IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• около часовата съпротива ...червената линия.... за едни бързи 50 пипса https://ibb.co/TPC4DXM
    Click image for larger version

Name:	US30M1syprotiwa.png
Views:	1
Size:	24.0 КБ
ID:	3737453

Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
      Ivetke, а за CEO-то на QS кво мислиш? Оня с чалмата. На мен не ми е надежден. И нафтата според теб на къде ще ходи (понеже каза, че си купила и явно те вълнува). Нам мен ми e некакво като да е надолу
      Нищо не знам за това CEO. За нафтата съм булиш и инвестицията ми е такава че се надявам на 90-100/барел по някое време през годината.

Коментар

• внимавайте на 4 часа цената върви като за бичи флаг ..импулсът нагоре го потвърждава.. сега е интересно ,че вероятно ще атакъва дневните върхове ако не го спре ( поне за корекция) 32740... аз и затова се чупих тъй като върха е близо
        Pip master

Коментар

• има ли мечки за одиране ...по посока на импулса и ТРЕНДА и предполагаема кука на РОС
          https://ibb.co/QF70V86
          Click image for larger version

Name:	US30M1impuls.png
Views:	1
Size:	11.6 КБ
ID:	3737359
          Pip master

Коментар

• Кво стана пък сега, какъв е тоя срут

Коментар

• Ivetke, а за CEO-то на QS кво мислиш? Оня с чалмата. На мен не ми е надежден. И нафтата според теб на къде ще ходи (понеже каза, че си купила и явно те вълнува). Нам мен ми e некакво като да е надолу
              Last edited by IvelinaJensen; 24.03.2021, 15:39.

Коментар

• като заговрихме за Intel и AMD ... Lasertec Corporation (6920.T) - за последните 10 години тез япончета са поскъпнали 100 пъти ... очаква се до 1-2 години да са първите произвеждащи кванови процесори/ компютри ... ама за мене при П/Е 100 са си жив балон в момента ...

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не са новините. Интел беше зверски подценен. TSM и шитни тип AMD са надценени. Като цяло чиповете са нагоре, има наистина сериозен недостиг. Днес има много манипулации, за да изтръскат стопаджиите. После летим.
                  Може да се поинтересувай в момента кои процесори са по добри.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
                    Като говорехте за TSM някаква идея какво им се случи на следборсовата ?

After hours $109.64 −5.25 (4.57%) - 5:17рм

Това само защото ?:
                    Intel's New CEO Is Doubling Down on Chip Manufacturing, for $20 Billion -- Barrons.com
                    Не са новините. Интел беше зверски подценен. TSM и шитни тип AMD са надценени. Като цяло чиповете са нагоре, има наистина сериозен недостиг. Днес има много манипулации, за да изтръскат стопаджиите. После летим.

Коментар

• Като говорехте за TSM някаква идея какво им се случи на следборсовата ?

After hours $109.64 −5.25 (4.57%) - 5:17рм

Това само защото ?:
                      Intel's New CEO Is Doubling Down on Chip Manufacturing, for $20 Billion -- Barrons.com

Явно от това ще е .. защото Intel пък е +5%. After hours 66.71 +3.23 (5.09%)

Някой само като спомене, че имал идея .. или че щял нещо си .. някъде си ...някога си ... и ботовете веднага прихващат . Един ден някой голям сайт ще публикува някой бъзик и ще срине цялата борса .
                      Last edited by pantaleev; 23.03.2021, 23:40.

Коментар

• Архитекта успя да го дръпне малко тоя пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от jori Разгледай мнение

Къде са му конференс коловете?
                          Само 1 виждам https://www.youtube.com/watch?v=RUAXLbukKUU
                          Доколкото мога да чета хората, ми прилича на Доган и може да се каже, че е в кефлийско настроение, май е защото е ударил рекорд от 100 души публика.
                          Аз ги гледах в реално време, имаше линкове в стоктуитс

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение

Не съм правила подробен анализ (то е и доста трудно предвид че няма финансови отчети ). Част от групата ми (старите инвеститори в GME), са инвестирани сериозно тук и просто ги последвах.

Първоначалното ми мнение също беше че вероятността да е скам не е малка, но след като изгледах всичките конферентни разговори от последните седмици, CEO-то ми изглежда много trustworthy. Дали ще execute- не е друга тема, но имам претенции че чета хората в някаква степен и впечатлението ми е за много честен човечец (което значи че ако е измамник е абсолютно гениален и си заслужава 10К)

-Миналата седмица подадоха отчети за 2019г
                            -Почти ежеседмично има лайв конференс кол (което е абсолютно уникално в сравнение с другите пени стокс)
                            -Обещават до края на Април да има отчети за 2020г. Това ако се случи ще е HUGE
                            - Одиторите са Earnst &Young, което за мен е доста ценно.
                            - Листнати в Щатите и регулирани така, така че ако е пълен скам някой ще ходи в затвора.

Рискът е сериозен, но payoutа определено си заслужава. Възприемам го малко като лотария с 10к вход- нещо като Main Event на WSOP
                            Къде са му конференс коловете?
                            Само 1 виждам https://www.youtube.com/watch?v=RUAXLbukKUU
                            Доколкото мога да чета хората, ми прилича на Доган и може да се каже, че е в кефлийско настроение, май е защото е ударил рекорд от 100 души публика.

Коментар

• UBA и UBP имат много странно движение, което определено може да се използва. Вторите в момента са подценени... или първите са надценени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение

Същото му го говореха на Котенцето през 2019г За да обереш огромната възвръщаемост, трябва да си contrarian, a това по дефиниция значи да си срещу мнозинството.

През 2022г ще видим дали доверието ми е било излъгано, ама не виждам кво толкова лошо има да се спекулира с няква малка част от портфейла

Бавенето на папа Акман повече ме притеснява, че имам и немалко Юнски опции дето си блийдват мъжката.
                                Тези са в добрия случай перачи на виетнамската комунистическа партия, в лошия са измамници които мамят някой, най вероятно пак някакви виетнамци и ще фалират в общи линии до края на годината за да заличат дирята на парите и в двата случая

Коментар

Working...
                                X