Няма такива магьосници като Антеро! Дано не се окаже, че ментосват отчетите; цифрите са направо недостоверни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеIvetka не се е появявала от доста време. Интересно ми е как ѝ се развиват нещата с PHIL, където е крупен акционер.
Към момента съм около 30% назад от сделката с петрола, но имам още поне 6м хоризонт. Надявам се в скоро време да пробие 65-66 и да продължи да катери.
Бил Акман обаче се бави с PSTH и опциите ми вече са на сериозна загуба. Имам и много акции ама ми се искаше вече придобиването да е минало. Те всички Спакове бая ги натиснаха последния месец, а имам много голяма експозиция там.
Цялостно, портфейлът ми е на -25% от Февруари. Да видим Май какво ще ни донесе.
Last edited by Ivetka; 29.04.2021, 09:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Притихнали чакаме бруталното рали. Ти?
... ликвидирах половината Алтерикс обаче. На мизерен плюс, ама страх лозе пази. Не се чувствам комфортно с тех шитове, които създават безсмислици и това си е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКак сте спекуланти? Мърдате ли или сте притихнали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Ти нали беше негативно настроен за AMD,сега пък си взел,а с Интел-а какво става,нали там ще наливаше яко
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не естествено. Реших, че да залагам на храна по време на триперинфлация е тъпо. Продадох ги и взех AMD на 85, защото... нямам идея защо, ама е на голяма далавера. Сега продавам Антеро и скачам в Тесла.
===
Иначе пасивното дивидентно е:
ADM
Газпром
O
SO
IRM
AM
MO
Там само пълня. Обаче в момента само в Газпрома бих добавял от изброените.
... трябваше и STAG да е там, ама пусто броене на стотинките."църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
след пробива на мечи флаг в 16.30 US30 коригира ...но донякъде ..имайки предвид че на 30 мин графика и 1 час сме в мечи trendhttps://ibb.co/0Zz7VsM
https://ibb.co/0Zz7VsM
Pip master
Коментар
-
Ivetka не се е появявала от доста време. Интересно ми е как ѝ се развиват нещата с PHIL, където е крупен акционер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеТерзо, скии ADM. Имаш ли ги? Аз още си държа малкото дето взех навремето
===
Иначе пасивното дивидентно е:
ADM
Газпром
O
SO
IRM
AM
MO
Там само пълня. Обаче в момента само в Газпрома бих добавял от изброените.
... трябваше и STAG да е там, ама пусто броене на стотинките.Last edited by terziеv; 27.04.2021, 17:33.
- 1 like
Коментар
-
Ми взимай cog. Антеро са магьосници, но вече не са безрисковата инвестиция от преди нова година, но пак мисля че ще отидат до 25. Изобщо сега и нафтовите са на доста добри цени. Нереално добри спрямо цената на самата нафта. С тръбите обаче внимавай, защото не са вече толкова евтини. И се оглеждаш за всеки спад при суровините, за да налазиш. Там ще е луда работа, ама годишните върхове ми гъбаркат психиката. Свикнал съм да търся евтиното. Другата игра са танкерите, но там е само краткосрочно да държиш.
- 1 like
Коментар
Коментар