Баси, не може да е случайноС

Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Interactive Brokers had more than 1 million accounts at the end of November, a 52% increase from a year earlier, and hit a record $1.8 million daily average trades in the third quarter, more than double the same period in 2019.
Flood of Day Traders Strains Online Brokers and the Backlash Is Swift
https://www.bloomberg.com/news/artic...klash-is-swift
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Нааа, вероятно е обратното. Това ти е take profit (продажба с лимит), другото е стопа. Можеш да го видиш като bracket.
Това е по-скоро, когато не купуваш много дългосрочно. Задаваш две цени... аве я си гледай https://www.youtube.com/watch?v=DdLMEVNjFkk и чети https://www.interactivebrokers.com/en/index.php?f=583
И я гледай цени https://www.interactivebrokers.com/e...1590&p=stocks2
При твойте обеми, ще ми докараш бонус като реферал. Досега си мислех, че никой тука не може да направи 300+ гущера комисионни, ама явно може.
---
......x2, мразя мразя мразя, когато забравя да цъкна AON за някоя поръчка. То комисионната ми излезе повече от печалбата. Какви са тия хора, на тоз ликвиден пазар, които продават по 20-тина акции от по 4 долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
от къде да знам че така е трябвало
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Убихта! Трябваше през моя линк да се регистрираш. Ама няма се плашиш, те тука 2/3 от пишещите не могат да се оправят напълно терминала.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Аз тъкмо се регнах в ИР и се опитвам да го разучавам и си мислех че ми се струва, че е бъгясал. Но явно верно е така. Не мога да се оправя хич с него - много ми объркана платформата
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеIBKR пак се скапа, ама този път е яко насирането. Е те в такива моменти настръхвам. Къде къде по-сериозен страх имам от срут на посредника, отколкото на индексите.
[ATTACH=CONFIG]n3687981[/ATTACH]
---
добавка: И "Робинхуд" бил сдал багажа. Интересно ще е някой да сравни обемите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЖътва на балоняците може би. Моите тръби още си растат. Иронията е, че пак ще остана с един кош ET, а AM/AR, които се съдрах да рекламирам, ще заминат с някакви мижави +25%.
Бях чел някъде, че Сорос не се ядосвал, когато сбърка и загуби. Най-много го било яд, когато правилно определи посоката на пазара, но не дръпне съотвената печалба.).
И тези китайски електрички са невероятни). На ден мърдат с по 5-10% нагоре надолу. Издебваш някой по-голям спад и купуваш и после продаваш като се вдигне. Вчера от XPEV и KNDI сигурно имам по 10%+ на позициите им. Аз се опарих да държа електричките и сега само си играя дневно като имат някой по-голям спад. И за сега доволно се изкарва
.
XPEV в момента може би да изкара 1-2-3% ама пак е малко рисково ( XPeng stock drops to extend selloff after public share offering). KNDI малко в високо от вчера и днес. Според мен може би е хубаво да се изчака някой спад пак по-хубав и така.
Ъпдейт:
XPEV изкарало, докато си напиша коментара и даже го продадох:
12/08/2020 10:37:28 Sold 30 XPEV @ 49.7858 12/08/2020 10:20:08 Bought 30 XPEV @ 48.9365 Last edited by pantaleev; 08.12.2020, 17:40.
- 1 like
Коментар
-
Жътва на балоняците може би. Моите тръби още си растат. Иронията е, че пак ще остана с един кош ET, а AM/AR, които се съдрах да рекламирам, ще заминат с някакви мижави +25%.
Бях чел някъде, че Сорос не се ядосвал, когато сбърка и загуби. Най-много го било яд, когато правилно определи посоката на пазара, но не дръпне съотвената печалба.
Коментар
-
Днес май ще е ден за жътва:
"McConnell Refuses to Endorse Bipartisan Stimulus, Risking Deal"
www.bloomberg.com
А пък гледайте какво ще стане ако в Четвъртък FDA отложи решението си за ваксината с 1-2 седмици, което смятам, че е малко по-вероятно от колкото да я одобрят.
Ъпдейт: Сега не могат да сварят да бързат да напишат из всички медии, че на предварителната среща днес на FDA нещата с ваксината изглеждат положителни.Last edited by pantaleev; 08.12.2020, 16:20.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Какъв е тоя пуяк от АmeriFreight със 600 камиони Волво и 3000 ремаркета ;;
Почнал с брат си и за 18 год са го изградили ;;
Ама 9 год са били със изтекла студентска виза ;;
Ноември и декември, май са яко натоварени със товарите, тази година ;;
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ей голяма игра стана с днес. SQQQ + китайски електрички + подценени компании + 40% кеш.
Леко съм на + като пазара върви леко нагоре .. и съм много на + когато върви надолу. ( Е и много на минус ако тръгне много нагоре
ама без риск няма печалба ).
Last edited by pantaleev; 07.12.2020, 21:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТова тук в Щатите много ми помага да не влизам в кризите които непрекъснато стават особено в коя бизнес.
Почнал с брат си и за 18 год са го изградили ;;
Ама 9 год са били със изтекла студентска виза ;;
Ноември и декември, май са яко натоварени със товарите, тази година ;;Last edited by hazard; 07.12.2020, 20:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеIBKR пак се скапа, ама този път е яко насирането. Е те в такива моменти настръхвам. Къде къде по-сериозен страх имам от срут на посредника, отколкото на индексите.
[ATTACH=CONFIG]n3687981[/ATTACH]
---
добавка: И "Робинхуд" бил сдал багажа. Интересно ще е някой да сравни обемите.
Да свършват тези Брексит преговори, че да се оправят платформите.
Коментар
Коментар