Много силен ръст на Dow Jones в месец Март.2021 , + 7%, само за един месец. Преди 7-10% върху целия управляван капитал беше хубав резултат за цяла година, а сега само за месец.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМоже да е нещо елементарно, но си признавам, че нямам идея кой е този американски събрат? Пък и имах предвид, че ще съм дълъг - продажба на путове (bidu?) извън парите.
но кое - нямам идея. Пробвай с "I am feeling lucky"
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Аз наглеждам и тия VIAC (ViacomCBS Inc.) и DISCA / DISCK (Discovery Inc.), ако заформят хубави дъна може да се включа. Потенциала май е по-голям отколкото при BIDU, не че и то не става.
===
ъпдейт: затворих половината на 40% плюс, че да не насилваме маржина. Баси печатницата за пари, направо не е християнско.Last edited by terziеv; 29.03.2021, 21:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Може да е нещо елементарно, но си признавам, че нямам идея кой е този американски събрат? Пък и имах предвид, че ще съм дълъг - продажба на путове (bidu?) извън парите.
===
Добре... навеждаме и стискаме с палци да не падне биду-то под 100
- 1 like
Коментар
-
след петъчният бичи импулс индексът образува рейндj и след две двойни дъна по малките графики не успява да пробие 32890... цената се изстрелва за нов връх по часовите графики или поне за тест на петъчният връх ..аз съм леко закъснял с входа но пак взимам нещичко
https://ibb.co/z2Zns1z
Pip master
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Щом оценка от 5% капа на американския му събрат ти се виждат множко - шорти, твое си право.
===
Добре... навеждаме и стискаме с палци да не падне биду-то под 100Last edited by terziеv; 29.03.2021, 17:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Бас, че "умните" пари са се осрали с облигации и ДЦК, щото са "управлявали" риска.
За мен лошото е, че само шитни разпродават. Тези и да паднат с 20%, пак са надценени. Най-много някое путче да захапя, за повече не ми се занимава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Tя новината още петък вечер слухтейки около биду я мярнах, ма ето пак. Ликвидация.
https://www.wsj.com/articles/japans-...15-11616992085
ПС Съответно възможности за добри входове.
За мен лошото е, че само шитни разпродават. Тези и да паднат с 20%, пак са надценени. Най-много някое путче да захапя, за повече не ми се занимава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеМале, какво става в ХК. Ако днес продължи като в петък, хората с топки ще направят егати пачката последния половин час.
https://www.wsj.com/articles/japans-...15-11616992085
ПС Съответно възможности за добри входове.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Не каза ли тука някой, че SOXL ще падне до $30.80, а ти уж не щеше да го купуваш. Ама като гледам го подминало с малко, не ги слушай техничарите, само се правят на интересни и чак си вярват!
терзич батка правиш ли по 12% на месец още
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ПИЧ Разгледай мнениеSOXL, петрола, Nio , по-важното е е в петък в края на сесията пазара отлетя. Сякаш запалиха някаква ракета и хвръкна. Да видим дали ще продължи и другата седмица (13-та седмица от календара). Ще имаме и края на тримесечие, когато всички Асет менажери искат да докарат хубави резултати.
- в. Сега
И с другото олио е същото. За Аржентина споменах ли, че не се сещам? Или още го чакаме японския сценарий.
Или пък по традиция чакаме някой да го напише на английски и друг, дето чел много книжки, да постне цитата.
добавка: ако някой е закъснял с нафтата, може да опита залог в Laredo (lpi). Статистическите показатели (по yahoo) са невероятни. Аз продължавам при Talos-ите, но там е по-спекулативно заради политическия риск.ч
---
Сега видях, че има доста некултурни хора в този форум. 2021-ва да се противопоставяш на почти универсално приетата икономическа теория, че предлагането, а не търсенето, е в основата на ръста... па даже да го обявяваш за соц. идея.... Нямам думи просто. Чудно ли е дали в образованието е причината или нещо от типа на Джони Браво.Last edited by terziеv; 28.03.2021, 11:22.
Коментар
-
Анализирах графиките на НИО за последните 12 години, съпоставих ги с МА69 и с сентимента факториел от затапването на Суец и се получи пределно ясна картина. Посочено е инивото на силна, безпощадна съпротива, както и пивота.
Съвет е.
Главата и раменете не лъжат.
===
Чиповете са нагоре, нафтата един господ знае, въглищата ще ударят небето. Никой не казва как да играем Аржентина. Накрая ще турна всичко на AGRO и ще видим кон боб яде ли.Last edited by terziеv; 27.03.2021, 22:50.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар