Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sirFaith Разгледай мнениеи аз съм съгласен че като тръгне да пада едно 50% ..... доста сметки ще изгърмят ... гледам из -туба младите американски инвеститори играят с маржин .. и в един момент ще трябва да търсят от мама и тате свеж ресурс ...
Хубавото е че световните пазари днес работят, за разлика от БФБ и има тръпка за нас и с какво да си чешем езиците ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Може и да се подскокне,но когато почне да пада ще пада яко.Не се знае колко ще се забатачи Америка с това правителство.Ню Йорк стана едба шитня и хората бягат от него.Дъртака с дименсията вдига данъците и става много интересно.Няма начин да не гръмне тоя балон.
Коментар
-
и аз съм съгласен че като тръгне да пада едно 50% ..... доста сметки ще изгърмят ... гледам из -туба младите американски инвеститори играят с маржин .. и в един момент ще трябва да търсят от мама и тате свеж ресурс ...
Хубавото е че световните пазари днес работят, за разлика от БФБ и има тръпка за нас и с какво да си чешем езиците ..Last edited by sirFaith; 30.04.2021, 20:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеТова с кеша продължава да е безумие. Докато дойде един 3-4% сур, ще сме подскокнали 25%.
Коментар
-
Манипулацията е ежедневна. Нафтата пак се изяви. Егати шитнята - никой не може да и разбере посоката защото се скъсаха да манипулират.
Усещате ли че полза от четене на новини няма - даже по-скоро обърква здравия разумLast edited by IvelinaJensen; 30.04.2021, 18:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Вчерашната манипулация беше егати прозрачната. Чудя се дали някой жив човек с някакъв опит се върза или търговията беше почти изцяло на автопилот. Така ми тръскаха няколко пъти стоповете миналото лято и се научих.
Освен тези трите, в по-малки количества влязох в nem и mrk. Барем избия Алтерикса.
И стига си се кахърил с тоя Алтерикс. Ей го, днес почти ще направи 1% процент от вчерашното затваряне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеАR + hcc + clf
Освен тези трите, в по-малки количества влязох в nem и mrk. Барем избия Алтерикса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Притихнали чакаме бруталното рали. Ти?
Останах само по NVDA, MU, TSM и 3% от една енигма, която чакам Q4 да отлети при положителни новини.
Очаквам лек подскок тия дни да продам всичко и да дебна на 97% кеш.
Никаква препоръка не е, а мечешки работи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Притихнали чакаме бруталното рали. Ти?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Я се огледай да не си се качил погрешка на влака за гара Юг
( За BTI иде реч).
Проблемът ми е при Алтерикс. Там не успях да изляза напълно и може да се наложи да се евакуирам по спешност. Голяма е сумата, за да играя ези/тура с отчета. Не ми се искаше да следя пазара на Разпети петък, но ще се наложи.
Бруталното рали тепърва предстои!
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не са. Алтриата е на американския пазар 90%. Никоя друга няма такава. При Бритишите и дивидента не се облага, а и без друго са по-евтини в сравнителен план. Изпусна влака. В близките месеци е по-скоро нагоре. По-нататък... пак е нагоре, защото парите нищо не струват. Надолу може да е някоя тех шитня само.
...
( За BTI иде реч).Last edited by Д.Петков; 29.04.2021, 23:35.
Коментар
Коментар