If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То движенията в момента са толкова малки че то квото и да вземеш и къси и дълго то след няколко дни макс до седмица излиза
Архито си мисли че е познал пазара ... и една маймума да пуснеш в момента да купува и да продава и тя ще прави пари
не е - тва тея "черни линии" дет му писах там са големи движения, са е ташак, аз съм long на 1950 до AUG 07 ако се спихне сега една стотарка ше взема мерки иначе и да виси квото и да прай го държа докат не излезе таргета и тва е
къде си ве Архитектоникос, виде ли кат падладеят и отиват до черните линии там и кат стигне едно такова и задължително обръщане .... тва са 6 standard deviations за месец просто нема начин да нема начин дан върне или обърне ....
То движенията в момента са толкова малки че то квото и да вземеш и къси и дълго то след няколко дни макс до седмица излиза
Архито си мисли че е познал пазара ... и една маймума да пуснеш в момента да купува и да продава и тя ще прави пари
Видя ли мухо.късото хамериканско моше.излезе.затварям .доволен съм от късата
къде си ве Архитектоникос, виде ли кат падладеят и отиват до черните линии там и кат стигне едно такова и задължително обръщане .... тва са 6 standard deviations за месец просто нема начин да нема начин дан върне или обърне ....
Бегах, щот нещо де го не разбирам ич ме не влече.
Ала взе бая да ми се услажда покрай профитите от гилда и на ти - преди малко си взех едничка и при валето.
Няма проблем и падащи опцийни ками да хващаме ко се налага.
Ма фнимателната...чи още се учим в тая сфера...
ПС Засега залагам на дълги липсове, чак 2017 изтичащи.
нема страшно, то не е ядрена наука тва главната цел на занятието е като го изсулят яко на горе, купуваш на доле put и обратно, там е винаги наопаки .
как се види от графиката и тука са наопаки, са като хои на горе, тва значи, че много мечоци са на клона и скоро тряяя да се обърне палачинката, само още малко тряя да се натоварат мечки и после трес по тиквата ......
ооо Кастро ти май ше станеш некой майстор на тея опции, преди бегаше от тех кат дявол от тамян, а са та тая опция та оная.....
Бегах, щот нещо де го не разбирам ич ме не влече.
Ала взе бая да ми се услажда покрай профитите от гилда и на ти - преди малко си взех едничка и при валето.
Няма проблем и падащи опцийни ками да хващаме ко се налага.
Ма фнимателната...чи още се учим в тая сфера...
ПС Засега залагам на дълги липсове, чак 2017 изтичащи.
Мухо ,аз търгувам само по новините по битиви.по тях американските евреи казват че нещата са добре и ще стават по добре.автоматично се добирам до клавиатурата и пускам къса
Кво става в УС къде го виждате маркета в следващите 6 месеца?
СиП как ще се движи според вас?
Дали ще има спад като вдигнат лихвите или вече е приснато и ще върви плавно нагоре?
Мухоуууу.ще ти отговоря с контра въпрос ти как го виждаш пазаря ф америка
Дали ще има спад като вдигнат лихвите или вече е приснато и ще върви плавно нагоре?
long Сипот че ше стои над 1950 до AUG 07. дали ше е плавно или през глава ич ми не дреме .... Като нададе нос ше им прасна една по кратуната че ше е под 2240 и те така ...
Коментар