Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Пффф големия трейдър иска се завидни умения да избереш такава куца позиция, ако приемем че си я купил на дъното ( а ти не си ), дори СиП500 не може да бие, да не говорим за Насдак.
Ко стана с 12те % всеки месец дето щеше да правиш в сънищата ли само.
Ако си погледнал и другата тема и аз писах за TSN и че съм взел:
"
pantaleev:
писа в тема | S&P 500 / NASDAQ | 03 ноември 2020, 20.47 ч.
Ето нали искаш реално време. TSN 56.92 - 60 броя. ( пак поради същата причина която до сега говоря ... малък риск и без значение...
"
Money съответно веднага ме оплю. Нямам нищо против момчето ... изглежда начетен ама си е очевадно че си има някакви психични проблеми.
TSN стигнаха до към 70$. Това са си 21-22%. SP500 е около 13-14% да кажем грубо в момента.
Аз нямам претенции да бия индексите .. но тогава когато се говореше за TSN според мен си беше добра оферта и със сравнително малък риск.
А пък и кой въобще е предполагал, че индексите ще са на такива нива в момента.Last edited by pantaleev; 17.01.2021, 19:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Аз съм близо 1/4 в храна (TSN ми е най-голямата позиция).
Ко стана с 12те % всеки месец дето щеше да правиш в сънищата ли само.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защо, защо... Заради шубето. По-лесно е да пишеш и да съчиняваш, а като сгрешиш да сменяш със задна дата, за да може поне в мокрите си сънища да си голям трейдър
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеДобре, защо от март досега не намери начин да вкараш поне 2к лева реални в борсите ?
Дават лесни потребителски заеми, можеше да продадеш нещо старо, кола, фото апарат, телефон, или да вземеш назем от приятел, кредитна карта и т.н.
Досега да си ги направил х5.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зеления Разгледай мнениеПривет, Някой интересува ли се от компании за средно/дългосрочно държане от рода на храна? Например тези: BRF S.A. (BRFS) имаха проблеми жестоки проблем заради COVID кризата и имат възможност за възстоновяване. Какво мислите?
Иначе старите, големи и стабилни от сектора са сигурна дългосрочна инвестиция. Просто в момента са много скъпи. ADM, ANDE, BG, NTR, FLO са печеливши, дивидентни и вероятно ще катерят още нагоре, но не мога да се накарам да вляза/допълня на тези нива. За истински дългосрочно държане e CHS, но за жалост имат само привилегировани. Ако слязат на добра цена - скачай там. Изброените са значително по-сигурни от банков влог, особено FLO, която не е скочила до небето. Иначе от пакетираните/замразени има един кош нелоши, но нищо не е наистина на ангебот.
Като цяло в момента най-интересни са ми ТR (стабилни, стари, дивидентни, добър баланс, почти сигурна 15% капиталова за година) и PPC - подценена, проблемна, спрян дивидент, но почти невероятно да фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
и как точно не я уважих? Не разбрах и попитах за пояснение с цел да те разбера. Неуважение щеше да е ако не бях разбрала и игнорирала поста ти. Освен това не аз пращам хората у лево, а ти?.
Важното е, че намерихме нивото на което можем да се разбираме при нужда.
Макар и да е невербално.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Аргументи са това. Очевидно не е прогноза за цената..
Положи малко усилие да уважаваш темата, моля.
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Какво не и харесват на AMD?Тази корекция на дневна,която се е заформила ако стигне до 75 долара ще даде хубава възможност да се купи по евтино.
Коментар
-
на кой въпрос отговаряш с това
Положи малко усилие да уважаваш темата, моля.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеЯвно има различни тълкувания)) Intel топръв тръгнаха нагоре. AMD кой е казал, че нямат намерение да се развиват?
Last edited by bokogega; 17.01.2021, 00:26."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
на кой въпрос отговаряш с това
Според него и terziev бъдещето на АМД не е сигурно поради конкуренцията
Експерти казват , че чиповете на Хуауей са 5 години пред другите. Не знам. Една продуктова криза като в интел и може да стане грозно.
Така го разбирам аз, какво ти казват.
Поздрави
- 1 like
Коментар
Коментар