IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
    Dow slides 300 points after report Biden weighing sharp rise in capital gains tax

е това срина маркета, а не техническият анализ
    По важното е,че техническият анализ ни дава нива за входове, и най важното ни пази от големи загуби.А какво го срива и издига маркета,го знаем всички,а това е страха и алчноста.Нищо фатално няма в този така наречен срив,просто пазара има нужда от почивка,и едно евентуално слизане до 4000 няма да е изненада за никого,освен за неразбиращите от техника

Click image for larger version

Name:	Screenshot_5.jpg
Views:	1
Size:	85.6 КБ
ID:	3750476
    Last edited by bokogega; 23.04.2021, 01:01.
    "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Лоша лоща Деменция крашна ми цяровете . А колко хубаво си беше при Тръмп.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Половината търговия е напълно автоматизирана. Включително много дребни риби играят на автопилот, за да обират спреда. Имаше една история за фонд, който беше на 100% автопилот, а го представяха за управляван от хора. Май ги осъдиха за измама.

И понеже такова нещо като ИИ няма, в такива моменти е просто елементарно да се изкарват пари. Особено ако си малък. Проблемът е при големи обеми.
        В общи линии ми е ясен механизма, но пак не пречи да ми е забавно. Като в оня виц ще стане скоро, дето една застаряваща двойка си приказвали да си вземат разни приспособления ако един от двамата е уморен, а ако двамата са уморени да оставят приспособленията да си се чукат тихичко в ъгъла, а те да си почиват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Ама пък много ми харесва как тръгват разпродажби след тази "новина"! Все едно високите данъци почват от тази вечер
          Половината търговия е напълно автоматизирана. Включително много дребни риби играят на автопилот, за да обират спреда. Имаше една история за фонд, който беше на 100% автопилот, а го представяха за управляван от хора. Май ги осъдиха за измама.

И понеже такова нещо като ИИ няма, в такива моменти е просто елементарно да се изкарват пари. Особено ако си малък. Проблемът е при големи обеми.\

===

нещо такова - https://www.alexability.com/acta1/
          Last edited by terziеv; 22.04.2021, 22:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Е то това плашило пазара си го знае от поне 6 мес че е актуално.
            Просто оттук насетне в подходящите моменти ще се развява все по често.
            Ама пък много ми харесва как тръгват разпродажби след тази "новина"! Все едно високите данъци почват от тази вечер

Коментар

• Умната ми каза, че е безумие да държиш кеш. Каза ми го преди година и я послушах. Единственото проблемче е, че парите се обезценяват почти със същата скорост, с която ги правя.

A пък данъците няма да спрат пазара. Единствено такса за всяка трансакция, ако въведат.

Коментар

Dow slides 300 points after report Biden weighing sharp rise in capital gains tax

Техническият анализ анализира, а не срива.

Коментар

Е то това плашило пазара си го знае от поне 6 мес че е актуално.
                  Просто оттук насетне в подходящите моменти ще се развява все по често.

Коментар

• Dow slides 300 points after report Biden weighing sharp rise in capital gains tax

Коментар

Аз съм само плагиат на тази премъдрост. Авторът отдавна не се е появявал, но щом го кажеше, неминуемо се налагаше да се "мажат ските". Един вид инверсен индикатор Ама Ивелинка май не го е чела...
                      Ясно бе, знам кого имаш предвиш. По на регионална почва. Оно е неспасяемо...

Нямам мат.интерес вече там, ама по навик сегиз тогиз поглеждам. Не е чак толкова отдавна да не се е появявал

Коментар

• след импулса надолу докато разбера какво се случва .... мудната волатилност почти ме приспаха и затва и входа не е много изряден

Name:	flag.png
Size:	9.8 КБ
ID:	3750414
                        Pip master

Коментар

• забележете господа ... трендлинията на 4 часа която избута US30 надолу .. вчерашното импулсно движение нагоре се оказа едим мечи флаг както предположих вчера и както и предположих вчерашното движение нагоре днес бе изтрито за раз бройки

Name:	US30H4 trendliniq.png
Size:	16.7 КБ
ID:	3750409
                          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Убаво, ма умната.
                            Гледам от 2-3 седмици бици/меци към и над 2.5.
                            При по дългосрочна норма на рейшото - наполовина на това.
                            Та хич не са изключени и по солидни друсания.
                            Аз съм само плагиат на тази премъдрост. Авторът отдавна не се е появявал, но щом го кажеше, неминуемо се налагаше да се "мажат ските". Един вид инверсен индикатор Ама Ивелинка май не го е чела...

Коментар

Бруталното рали тепърва предстои!

Убаво, ма умната.
                              Гледам от 2-3 седмици бици/меци към и над 2.5.
                              При по дългосрочна норма на рейшото - наполовина на това.
                              Та хич не са изключени и по солидни друсания.

Коментар

• То си е в ход, ама антреро и clf няма сами да се купят.

Коментар

Working...
                                X