cabot oil слезе до много добра цена. Не бих държал след лятото и няма да е ракета, но 15-20% за месец два е почти гарантирано. Това е за тези, които изпуснаха Антеро.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
ужас - как можаха да им го причинят.
Иначе все ми се струва, че тоя растеж е кратковременен и скоро ще съберат паричките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеRIP Ino Stock Амин.Няма я да ми правите конкуренция. След Чао на Астра и старата Джонсън трябва да спрат тотално е китайците и ръкавите.
Иначе все ми се струва, че тоя растеж е кратковременен и скоро ще ни съберат паричките.Last edited by IvelinaJensen; 23.04.2021, 18:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Пети ден няма АТН, вече не се издържа така!хаха това беше добро!
Между другото прави впечатление, че последните месеци петъчната търговия е доста вяла и спокойна (и обикновено индексите са на плюс). Също е доста спокойно преди празници и по-време на празници(ако работи борсата). Спокойно беше и цялата седмица на пролетната ваканция на децата в Щатите. Няколко приятели също споделиха това впечатление. Просто наблюдение...
Интересно ми е дали и тук някой е забелязал подобно нещо.Last edited by pantaleev; 23.04.2021, 16:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Защо, какво толкова се е променило?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеоще ли сте бичи настроени?
Коментар
-
В общи линии ми е ясен механизма, но пак не пречи да ми е забавно. Като в оня виц ще стане скоро, дето една застаряваща двойка си приказвали да си вземат разни приспособления ако един от двамата е уморен, а ако двамата са уморени да оставят приспособленията да си се чукат тихичко в ъгъла, а те да си почиват.Ръце немат ли си. Мани майтап ама се чува че покрай короната мъже напускат жените си, защото са прекарали ковид и месеци че и повече от година след това са с усложнения, които ги правят постоянно уморени и поради това не могат да обслужват сексуално мъжовете си. Факт е, че 4 пъти повече жени отколкото мъже страдат от усложнения след ковид, които не само влошават качеството на живота им, ами направо го съсипват. Но простите мъжове са се уплашили, че ще умрат от сексуална недостатъчно и си зарезват жените. Лайна.
Коментар
-
Той Бидоня нещо се е объркал.Какво иска да направи да вземе повече от можещия бизнес да прави печалби и след това да ги дава на тези (под различни форми за подпомагане),на които не могат да реализират печалби и същите тези губещи бизнеси да се заиграват с криптошитни"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение
Ако ще се вдига данък печалба имаш полза да си затвориш позициите и да ги отвориш пак.
Така се облагаш на ниската ставка.
Но това май е ограничено с правила за wash sale - трябва да мине около месец да си отвориш позицията.
Не се знае и дали не е късно - например всички сделки от 2021 да се обложат с високата ставка. Това нарушава един юридически принцип да не се променят закони със задна дата.
Коментар
-
Ама пък много ми харесва как тръгват разпродажби след тази "новина"! Все едно високите данъци почват от тази вечер
Така се облагаш на ниската ставка.
Но това май е ограничено с правила за wash sale - трябва да мине около месец да си отвориш позицията.
Не се знае и дали не е късно - например всички сделки от 2021 да се обложат с високата ставка. Това нарушава един юридически принцип да не се променят закони със задна дата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не са. Алтриата е на американския пазар 90%. Никоя друга няма такава. При Бритишите и дивидента не се облага, а и без друго са по-евтини в сравнителен план. Изпусна влака. В близките месеци е по-скоро нагоре. По-нататък... пак е нагоре, защото парите нищо не струват. Надолу може да е някоя тех шитня само.
Сега е моментът за нафта/тръби... компании, суровината не я разбирам. Разбирам обаче, че нафтата е 60+, a добивачите са на нива като за цена под 50. Взех paa малко ас.
П.П.Не препоръка за сключване на сделки,само личен технически коментар
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар