Първоначално изпратено от pantaleev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеМи аз съм малко резервиран към техническите с тези ръстове от преди това. Имах няколко амазончета от вчера и днес ги продадох като скокнаха на 3122$ (не дочаках края на деня). Нещо май няма тенденции за ръст. Освен ако не споменат нещо за стимулите тези дни пак. Като цяло почнаха да заливат с новини за вируса и проблемите около изборите. Според мен шанса да върне надолу пазара е по-голям от колкото да тръгне нагоре тези дни ако продължи така с тези лоши новини само.
@Ташунко със сапа ти през коя платформа търгуваше ?
Коментар
-
Ми аз съм малко резервиран към техническите с тези ръстове от преди това. Имах няколко амазончета от вчера и днес ги продадох като скокнаха на 3122$ (не дочаках края на деня). Нещо май няма тенденции за ръст. Освен ако не споменат нещо за стимулите тези дни пак. Като цяло почнаха да заливат с новини за вируса и проблемите около изборите. Според мен шанса да върне надолу пазара е по-голям от колкото да тръгне нагоре тези дни ако продължи така с тези лоши новини само.
@Ташунко със сапа ти през коя платформа търгуваше ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
що бе - който е купил снощи технически днеска се облажил. Дау много скочи и е нормално леко да коригира днес. Аз съм доволна - върнах си вчерашната загуба
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Не го бива днес.Измъчена работа.Виждаш ли как изгуби интусиазъм пазара.Обикновенно след това следват разпродажби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнениеНещо реалността май почна да натежава на пазара.
Нещо замря работата последните няколко часа. Пулс на труп има..
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Уфф, в гинко билоба инвестирай. 100 пъти го обяснявах. С други думи - 37% данък има тук и нямам никаква файда. Написах ти кои/къде са ти с 0% при източника.
---
Затварям дюкяна за днес. загубих си времето и нервите да зяпам как газови и танкери летят, а аз отдолу подсмърчам като циганче в канцелария. Каква стана тя... каквото исках да имам най-много ми е 5% от портмонето. Даже техът, дето не го искам, ми е повече. Това да си пророк е много неблагодарна работа.
Данайците на AHТ, мамаимбезменеизлетеха.
Да, казал си ми че ако е LP (OMP са точно LP) е без такса дивидент в Револут. Но не разбрах защо точно в Револут. Ето това е от сайта на OMP по темата, но не му разбирам смисъла. Ако може на проЗ бъргарски някой да го преведе, не буквално, щото буквално и аз си го превеждам, а понятно:
A partner in a publicly traded partnership owns units of the partnership rather than shares of stock and receives cash distributions rather than dividends. Any cash distributions made by a partnership are not taxable as long as the partner’s tax basis in that partnership exceeds zero.
Последната част на изречението по-конкретно не ми е ясна. И означава ли, че ако купувам през моя брокер ще плащам такса източник понеже не е Револут?
Коментар
-
Какво имаш предвид с 0% дивидент? Нищо не разбрах. Утре им е ex-divident и дават по 0.54$ на акция. Мисля, че ако се купи днес ще се вземе дивидидент. Или греша?
---
Затварям дюкяна за днес. загубих си времето и нервите да зяпам как газови и танкери летят, а аз отдолу подсмърчам като циганче в канцелария. Каква стана тя... каквото исках да имам най-много ми е 5% от портмонето. Даже техът, дето не го искам, ми е повече. Това да си пророк е много неблагодарна работа.
Данайците на AHТ, мамаимбезменеизлетеха.Last edited by terziеv; 11.11.2020, 19:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ако можех да го дръпна с 0% дивидент, щях да влача. Проверих и няма няма начин, та смисълът абсолютно се губи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеterziev, зимай OMP. Аз избързах и го взех скъпо на оупъна ама падна малко от тогава. Поне тлъст дивидент да хванеш последен шанс
Днеска умрела работа - почти ми изядоха печалвабата от датския маркет
Коментар
-
Най-накрая да освободя ресурс за по-голямо парче от AR/АМ и те вече не са за купуване. То от тези май само ET остана на промоция.
Днес май ще съм пас. Не виждам нищо за купуване (гррррр между ръцете ми мина LAKE, мамамустара!). Не ми се и продава, че са ми убавци.
Приемам предложения. Без тех.
---
А пазарът вече избяга. Не виждам очевадни промоции, като до преди 5-6 дни. Имотните, финовете, газ/нафта в небето. Добивните почти не са паднали... със сигурност има, ама следя близо двеста и от тях не виждам нещо начертано. А миналата седмица се чудех кое по-напред да взема.Last edited by terziеv; 11.11.2020, 18:25.
Коментар
-
За шортене ли става дума? На колко ги взе че на 266 продаде?. Ще видим кой бил крив кой прав.
Коментар
Коментар