Първоначално изпратено от terziеv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Ти как я търгуваш тая нафта интра дей е в рейндж,а там е по добре не пипай.Дългосрочно е нагоре,но цената е подпряла на почти тригодишна съпротива.Не знам какво очакваш?
И вече турам само 8000 кинта щото се наплаших та нема много далавера ама така за занимавка стааLast edited by IvelinaJensen; 12.03.2021, 20:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеВече от личен опит НЕ препоръчвам да се пипа нафтата. Лази ми по нервите докато не ми издържа психиката и ме изтръска от клона преждевременно. Реално още не се знае дали беше преждевременно. А тъкмо си бях повярвала. Обърнете внимание на непредвидимите и движения"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Никола20 Разгледай мнениеКупих Inovio Pharmaceuticals (INO) @10.37. Търся 5% чисто..и бързо..
И току-що се продаде Meten Edtechx Education Group (METX) на 2.90. За три месеца - 22% са ми достатъчни.
Ще се черпя един Джеймисън по случая.
- 1 like
Коментар
-
Купих Inovio Pharmaceuticals (INO) @10.37. Търся 5% чисто..и бързо..
И току-що се продаде Meten Edtechx Education Group (METX) на 2.90. За три месеца - 22% са ми достатъчни.
Ще се черпя един Джеймисън по случая.
Last edited by Никола20; 12.03.2021, 18:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
OMP и нефтените са леко нагоре днес. Има нещо при AM - прекалено падна.
Някой няма да разясни защо GME продължава да вилнее?
Дръж АМ до пенсия. За почти сигурна спекулация купувай танкери - DHТ, може и EURN...
И извинявай, че не те светнах за TSN, PPC и пр. Бърже купувай там, докато са на върха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Баш. Ето го големия сур, дето го чакахме.
Някой няма да разясни защо GME продължава да вилнее?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Майкъл Бъри известен още като “Big Short” и увековечен във едноименния филм предупреди преди няколко дни че инвеститорите ходят по ръба на острието.Така че умната и внимателно че после идва много болка и обезценения уж кеш става чисто злато.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Електричките са все още на промоция.
Иначе корекцията и мен тресна в главата и реших да се взема в ръце вместо да гледам тъпо как обеднявам. И се хванах с нафтата. Днеска пак за 1 ден 1300 кинта. И повече можеше да са. А ако не бях продала вчера, а изчакала до днес щяха да са поне двойно. Ама не ми се рискуваше, а и трябваше малко да стана от компа че се депресирах.
Майкъл Бъри известен още като “Big Short” и увековечен във едноименния филм предупреди преди няколко дни че инвеститорите ходят по ръба на острието.Така че умната и внимателно че после идва много болка и обезценения уж кеш става чисто злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Е па щот сичко пада!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]temp_16390_1615558763641_228[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеОбърнете внимание на непредвидимите и движения
28.12.2020
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеЗа найсти път - Имоти, нафта, финове... ако и вече и там да няма много далавери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
виж PFE или VZ в момента мисля не са лоша възможност.
Коментар
Коментар