If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хахаха! И трябваше да шортваш.Това е играта.Теб те е страх да шортваш а вчера си личеше от ситринта че ще има яко шорт.
Да шортвам пък съвсем ме е страх - абсурд. Квото си мислиш че личи може да се окаже накрая че друго си е личало. То ако така си личеше нямаше да има разорени и самоубийци - всички те са си мислели, че е личало, ама ... не би.... Ако изобщо нещо си личеше нямаше да има и сделки щото никой нямаше да продава, когато си личи че активът му ще расте и никой нямаше да купува когато си личи, че трендът е надолу.
До късмет си е. Никой не ми отговори на предния пост дето питах къде сбърках. Може би щото никой не вижда грешка, а само каръщина.
Евала Ташнко, КОЕ,КОГА,ОТВАРЯ, ЗАТВАРЯ,КОЛКО( тия питанки от БАЦЕ, РЕСПЕКТ, най-харесвам). Сега пак ще се намери някой истински загрижен "ПАТРеОТ" , да се обяснява, така сме за жалост ние у БУЛГЕРИЯ.
Наблюдавай Ейпъл.Виж го сега как ще отиде над 117 $ и ще стане за шорт.После ще се покрие на 116 и нещо.
БГ, ИБ през Карол. Кеш акаунт. След всяка продажба 1-2 дни осчетоводяване. Това е ситуацията.
Така не можеш да дейтрейдвъш.Трябва ти 25 000 $ в акаунта за да ти разрешат дейтрейдърството.Освен това трябва да си удължиш сесиите.Да можеш да търгуваш на пре и афтър маркета.
И как точно да се стегна. То замина. Знаех си, че вчера е ден за продан ама пусто FOMO. Проблемът ми е, че квото и да направя се оказва грешка и това ме парализира и не смея нищо да правя повече
Драйфа ми се от шортери - ебаха майката на маркета
Хахаха! И трябваше да шортваш.Това е играта.Теб те е страх да шортваш а вчера си личеше от ситринта че ще има яко шорт.
Нъц, назад съм и стискам с палци. Подлъгах се по миналия път... Бабата обаче не е толкова надценена и под 220 бая трудно. AMD може и до 40 да слезе. Едва ли, ама няма да е невероятно.
Иначе за повечето явно съм бил value nerds.
Revenge of the Value Nerds as Singles Day Kicks Off
---
В интерес на истината, ако не бях махнал стопа, когато добавях, сега щеше да е по-добре. Не си последвах собствения съвет, признавам. Имам поръчка и на 255 за секи случай.
А така. Ама иначе аз да продавам на загуба. Грешката ми не е, че не продавам на загуба, нито че съм се набухала с технически, а че не ги продадох, когато бях на тлъст плюс от тях.
И ква е тази половинчата ротация, като CCL потъва !!!!
Intel повече не пипам - седи и отлежава докато мине на плюс. Аз такъв бой от друга акция не съм яла какъвто от Intel. Толкова го намразих, че напук не купих като беше на дъното и пак напук взех AMD.
Нъц, назад съм и стискам с палци. Подлъгах се по миналия път... Бабата обаче не е толкова надценена и под 220 бая трудно. AMD може и до 40 да слезе. Едва ли, ама няма да е невероятно.
Иначе за повечето явно съм бил value nerds.
Revenge of the Value Nerds as Singles Day Kicks Off
---
В интерес на истината, ако не бях махнал стопа, когато добавях, сега щеше да е по-добре. Не си последвах собствения съвет, признавам. Имам поръчка и на 255 за секи случай.
Добре де, не можеш ли да кажеш "продавам при 2000 загуба" и да натиснеш "продавам", ако стане толкова загубата???
После можеш да купиш по-евтино. А не обратното - да продаваш на печалба и да я хабиш, за да купуваш същото, но по-скъпо.
Може и бих го правила ако знаех, че ще пада още. Но когато всеки път като си продал на загуба с идеята да купиш по-евтино после, но то се е качило моментално след като си продал... тогава вече губиш смелост и просто седиш, гледаш тъпо и се самосъжаляваш. Ето - тръгнаха пак нагоре техническите. Кво щях да правя ако бях продала?
И как точно да се стегна. То замина. Знаех си, че вчера е ден за продан ама пусто FOMO. Проблемът ми е, че квото и да направя се оказва грешка и това ме парализира и не смея нищо да правя повече
Драйфа ми се от шортери - ебаха майката на маркета
Аз казвах, че Интел е по-добре от АМД, ама кой да слуша.
Определи си някакви лимити за загуба/печалба и няма какво да го мислиш - само ще се продаде/купи. Или с други думи - стопове.
Никакви стопове - собственоръчно се преебавам достатъчно качествено, не ми требва и автоматично да го правя.
И аз си казах много умни неща ама не се послушах
Коментар