е намазал сосно с тия тесли. Но дългосрочно още ще расте - само дето са простаци и не снасят дивиденти. Засега.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеTSLA, започват да стават симпатични от тези нива,напук на новия X, падат.
За бай са дългосрочно-пада им чистата печалба,но реинвестират,и пазарната капитализация се умножава,има хляб,че и салам в тоя бранш.
Коментар
Коментар