Първоначално изпратено от ПИЧ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Аз си имам друга стратегия....
Обявявам си загубите - примерно преди 3 г бяха 40 К.....Да дее, но щом съм жив, начи ми дебела масчицата и ще презимувам ......
пп А кога цъфнат налъмите, ще бъде такъв живот.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Абе повече приказваме отколкото печелимА за загубите, плачкаме си нощно време под юргана, иначе сме ербап!
Обявявам си загубите - примерно преди 3 г бяха 40 К.....Да дее, но щом съм жив, начи ми дебела масчицата и ще презимувам ......
пп А кога цъфнат налъмите, ще бъде такъв живот.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеТова вярно ли е бе чичо...нашата българска борса ?
Коментар
-
Нека колегите в Америка, да коментират този текст: As of now, full direct stimulus payments of $1,400 would go to individuals with an adjusted gross income of up to $75,000, heads of household with up to $112,500 and married couples who file jointly with up to $150,000.
Това не е ли висок праг(дори за америка) или това е нещо средно. За България това е огромен доход на домакинство 150 хил$. (говоря за доход от труд). Да го коментираме за ориентир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение... Заредил съм една каруца с акции от нашата борсичка и чакам ГОДО....
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ето, Ивелина изкара едно стотина бона бруто, а за пети път поне пита как да видиш цените извън редовната сесия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧета темата отвреме - навреме и оставам с впечатлението, че всички печелите и то много...
Направо съм Фпечатлен.....
Борсата определено не иска акъл, а по-скоро топки. Имаше разни умни цитати по тоя повод, ама ги оставям на колегите от Отдел "Клишета".
Ето, Ивелина изкара едно стотина бона бруто, а за пети път поне пита как да видиш цените извън редовната сесия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЧета темата отвреме - навреме и оставам с впечатлението, че всички печелите и то много...
Загубите от 20-30 % на част от ракетите въобще не ви се отразяват. Кога падат го играете на късо , кога растат сте заредили в ниското и чакате макса, а през това време играете с деривати за едни бързи 10 %....Депресиран съм.....
Заредил съм една каруца с акции от нашата борсичка и чакам ГОДО....
пп Но все пак и един съвет - не е препоръка да се купуват акции , дето са на 12 г максимум.....Карл Маркс не трябва да се подценява..Все пак е икономист на столетието и цикличността е потвърдена от времето !
Успех и късмет !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Защото ти отчита сделките в редовната сесия а на премаркета на 29 януари стигна 218 $. Затова много често когато ти отваря редовната сесия графиката излиза със гап.Въобще на премаркета и на афтърмаркета стават страхотни сделки.
1. Как следиш движението на курса извън маркета? Има ли начин да си сложиш курс аларма за извънмаркета или просто си седиш и си следиш нон стоп.
2. За дейтрейдинга как се ориентираш за моментната посока на курса - технически анализ ли ползваш, здрав разум, интуиция, друго...?
Коментар
-
Загубите от 20-30 % на част от ракетите въобще не ви се отразяват.А за загубите, плачкаме си нощно време под юргана, иначе сме ербап!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Чета темата отвреме - навреме и оставам с впечатлението, че всички печелите и то много...
Загубите от 20-30 % на част от ракетите въобще не ви се отразяват. Кога падат го играете на късо , кога растат сте заредили в ниското и чакате макса, а през това време играете с деривати за едни бързи 10 %....Депресиран съм.....
Заредил съм една каруца с акции от нашата борсичка и чакам ГОДО....
пп Но все пак и един съвет - не е препоръка да се купуват акции , дето са на 12 г максимум.....Карл Маркс не трябва да се подценява..Все пак е икономист на столетието и цикличността е потвърдена от времето !
Успех и късмет !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
За твоите грешки - не лъжи - спомням си ясно твоя сериозна грешка от тук преди месец-два (няма да я споменавам публично).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Всеки греши. Дори на мен ми се случи. Веднъж преди години беше. Но работата е да си направим изводите. От така написаното, ти сякаш полагаш сезифови усилия, за да не разбереш къде е проблемът в случая. Той не е нито в техниката, нито в цифричките от счетоводния баланс. Няма лошо да учиш нови неща, но в случая тръгваш по грешен път, който няма да те предпази да настъпваш същата мотика.
Силно е да се каже, че полагам сизифови усилия, защото реално не правя нищо. Но ако имаш предвид късане на нерви - верно е - късам здраво.
За твоите грешки - не лъжи - спомням си ясно твоя сериозна грешка от тук преди месец-два (няма да я споменавам публично).
Само който не прави нищо не греши. А даже и не знам грешка, направена в усилия да постъпиш най-правилно дали се брои като грешка.
Коментар
-
Преди малко видях една много интересна статия на Марина Мучакова в Мениджър.бг " Как се декларират доходи от криптовалута". Много детайлно е описано- приложение, таблица, код. Някои неща са релевантни с дейтрейдинга, за които писах по-долу. Няма да слагам линк, че модерацията трие, но на база тази информация лесно може да се намери. Самата г-жа Мучакова е данъчен консултант в счетоводна кантора.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар