IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    понеже няма тема за китайците си позволявам един пост тук

в Китай балона е в крайна фаза...или пукнат вече....

Това се казва деск - от едната страна се трейдват бананите, от другата акциите.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• понеже няма тема за китайците си позволявам един пост тук

в Китай балона е в крайна фаза...или пукнат вече....

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
        То движенията в момента са толкова малки че то квото и да вземеш и къси и дълго то след няколко дни макс до седмица излиза
        Архито си мисли че е познал пазара ... и една маймума да пуснеш в момента да купува и да продава и тя ще прави пари
        не е - тва тея "черни линии" дет му писах там са големи движения, са е ташак, аз съм long на 1950 до AUG 07 ако се спихне сега една стотарка ше взема мерки иначе и да виси квото и да прай го държа докат не излезе таргета и тва е

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
          къде си ве Архитектоникос, виде ли кат падладеят и отиват до черните линии там и кат стигне едно такова и задължително обръщане .... тва са 6 standard deviations за месец просто нема начин да нема начин дан върне или обърне ....
          То движенията в момента са толкова малки че то квото и да вземеш и къси и дълго то след няколко дни макс до седмица излиза
          Архито си мисли че е познал пазара ... и една маймума да пуснеш в момента да купува и да продава и тя ще прави пари

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            Видя ли мухо.късото хамериканско моше.излезе.затварям .доволен съм от късата
            къде си ве Архитектоникос, виде ли кат падладеят и отиват до черните линии там и кат стигне едно такова и задължително обръщане .... тва са 6 standard deviations за месец просто нема начин да нема начин дан върне или обърне ....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Бегах, щот нещо де го не разбирам ич ме не влече.
              Ала взе бая да ми се услажда покрай профитите от гилда и на ти - преди малко си взех едничка и при валето.
              Няма проблем и падащи опцийни ками да хващаме ко се налага.
              Ма фнимателната...чи още се учим в тая сфера...

ПС Засега залагам на дълги липсове, чак 2017 изтичащи.
              нема страшно, то не е ядрена наука тва главната цел на занятието е като го изсулят яко на горе, купуваш на доле put и обратно, там е винаги наопаки .

Ей го тука индикатора CBOE Equity Put/Call Ratio Eod IDX
              http://stockcharts.com/freecharts/gallery.html?$CPCE

как се види от графиката и тука са наопаки, са като хои на горе, тва значи, че много мечоци са на клона и скоро тряяя да се обърне палачинката, само още малко тряя да се натоварат мечки и после трес по тиквата ......

Коментар

• Дълъг Микрон от 21.
                Мали ако си имах едно КТБ щях да го ударя по масата срещу четвърт от този бизнес.
                Давам 8% лихва годишно!

Обаче препоръки не!

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                  ооо Кастро ти май ше станеш некой майстор на тея опции, преди бегаше от тех кат дявол от тамян, а са та тая опция та оная.....

Бегах, щот нещо де го не разбирам ич ме не влече.
                  Ала взе бая да ми се услажда покрай профитите от гилда и на ти - преди малко си взех едничка и при валето.
                  Няма проблем и падащи опцийни ками да хващаме ко се налага.
                  Ма фнимателната...чи още се учим в тая сфера...

ПС Засега залагам на дълги липсове, чак 2017 изтичащи.

Коментар

• Видя ли мухо.късото хамериканско моше.излезе.затварям .доволен съм от късата

Коментар

• Мухо ,аз търгувам само по новините по битиви.по тях американските евреи казват че нещата са добре и ще стават по добре.автоматично се добирам до клавиатурата и пускам къса

Коментар

Кво става в УС къде го виждате маркета в следващите 6 месеца?
                        СиП как ще се движи според вас?
                        Дали ще има спад като вдигнат лихвите или вече е приснато и ще върви плавно нагоре?
                        Мухоуууу.ще ти отговоря с контра въпрос ти как го виждаш пазаря ф америка

Коментар

• спамарите да напуснат темата

Коментар

Дали ще има спад като вдигнат лихвите или вече е приснато и ще върви плавно нагоре?
                            long Сипот че ше стои над 1950 до AUG 07. дали ше е плавно или през глава ич ми не дреме .... Като нададе нос ше им прасна една по кратуната че ше е под 2240 и те така ...

Коментар

Графиките,графиките!!!

Коментар

• Кво става в УС къде го виждате маркета в следващите 6 месеца?

Коментар

Working...
                                X