IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Yes Yes Yes!! Хахаха! Шорт села ми за 100 000 $ от вчера проработи.Всичко което шортнах пада..Хахаха.Пипнах ги алчняците.!! Шибания Боинг от 222 $ шорт като нищо ще го покрия на 200 $ а може и на 180 $ да иде знам ли ! Я да видим някой няма ли да ме попита дали играя на демо хахахаха !!!!!

Коментар

• Тия лъжци карнивалите се отказали да пускат емисия, а вместо това си изкупуват акции - затова растат. А аз заради тази емисия продадох. Кво и да праиш братче от лъжи няма как да се спасиш - всеки може да ти го натакова както и когато си поиска. Чудя се при това положение как някои хора продължават да се имат за много смарт и за по-добри от други, без дори да са врачки
      Last edited by IvelinaJensen; 25.11.2020, 17:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
        Терзиев е още на минус с WFC. Взе WFC на 10 юни на около $30. А може и няколко дена по-рано да е взел на $32-34.

Защо сега пуска тези пед..ски изказвания? Защото е "мъжка" пу...ка

Аз не знам защо изобщо му се връзвате на пу...вските номера

Той е за съжаление, може някякви проблеми да има, всячески се опитва да се доказва, като бяга от конкретика, защото ако влезе всичко ще блесне

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
          срутът продължава и днес
          По‐скоро се наместват нещата. Едно е -3%, друго е -%8. Ако човек е безобразен късметлия, няма проблем. В противен случай се замисля дали една печеливша компания не е по-добра сделка от една губеща.

Fortum държиш?
          Last edited by terziеv; 25.11.2020, 15:38.

Коментар

• срутът продължава и днес

Коментар

• Хахаха, мишоците пак коментират как другите правят пари, щото самити те не могат.

Доказаният!!! документално лъжльо Мунчо продължава да наглее. Кажи за другите ми загуби. WASH на 50 я взех сигурно. Или на 60? На теб ти не пречи каквито и глупости да напишеш. Нямаш дъно.

Коментар

• Терзиев е още на минус с WFC. Взе WFC на 10 юни на около $30. А може и няколко дена по-рано да е взел на $32-34.

Защо сега пуска тези пед..ски изказвания? Защото е "мъжка" пу...ка

Аз не знам защо изобщо му се връзвате на пу...вските номера

terziеv
                Junior Member
                ·
                10.06.2020, 18:55
                ALK удари стопа и се продаде 41,8 - 58% печалба за позицията. Не е зле за по-малко от месец, но все пак ме изненада леко неприятно. Очаквах спад и след това ръст, затова сложих уж безопасен трейлинг от 9 долара. Благодарско, pibbel. Мисля да взема отново, ако падне под 38.

Някоя по-изгодна сделка виждате ли тази седмица? Да не е свръхспекулативна, защото нямам енергия да следя нонстоп пазара или да треперя уикендите. Финансовите доста върнаха днес, но вече имам WFC.

Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                Сега хвърлих едно око моментната цена е 26.31
                Най ниската за последните 3 мес че дори и година е 20.76
                баси късмета тр да имаш да си взел на дъно

Какви са тия 32% какви фантазии брат

Коментар

• Не съм Ванга, но продължавам да не разбирам къде мислиш, че ще отидат всичките пари? Как да паднат сериозно и дългосрочно индексите? Имотите и те са в небето, заедно с останалите реални активи. Нищо чудно при Бидон съвсем да залитне към планова икономика и да унищожи някой друг сектор, но парите просто ще се прехвърлят към хипстъриите. Дългът трябва да бъде обезценен. Има и един друг начин за бързо изгаряне на пари, но да се надяваме, че чак дотам няма да стигнем.

аз например просто не мога са се накарам да продавам. Дори тези, които направиха по 30-40% за няма и месец. Още ми изглеждат подценени.

добавка от главната:
                  Ел-Ериан съветва инвеститорите да бъдат много избирателни. „Всъщност трябва да спрете да купувате ETF-и“, казва той. „Това всъщност е времето за активно управление, за подробен анализ, за планиране на сценарии и за тактическо инвестиране“.
                  Last edited by terziеv; 25.11.2020, 08:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                    Пич, не съм съгласен. Балоняцит може и да паднат, ама половината борса е все още подценена. Машини за пари има на x10 печалба, ако и да не са джендър френдли. Виж BTI например. Колко може да падне според теб.
                    Точно тютюн да препоръчваш, при положение, че хората под 40 пушат повече трева, отколкото тютюн.. Тези едноцифрени П/Ета ми напомнят точно ситуацията с петролните компании, преди петролът да тръгне здраво надолу, поне алкохол да беше, той поне засега се очертава "вечен" хит.

Коментар

• terziev, аз като говоря за пазара имам предвид големите индекси, а вече вътре могат да се намерят компании които се движат с голям процент в една или друга посока. Ти си открил нещо, което се движи повече , но на това не може да се заложи с големи суми. Важно е движението на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
                        Понеже съм алтруистично настроен ще препоръчам да погледнете данайците и да натоварите. Не с шепи или кофи, а с цели кораби. Моля.
                        кои са данайците

Коментар

• Понеже съм алтруистично настроен ще препоръчам да погледнете данайците и да натоварите. Не с шепи или кофи, а с цели кораби. Моля.

Коментар

• Пич, не съм съгласен. Балоняцит може и да паднат, ама половината борса е все още подценена. Машини за пари има на x10 печалба, ако и да не са джендър френдли. Виж BTI например. Колко може да падне според теб.

---

Бaaaаси, за втори път вдигам profit taker-a на WFC. Вече > 60%. Като си помисля, че продадох половината позиция на едно 15-тина процента и неам кръв.
                            Last edited by terziеv; 24.11.2020, 20:11.

Коментар

• И аз съм на мнение, че твърде много се покачиха за два дни, DOW гони + 1000 пункта. Aма нищо чудно и утре в сряда да има ръст, четвъртък- ден на благодарността и петък да върне.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                Колко мазно съм нашортвал Боинг с 235 бр на 222 $ И той вече е 219 $.Сладък мамин Боинг.Обичам те.
                                Ти си ега ти супермена. Но то и аз се чудя как може такъв боклук да се търгува на ок. 220.

Коментар

Working...
                                X