IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Дай тикери...
    200 евро парчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Юли. Хубаво е добавиш и танкери.
      Дай тикери на танкери, че така много се не разбира за кво говориш

Ivetke, нафтата се сети да расте неясно защо. Разбира се след като я продадох. Сега ме е страх да купя да я не срина, щото така става всеки път. Шитня

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivetka Разгледай мнение

Към момента съм около 30% назад от сделката с петрола, но имам още поне 6м хоризонт. Надявам се в скоро време да пробие 65-66 и да продължи да катери.
        Юли. Хубаво е добавиш и танкери.

Коментар

• Няма такива магьосници като Антеро! Дано не се окаже, че ментосват отчетите; цифрите са направо недостоверни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
            Ivetka не се е появявала от доста време. Интересно ми е как ѝ се развиват нещата с PHIL, където е крупен акционер.
            Phil си е добре засега.
            Към момента съм около 30% назад от сделката с петрола, но имам още поне 6м хоризонт. Надявам се в скоро време да пробие 65-66 и да продължи да катери.
            Бил Акман обаче се бави с PSTH и опциите ми вече са на сериозна загуба. Имам и много акции ама ми се искаше вече придобиването да е минало. Те всички Спакове бая ги натиснаха последния месец, а имам много голяма експозиция там.

Цялостно, портфейлът ми е на -25% от Февруари. Да видим Май какво ще ни донесе.
            Last edited by Ivetka; 29.04.2021, 09:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

Притихнали чакаме бруталното рали. Ти?
              Епа то всеки ден е брутално рали. Париж-Дакар пасти да яде.

... ликвидирах половината Алтерикс обаче. На мизерен плюс, ама страх лозе пази. Не се чувствам комфортно с тех шитове, които създават безсмислици и това си е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Как сте спекуланти? Мърдате ли или сте притихнали ?
                Притихнали чакаме бруталното рали. Ти?

Коментар

• Как сте спекуланти? Мърдате ли или сте притихнали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Ти нали беше негативно настроен за AMD,сега пък си взел,а с Интел-а какво става,нали там ще наливаше яко
                    Бъзика се, видно още от предното изречение

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не естествено. Реших, че да залагам на храна по време на триперинфлация е тъпо. Продадох ги и взех AMD на 85, защото... нямам идея защо, ама е на голяма далавера. Сега продавам Антеро и скачам в Тесла.

===

Иначе пасивното дивидентно е:

ADM
                      Газпром
                      O
                      SO
                      IRM
                      AM
                      MO

Там само пълня. Обаче в момента само в Газпрома бих добавял от изброените.

... трябваше и STAG да е там, ама пусто броене на стотинките.
                      Ти нали беше негативно настроен за AMD,сега пък си взел,а с Интел-а какво става,нали там ще наливаше яко
                      "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• 33900 е образувало дъно (червената линия ) няколко пъти е подкрепяло цената преди да бъде пробито и след като е пробото става една съпротива
                        Click image for larger version

Name:	dyno 30 min.png
Views:	1
Size:	35.9 КБ
ID:	3753110
                        Pip master

Коментар

• след пробива на мечи флаг в 16.30 US30 коригира ...но донякъде ..имайки предвид че на 30 мин графика и 1 час сме в мечи trendhttps://ibb.co/0Zz7VsM
                          https://ibb.co/0Zz7VsM
                          Click image for larger version

Name:	US30M1trend.png
Size:	25.6 КБ
ID:	3753102

Pip master

Коментар

• Ivetka не се е появявала от доста време. Интересно ми е как ѝ се развиват нещата с PHIL, където е крупен акционер.

Коментар

• Аууу Новавакса се закрепи и изби рибата. Класиката на помпа с ниска капитализация.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	wimpel.png
Size:	4.3 КБ
ID:	3752741
                                https://ibb.co/y6hpPQq
                                https://ibb.co/y6hpPQq
                                Pip master

Коментар

Working...
                                X